bozcaada yi kesinlikle cok tavsiye ederim , sezon zamani yer bulmak cok zor ama biraz daha sakin zamanda gidilirse tadindan yenmez. bagindan koparilmis kıpkırmızı domatesler yemek , temiz hava, iyot almak, uzum baglarini gezmek ve okyanus gibi bir denizde yuzmek isterseniz muhakkak gitmenizi oneririm.fotograflari isterseniz yuklerim bahamalar desem inanırsınız ) ama simdi usendim yuklemeye )
Fethiye eskiden beri favorimdir ancak orada tatil biraz yorucu oluyor, gencim ben yorulsamda olur derseniz tavsiye ederim.hem kral mezarlıklarını gezebilir, barlarına ugrayabilir hemde muhteşem 2si bir arada denizinde (ölüdeniz- belcekız ) yuzebilirsiniz.
kulturel geziler icin kapadokya harika secim. ozellikle yaz sonu havalar serinleyince.Muazzam bir yer mutlaka gorulmeli.
ama mutlaka yunak evinde kalın tadı ozmn cıkıyor, ve ürgüpün yerlileriyle de tanışın , çok tatlı teyzeler yoldan geçerken evlerine sizi davet edip nefis hormonsuz üzümlerinden ikram edebilir ))
paraya kıyıp balona binemedim ancak bir daha ki sefere gidince kıymayı düşünüyorum, inanılmaz bir manzara gerçekten.
marmariste cok hesapli ve guzel oteller buldum bu yaz tatil arastirmasi yaparken ve çok aklimda kalan bi kac yer oldu ama orayi hic bilmem merkezdemidir vs o yuzden tavsiye edemem..mutlaka araştırın size uygun bişeyler bulursunuz.
dogasi harika ve otellerin ucuz olusu cok cazip.kısmet olmadı inşala seneye yaza )
ben daha cok sessiz sakin tatil, bol doga yesil-mavi veya kulturel gezilerden hoslandigim icin uyarmalıyım.dedigim yerlerde pek eglence aranmamalı.arayanda bulur herhalde )
nacizane aklıma gelenler...
İyi tatiller