625. Sayfa - Toplam 652 Sayfa var BirinciBirinci ... 125525575615623624625626627635 ... SonuncuSonuncu
Toplam 6520 sonuçtan 6.241 ile 6.250 arasındakiler gösteriliyor.

Re: SEASON 6 DESTINY FOUND

nerdogan yazdı:
    Bendeniz 3.sezon sonlarını seyrediyorum. İyice sapıttı yahu...
    Daha dur nilgün asıl sapıtmayı daha görmedin sen. Fırıldak gibi olduk vallahi . Sezon arası filan vereceklermi ?? Vermeyeceklerse bize yetiştin sayılır bundan sonraki sezonlar daha kısa olacak çünki.

sahende yazdı:
    nerdogan yazdı:
    Bendeniz 3.sezon sonlarını seyrediyorum. İyice sapıttı yahu...
    Daha dur nilgün asıl sapıtmayı daha görmedin sen. Fırıldak gibi olduk vallahi . Sezon arası filan vereceklermi ?? Vermeyeceklerse bize yetiştin sayılır bundan sonraki sezonlar daha kısa olacak çünki.
    harfiyen katılıyorum

Yeni sezon bölümleri ne zaman başlayacak,Ocak ayı gibi mi?

elem yazdı:
    Yeni sezon bölümleri ne zaman başlayacak,Ocak ayı gibi mi?
    Şubat 2010-mayıs 2010 da son..

Bellleeee başlığa bi el at

Valla bende bir boşluk oldu, nasıl bekleyecem ya...

Attım elimi hande ))
    Valla daha girer girmez benim de gözüme bir tuhaf göründüydü başlık iyi hatırlattın.

Elem sen yeni mi izlemeye başlamıştın ilk kez mi ayrılıyorsun losttan.
    Şimdi bu bizim 2. 3. ayrılıımız olduğundan bana çok koymadı ya da kendimi alıştırıyorum seneye son sezon olacak çünki tamamen bitecek dizi.

sahende yazdı:
    Attım elimi hande ))
    Valla daha girer girmez benim de gözüme bir tuhaf göründüydü başlık iyi hatırlattın.

Elem sen yeni mi izlemeye başlamıştın ilk kez mi ayrılıyorsun losttan.
    Şimdi bu bizim 2. 3. ayrılıımız olduğundan bana çok koymadı ya da kendimi alıştırıyorum seneye son sezon olacak çünki tamamen bitecek dizi.
    tennkk kkuu

Katılıyorum Şahnede, banada o kadar koymadı bu sefer, ama öslüyom da tabii
    Hande imza resmine bayıldım, nerde denk gelsem sana bir süre syrediyorum resmi, çok şekerler
    sahende yazdı:
    handevrem yazdı:
    shushu yazdı:
    Hande'xim faydalı bilgiler için teşekkür ederim canım şimdi bu konu hakkında bende azıcık araştırıp düşüneyim fırsat bulunca

nasıl gidiyor lostieler perşembe akşamları bööle bi boşluk hissediyomusunuz
    Bu sene geçmiş olan 2 yıl kadar koymadı bana yeni sezonu bekleme fikri.
    Başka dizileri seyrediyorum şimdi.
    Ne yapalım kader alışmak lazım ,seneye bu vakitlerde lost diye birşey kalmayacak.

shushu yazdı:
    Katılıyorum Şahnede, banada o kadar koymadı bu sefer, ama öslüyom da tabii
    Hande imza resmine bayıldım, nerde denk gelsem sana bir süre syrediyorum resmi, çok şekerler
    sahende yazdı:
    handevrem yazdı:
    shushu yazdı:
    Hande'xim faydalı bilgiler için teşekkür ederim canım şimdi bu konu hakkında bende azıcık araştırıp düşüneyim fırsat bulunca

nasıl gidiyor lostieler perşembe akşamları bööle bi boşluk hissediyomusunuz
    Bu sene geçmiş olan 2 yıl kadar koymadı bana yeni sezonu bekleme fikri.
    Başka dizileri seyrediyorum şimdi.
    Ne yapalım kader alışmak lazım ,seneye bu vakitlerde lost diye birşey kalmayacak.
    seneue bitirsinler de artık kafamız rahat etsin di mi yani
    Boş vakitlerimizde de biz senaryo yazarız artık şule