merhaba bir ay kadar önce İstanbuldan taşındık.
oğlum şimdiye kadar evdeydi artık yuvaya gitsin istiyoruz ayrıca çalışmam da gerekiyor.eşimin iş yerinde muhasebe işleriyle ilgileneceğim.burda yuva baktık.3 gün 1-2 saatliğine gittik.oğlum yuvayı çok sevdi ama öğretmenlere pek yanaşmıyor şimdilik. gülüyor ama konuşmak yok birlikte şarkılar söylüyorlar onlara katılmıyor. ama oyuncaklarla serbest olunca beni aramıyor bile. geçen gün yemek saatinde gittik ilk önce oturmadı sonra öğretmenle birlikte geçti oturdu karnı tok olduğu halde yemeye başladı gözlerime inanamadım ama diğer çocuklar kalkınca o da yemeğini bitirmeden kalktı. tabi diğerleri daha önce başlamıştı ve bitirip kalktılar.hem uyumlu hem uzak çok sorun olmaz gibi geliyor bana. eve gidelim dediğimde çıkmak istemiyor yarım saat dil döküyorum bütün gün kalamam sonuçta.
maalesef yazın kapalılar. daha çok öğretmen çocukları varmış anneler tatil olunca çocukları alıyorlar yuvadan. kriz vurdu daha önce açık oluyorduk diyorlar bu sene talep yokmuş.eylülde başlayacağız okula.bu arada benim çalışmam lazım taşındık ve eşim işyerinde hesap işlerini benim takip etmemi istiyor. özellikle yaz sezonu yoğunlar ben yuva bulamadım. bugün yuvanın öğretmenleriyle görüştüm. nasıl olsa eylülde sizle devam edeceğiz yaz sezonunda evde bakar mısınız diye ama onların anlaştığı yer varmış. yine okul mezunu şu an çalışmayan arkadaşımız var dediler onunla görüşeceğiz.haftada 3 ya da 4 gün olacak sadece Yağızla ilgilenecek dedim başka birşey istemem zaten.ben ne yapacağımı şaşırdım yuva olsa hiç aklım kalmayacak ama ev ortamı bilmediğim bir şehir, insanlar arada kaldım sizin fikirleriniz neler lütfen çok önemli benim için. hiç okul bakıcı tecrübesi yaşamadık.ne nasıl olmalı nelere dikkat etmeliyim
uzun oldu biraz kafam çok karışık