meriçciğim o kadar bana fazla gelir..yani imkansız şimdilik
meriçciğim o kadar bana fazla gelir..yani imkansız şimdilik
ay ne iyi olur canım canomcanom yazdı:
şato okullar kapansın bi gün birlikte bi yerde 2 tek atalım olurmu?
senin tatilin gelmiş bide
hepimiz aynı durumdayız şaduman..kolay bişey yok malesef...insan belli noktada tıkanıyor tabi bazen..sabır dilerim..kolaylıklar dilerim..herşey gönlüne göre oluversin inşallah...fazla uğraştırmadan en kestirmesinden,en şanslısından
Şatocum, her karanlığın sonu aydınlıktır, unutma..
Kayıt yaptırmak istediğin okulun civarında hiç mi tanıdığın yok? Hemen kaydınızı oraya aldırın.Kayıttan sonra yine evinize aldırırsınız.
Şato'cum,
Suzi'den sonra seni merak etmiştim. Tadı damağımda kalmıştı.
Olumlu düşün olumlu olsun.
İnşallah herşey istediğin gibi olur.
Olumlu düşün olumlu olsun.
Allah dermansız dert vermesin.
Hepinizin sağlığı yerinde mi? Bu sizi mutlu etmek için bir neden olsun.
Her insan değişik boyutlarda zorluklar yaşıyor hayatında. Sanıyormusun ki, herkesin hayatı dört dörtlük.
Biraz sabır lütfen. Ve bu dönemdede lütfen sağlığına dikkat et.
İnşallah bu zorlu yolları çabuk ve kolay atlatırsınız.
İyi düşün iyi olsun şato. Pozitif düşünmeyi istiyorsun ama hala bıktım faslındasın. Bundan sonra herşey kolay oalak, sorun çımayacak şeklinde şartlan. İnan emin ol değişecek
Bizden avrupa yakasında milli eğitimde etkin kimse yokmu ya? Bu tarafta olsa çözerdikte sorun ne tabi onuda tam bilmiyorum...
şatom hayat zaten bir mücadele aradada barikatlar çıkıyor istemesende..
inan kızıma ilk okul kayıdı için kaç ay uğraştığımı bir ben birde allah biliyor..
muhakkaki zorluklar çıkacak..
onun için biraz sabır..
hayat böyle işte bir inişi var bir çıkışı...ama bazen dibe vurmak iyidir..çünkü aynı hızla çıkarsın...
herzaman derim önce sağlığın sıhhatin yerinde mi o çok önemli... bir tek bunu kaybedersen telafisi yok...
birazda senin galiba iyi bir tatile ihtiyacın var...umarım ufakta olsa bu fırsatı yaratabilirsin...
kolaylıklar diliyorum