Hepinize günaydınnnnnnnn...
Ben de şimdi yürüyüşten geldim, çocuklar kahvaltı yapıyor ben de bir bakayım dedim..
Bugün kısmetse birazdan hamama gideceğim . Yıllar varki gitmedim ama keseye ihtiyacım var.Deneyeceğim bakalım..
Ben de şimdi yürüyüşten geldim, çocuklar kahvaltı yapıyor ben de bir bakayım dedim..
Bugün kısmetse birazdan hamama gideceğim . Yıllar varki gitmedim ama keseye ihtiyacım var.Deneyeceğim bakalım..
Günaydın herkese...
Bu hafta erkenden kalkıp ameliyatlara geldim, geberdim. Bakalım bugün sağsalim bitecek mi? Kısmet.
nerdogan yazdı:
Günaydın herkese...
Bu hafta erkenden kalkıp ameliyatlara geldim, geberdim. Bakalım bugün sağsalim bitecek mi? Kısmet.
sizin işniz dahada zor kolay gelsin
umarım fire vermeden biter
(BENİ TÜRK HEKİMLERİNE EMANET EDİN DEMİŞ )
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
ay ne güzel hamama hep gitmek istemişimdir.çok merek ediyorum hiç hitmedim.vede iyi bir keseye ittiyacım var tabi güvenilir ve temiz bir hamam bulmak gerekir size bol bol terlemelerUtku&Arda yazdı:
gunaydın mıllet ..
Günaydınlar..............
Saat 13:00'te işten çıkacağım, anem+oğluşum ve kızkardeşim ile birlikte ev tebriğine gideceğiz.....
İyi tatiller.....
Günaydın,gününüz aydın geçsin dostlar!
Tünaydınnn
Bugün göstermelik bir çalışma yapıyorum..
İşim çoook ama nerden başlayacağımı bilemiyorum
anca fırsat bulabildim
imza
çalışkan eleman
gıcıkaylin_ yazdı:
anca fırsat bulabildim
imza
çalışkan eleman