çok güzeller ikbal.benim hayalim zaten.bu tarz evlerden birtane karadeniz 2 tanede antalyada almak istiyorum inşallah hayırlısıyla.
bu arada uzun zamandır sitede göremedim seni.bahçen nasıl,sen nasılsın.
çok güzeller ikbal.benim hayalim zaten.bu tarz evlerden birtane karadeniz 2 tanede antalyada almak istiyorum inşallah hayırlısıyla.
bu arada uzun zamandır sitede göremedim seni.bahçen nasıl,sen nasılsın.
süper bayıldımm
Çooook güzelmiş ...
kesinlikle bende istiyorum ikbal....
Oyyy Oyyyyyy.....
Ben istiyorum beeeeennnn...
Tam benim tarzım evler... Dağ evi, bağ evi ...
Kısaca doğa evleri...
Teyzemler aldılar sincap evlerden.
İlk girenlerden,sonradan yönetim ilan değişmiş sanırım.
Ekstra ödemeler filan çıktı.Tahminlerinden fazlaya maloldu.
perili-ev yazdı:
muhtesem!!!cok güzelmis.
ben de sincap evlere bayiliyorum.sincap evlerle ilgili bilgisi olan varmi?problemler varmis diye duydum.ama niyet ettik bir kere...
İkbal,
şu arsaya kerpiç evlerden yaptırsana.
sonra da telefon açıp bana şu şarkıyı söyle
Misafir ol gel bana,
börekler açarım sana
Olduuuu, gözlerim dolduuuuuuÖznur-Zeynep04 yazdı:
İkbal,
şu arsaya kerpiç evlerden yaptırsana.
sonra da telefon açıp bana şu şarkıyı söyle
Misafir ol gel bana,
börekler açarım sana
arsa benden ev senden
sen çağır beni ,böreklerimi yapar gelirim canım
Nasıl? uyarmı?
yani kim istemez bu evleri
hepsi süper hemde kerpiş evler en sağlıklı olanlarmış
hele bunları okuduktan sonra ne kadar harika bir ev olduğunu daha net görebiliyoruz
Nasıl ısınırız?- Kendi doğal yapısının ısı köprüsü oluşturmamasından dolayı çok az bir enerjiyle ısıtmamız mümkündür, kışın güney cepheden gelen güneş ışınlarını alabilecek geniş bir cam yapılması bile evin gündüz ısınmasına neden olur. Evlerimiz imalatında kombi tesisatı alt yapısını hazılayıp teslim ediyoruz, kombiyle ısınabilmemizin yanısıra, Fotovoltaik foton pillerinden elde ettiğimiz (DC/AC) enerjiyle klima ile ısınabilmemiz mümkündür,ayrıca Isı pompası sistemide kurulabilir. Şömine, kuzine, sobaylada ısıtılabilir.
Gün ışığından nasıl fayda sağlayabiliriz?- Fotovoltaik pil sistemi herkesin bildiğinin aksine güneşten değil aydınlıktan enerji sağlar, hava kapalı olsa bile aydınlıktan aldığı enerijiyi depolar, yani kışında lambalarımız yanar, suyumuz ısınır. Gündüz depoladığı enerjiyi akşam aydınlatmada kullandığımız gibi TV, buzdolabı ve bir çok elektrik ev aletini kullanabiliyoruz, resistanslı ev aletleri için (Fırın, kahve makinası, su ısıtıcısı, ütü) daha gelişmiş bir sistemde kurabiliyoruz.