yazdığın mesajı bir daha oku istersen...insanlarla bir derdin varsa özelden yazmalısın bence....
kavga falan istemiyorum, bugün çok işim var, başka zaman
yazdığın mesajı bir daha oku istersen...insanlarla bir derdin varsa özelden yazmalısın bence....
kavga falan istemiyorum, bugün çok işim var, başka zaman
Bence çok küçük yaşta bu kadar ayrıntılı anlatmak yanlış cinselliği, bu benim fikrim. Herkesin aile ortamı farklı, yaşadıkları yer farklı senin bunu anlatabilmene lafım yok ama ben asla bu şekilde anlatmam. Ben hiç anneme böyle bir şey sormadım, ama cahil ve salak bir çocukta değildim. Çocuğumu bilinçli anne baba olarak yetiştireceğim diye her şeyi açık açık anlatmaya gerek yok. Yani ben bu kadar açık olmam kızımda asla cahil bir çocuk olmaz buna adım gibi eminim.
ALLAH kavramının karışıklığını ve bunun sonuçlarını bana anlatırsan eğer çok memnun olurum...
Sevgiler
İNANÇ BEN NASIL DÜNYAYA GELDİM DİYE SORMADI -ŞU AN 11 YAŞINDA-.KÜÇÜK SOHBETLER YAPTIK TABİİ Kİ AMA HİÇ DETAY İSTEMEDİ.BEN DE ANLATMADIM. KARDEŞİNE HAMİLELİĞİM SÜRESİNCE ÇOK HEYECANLIYDI.BELKİ DE NASIL DOĞACAĞINI MERAK ETTİĞİNDEN.DEDİĞİM GİBİ HİÇ DETAY İSTEMEDİ.
BEBEK İSTEYEN TÜM ARKADAŞLARIMIN DİLEĞİ İNŞALLAH GERÇEKLEŞİR..........
cemile zipak ...
benim kimse ile derdim ve sıkıntım yok..olamazdaÖzelliklede ebru ile...eğer bir forum açıldıysa ve bu forum herkeze açıksa benimde cevap yazma hakkım var....Türkiyede hala namus meselesi olan ve cinayetlere kadar uzanan çok öneml, konunun bu şekilde açıklanması benim hem tuhafıma gitti hemde çok sinirlendim...hem ben sadece esprili ile karışık cevap yazdım..sen neden üzerine alınıyorsun..????Ben burada kimse ile kavga etmedim seninlede etmeye niyetim yok canım
Ve ben bu yazıya son noktayı koymak konuyu burada kapatmak istiyorum...hadi hoşçakal)
Bu konuyu kavga etmeden tartışmanızı rica ediyorum :-x
Konu tartışma boyutundan, hakaret, konuyu kişiselleştirme ve kavga boyutuna uzar ve devam ederse; konuyu kapatmak, ve hatta silmek zorunda kalacağımızı bilmenizi isterim.
Sevgiler
Yeşim
tamam arkadaşlar yanlış anlamış olabilir ama tepkin banada sert geldi.
Allah hakkında böyle konuşma.(Allah çocuğu kapıyamı bırakacak) diyorsun.
unutma Allah ol dedimi olur. canım
sevgiler