umarim en kisa zamanda suclular yakalanir .hak yerini bulacaktir.türkiye cumuriyetinden kacis yok.
umarim en kisa zamanda suclular yakalanir .hak yerini bulacaktir.türkiye cumuriyetinden kacis yok.
benide çok etkiliyor dün akşam eşimşe yine konuştuk işde hemen her gün konusu geçiyor tüyler ürperdici bir olay
öldüren kişiye en uygun ceza asmak yoksa bunlar bitmeyecek
Umarım dediğiniz gibi olur ama ben atı alan Üsküdar'ı geçti diye düşünüyorum malesef.Sibel-Sefa yazdı:
2.5 ay oldu olay olalı ve suçlu tek kişi mi yoksa bir kaç kişimi o bile netleşmedi henüz.
Ahh ahh,şu her programa çıkarılan bir hoca da kabak çiçeği gibi açılmış ifadesini kullanmıştı...Kabak çiçeği gibi açılan herkesin ölmesi mi öldrülmesi mi gerekiyor :-xumut yazdı:
Kızlarına sahip çıksalardı lafını söyleyen de malesefki bir Emniyet Müdürü Şahende.
Gerisini tartışmaya bile gerek yok zaten.Bizim de kızlarımız var.Büyüdükleri zaman flörtleri olacak her yere peşlerinden mi gideceğiz?
Diyorum ya Allah doğru insanlarla karşılaştırsın çocuklarımızı.
yok hic öyle düsünmeyin adalet her zaman yerini buluyor.ama bazen kendini bilmeyenlerin yüzünden gec adalet diyoruz karamsarliga düsmeyelim.umut yazdı:
Umarım dediğiniz gibi olur ama ben atı alan Üsküdar'ı geçti diye düşünüyorum malesef.Sibel-Sefa yazdı:
2.5 ay oldu olay olalı ve suçlu tek kişi mi yoksa bir kaç kişimi o bile netleşmedi henüz.
İnanamıyorum ciddimisin.umut yazdı:
Kızlarına sahip çıksalardı lafını söyleyen de malesefki bir Emniyet Müdürü Şahende.sahende yazdı:
Fazla vaktim olmadı benim de aklımdan geçenlerdi bunlar yazacaktım bugün.
Çok üzücü, ayrıca üzücü olduğu gibi kızcağıza öyle şeyler demişlerki hani ölmeyi hakketti gibisinden yazmışlar yazık yazık ,ben olayı takip etmiyorum çünki içim elvermiyor okumaya görmeye.
Babasının dediği gibi gazeteciler bu şekilde yazdılarsa hepsini kınıyorum.
Bir insan ölmüş o insanın kişiliği yaşam tarzı vs ile ölümünü nasıl bağdaştırabilirler.
Ne yani akşam gezmeye çıkıyordu öldürsünler, çok serbestti öldürsünler mi.
Ben dün az da olsa izlediklerimden bunları çıkarttım vallahi kanım dondu resmen vay be dedim ne oluyoruz böyle.
Gerisini tartışmaya bile gerek yok zaten.Bizim de kızlarımız var.Büyüdükleri zaman flörtleri olacak her yere peşlerinden mi gideceğiz?
Diyorum ya Allah doğru insanlarla karşılaştırsın çocuklarımızı.
Biz evde bu haber çıkınca hemen kapatmak zorunda kalıyoruz çocuk var ya saklıyoruz ondan zaten haberleri filan da seyretmiyoruz. İçim elvermiyor zaten izlemeye içim yanıyor çok.
Ben böyle düşünenlerin bulunduğu bir dünyada yaşamak istemiyorum .
Bu nasıl bir iştir öldüren zengin,heryerde adamları olan birisinin hamili olunca ölen mi suçlu oluyor bu nasıl bir adalettir.
Kime güveneceğiz biz??????
gerçekten korkunç bir ölüm.kimsenin başına gelmesini istemem.öldüren kişi eğer fakir birisi olsaydı şimdiye kadar çoktan yakanırdı.inşallah en kısa zamanda buda yakalanıp hak ettiği cezaya çarptırılır.
İnci katilin dedesi hakimmiymiş bilgin varmı???Inci&Deniz yazdı:
"Devletin telefonuyla Dubai'yle bu kadar süre konuşamam" demiş Cerrah Ayşe Arman'a açıklama yapmamak için
Basın sürekli deşsin istiyorum bu konuyu.
Çok şey saklanıyor gibi çok.
evet, emekli hakimmiş.sahende yazdı:
İnci katilin dedesi hakimmiymiş bilgin varmı???
Evet yaaa Özler!
Kaç ay oldu,nasıl bulamıyorlar oğlanı anlamadım.
Yer yarıldı da içine girmedi ya!