Canımsın yaaaa
Bencee hamilelikten dolayı duygusalsın.
Canımsın yaaaa
Bencee hamilelikten dolayı duygusalsın.
Söylediği söz kırıcı olmuş biraz ama bir de onun açısından bak olaya. Belki işten güçten dolayı yorgundu, sinirliydi, dinlenmeye ihityacı vardı. Bir anlık sinirle ağzından çıkıvermiştir. Eminim o da sonradan pişman olmuştur söylediğine. Bu kadar kafana takıp yıpratma kendini, bebeğini düşün.
hamililikte oluyor böyle şeyler...
hormanlar var ya hepsi onların şuçu
sen hamililiğin tadını çıkar...eşin mutlaka alacaktır gönlünü...ne kadar az strest o kadar mutlu bir bebek
yaptiklarinla ilgili kocandan takdir beklemekten vazgecersen mutlu olursun,sen naptini bildikten sonra o takdir etsin etmesin ne farkeder.
konuyu k validene getirmen de olayi buyutmekten baska ise yaramaz,bosver gitsin.
Neyse, sonuçta kızartmaları hazırladı, çamaşırları astı, kızımızı yıkadı, bulaşık makinasını boşaltıp, kirlileri yerleştirdi filan
Nİye gülüyon senin ex kocan çamaşır asıp kızartma yaptımı heee söleepitlipitonpakize yazdı:
Neyse, sonuçta kızartmaları hazırladı, çamaşırları astı, kızımızı yıkadı, bulaşık makinasını boşaltıp, kirlileri yerleştirdi filan
Bazı arkadaşlarım da bu tavrı görüyor eşinden,çok kızıyorum ben.
Kendini dinlemen konusunda haklı mı haksız mı bilmem ama seninle konuştuğu üslup hiç hoş değil bence.
Eşin,tarlada doğuracak,doğuramayacak vs. biriyle evli değil,seninle evli.
Millet şöyle kötü,böyle iyi söylemlerini oldum olası sevmem.
Adı üzerinde yahu,millet,elalem işte.
Sana ne,bana ne elalemden.
Senin eşin olan benim,benim eşim olan sensin yahu!
Elalemi katmadan işin içine,bendekini söyle bana,bende sevdiğini,sevmediğini anlat işte.
adamcasgiz iki damla gözyasina bu kadar yapiyorsagülşen yazdı:
Nİye gülüyon senin ex kocan çamaşır asıp kızartma yaptımı heee söleepitlipitonpakize yazdı:
Bilsem benim koca bunları yapacak dövüne dövüne ağlarım benpitlipitonpakize yazdı:
gülşen yazdı:
Bilsem benim koca bunları yapacak dövüne dövüne ağlarım benpitlipitonpakize yazdı: