622. Sayfa - Toplam 652 Sayfa var BirinciBirinci ... 122522572612620621622623624632 ... SonuncuSonuncu
Toplam 6520 sonuçtan 6.211 ile 6.220 arasındakiler gösteriliyor.

Re: IT'S THE FINAL COUNTDOWNNN

elif74 yazdı:
    ...........
    Ay Jin ile Sun buluşur işte ne güzel. Baksana uzay zaman ayağa kalktı Jack'le Sawyer kavga ederken anladık ki evren büzülüp yok olsa dertleri değil ne yaptılarsa Kate için Caanım diziyi yalan rüzgarı yaptılar ya artık ben de sadece Sun'la Jin'i düşünüyorum.
    ee bizim gibi "Aşk ı memnu" üzeri lost seyreden bünyelerden başka düşünmeleri beklenir ki

handevrem yazdı:
    elif74 yazdı:
    ...........
    Ay Jin ile Sun buluşur işte ne güzel. Baksana uzay zaman ayağa kalktı Jack'le Sawyer kavga ederken anladık ki evren büzülüp yok olsa dertleri değil ne yaptılarsa Kate için Caanım diziyi yalan rüzgarı yaptılar ya artık ben de sadece Sun'la Jin'i düşünüyorum.
    ee bizim gibi "Aşk ı memnu" üzeri lost seyreden bünyelerden başka düşünmeleri beklenir ki

Ben Kate ile Bihter'i de pek bir benzetiyordum, özellikle ağız yapılarını falan. Bu da ardarda seyretmenin yan etkisi midir acep

Şaka bir yana bugün Aşkı Memnu bitince Lost izleyememk çok koydu yav. Şimdilik ekşisözlük okuyup avunuyorum, yakında oraya da yazmayı bırakırlar. Naapsak fringe'e mi bulaşsak

Off kızlar, bir sürü şey yazmışsınız
    Valla Romeo ve Julliette' üzüldüm ya...
    Neyse gelelim asıl konuya:

Şimdi ben kendimce sorayım aklıma takılanları,
    ok Locke bizim bildiğimiz locke değil yani karadumanb bedenenini kullanıyor, peki Jacob herşeyi bilen adam bunu nasıl anlamaz, mümkün mü bu, Jacob'un öldüğünüde sanmıyorum. Peki ya Richard, Ben'in Lock'u öldürdüğünü bilmesine rağmen nasıl anlamaz, mümkün değil.

Bu arad Vincent'ı da görmüş olduk o kadar zamandan sonra

Black Rock gemisi neden Jacob tarafından adaya yönlendirildi acaba?

Heykelin gölgesinde ne yatıyormuş: Latince cevabı : Bizi koruyacak olan.mış Birde şu var: o dokumada
    ”σοὶ δὲ θεοὶ τόσα δοῖεν ὅσα φρεσὶ σῇσι μενοινᾷς”
    yazıyor(antik yunanca) yani ”tanrılar onların kalplerinin arzu ettiği herseyi verir”
    bide küçük bi yerde daha var yunanca yazı o da
    ”θεοὶ δέ τοι ὄλβια δοῖεν” yani ”tanrılar onlara mutluluk bahşeder”

Bu arda Miles güzel bir noktaya parmak bastı, mantıklı (alıntıdır) : Miles o ana kadar kahramanlarımızın aklına gelmeyen bir şey söyledi: ‘Arkadaşınızın durdurmaya çalıştığı olayların nedeni, belki de bu nükleer bombadır.’
    Senaristlerin böyle bir cümleyi yok yere yazacaklarını sanmıyoruz. Peki ya Miles haklıysa? Ya kaza Faraday‘ın planının neticesiyse? Ya kahramanlarımız yaşamaktan korktukları olaya kendileri sebep oldularsa?

LOST Season 6 Trailer (JANUARY 2010)

Ya şimdilik sadece Youtub'da bulabildim
    http://www.youtube.com/watch?v=XLnZosowLJE&feature=related

elif74 yazdı:
    handevrem yazdı:
    elif74 yazdı:
    ...........

Ben Kate ile Bihter'i de pek bir benzetiyordum, özellikle ağız yapılarını falan. Bu da ardarda seyretmenin yan etkisi midir acep

Şaka bir yana bugün Aşkı Memnu bitince Lost izleyememk çok koydu yav. Şimdilik ekşisözlük okuyup avunuyorum, yakında oraya da yazmayı bırakırlar. Naapsak fringe'e mi bulaşsak
    ay yok Elif ben Fringe in ilk birkaç bölümünü izledim hatta frum açmıştı şahende yazmıştım oraya da artık öööllee uçuk bişey ki o seyrederken keyif alamadım yok artık amaann! demekten, bide konu böyle CSI vs. gibi bi bölümlük başlayıp biten belirli karakterler arasında dönen bir konu yani izleyipde tartışabileceğimiz bi durum yok lost taki gibi şifreler işaretler sorular teoriler olabilecek bi dizi bulmak lazım...

shushu yazdı:

ok Locke bizim bildiğimiz locke değil yani karadumanb bedenenini kullanıyor, peki Jacob herşeyi bilen adam bunu nasıl anlamaz, mümkün mü bu, Jacob'un öldüğünüde sanmıyorum. Peki ya Richard, Ben'in Lock'u öldürdüğünü bilmesine rağmen nasıl anlamaz, mümkün değil.

Bu arda Miles güzel bir noktaya parmak bastı, mantıklı (alıntıdır) : Miles o ana kadar kahramanlarımızın aklına gelmeyen bir şey söyledi: ‘Arkadaşınızın durdurmaya çalıştığı olayların nedeni, belki de bu nükleer bombadır.’
    Senaristlerin böyle bir cümleyi yok yere yazacaklarını sanmıyoruz. Peki ya Miles haklıysa? Ya kaza Faraday‘ın planının neticesiyse? Ya kahramanlarımız yaşamaktan korktukları olaya kendileri sebep oldularsa?

Şulecim jacob biliyordu (son gelişinde) olacakları ama işte nasıl engel olabilirdi ki artık whatever happened happened..ve ŞAhendenin dediği gibi o jacobun bedenini kullanan baştaki man in black(Jacobun siyah t-shirtlü arkadaşına diğer sitelerde man in black diyorlar)...Richarda son anda söyledi artık bişey yapacak zamanı kalmamıştı ve Richardın da locke un bedeninin kullanıldığını anlayacağını sanmıyorum(ilanalar gelip gösterdiğinde Richardın jeton düşmüştür) ..asıl onlar (benjamin ve sahte locke)oradan çıkınca bu ilanaların grubu neler yapacak bunlara kimbilir..

Black rock konusunda jacobun bir bildiği vardır diyorum

Bide Şule asıl bu bölümde jacob galiba şunu söylemiş ve bu sözü kurcalamak gerek diyor blogcular:

"It only ends once. Anything that happens before that is just progress" (sadece bir kez biter. Bundan önce olmuş olan ilerleme/devam etme/gelişmedir.)

birde bilginiz olsun hatırlayan vardır ben çok iyi hatırlıyorum (video kasetlerini kiralardık) V dizisi vardı teee 1984 lerde (visitors) uzaylılar dünyaya geliyo ama bunlar aslında insan derisinin altında sürüngen gibi bişeydi .. şimdi o dizi tekrar çekiliyormuş ve bizim juliet orada oynayacakmış

Fringe'de heyecan'da yok bana kalırsa, bir sahndeden diğerine geçiş bile sıkıcı.
    Sen genede ön yargıyla yaklaşma diziye, sevenleride azımsamicak kadar çok
    handevrem yazdı:
    elif74 yazdı:
    handevrem yazdı:
    elif74 yazdı:
    ...........

ay yok Elif ben Fringe in ilk birkaç bölümünü izledim hatta frum açmıştı şahende yazmıştım oraya da artık öööllee uçuk bişey ki o seyrederken keyif alamadım yok artık amaann! demekten, bide konu böyle CSI vs. gibi bi bölümlük başlayıp biten belirli karakterler arasında dönen bir konu yani izleyipde tartışabileceğimiz bi durum yok lost taki gibi şifreler işaretler sorular teoriler olabilecek bi dizi bulmak lazım...

Neden öyle diyorsun Hande, daha happened olmadı ki bu olay, yani şimdiki zamandayız öyle değil mi!?
    handevrem yazdı:
    shushu yazdı:

Şulecim jacob biliyordu (son gelişinde) olacakları ama işte nasıl engel olabilirdi ki artık whatever happened happened..ve ŞAhendenin dediği gibi o jacobun bedenini kullanan baştaki man in black(Jacobun siyah t-shirtlü arkadaşına diğer sitelerde man in black diyorlar)...Richarda son anda söyledi artık bişey yapacak zamanı kalmamıştı ve Richardın da locke un bedeninin kullanıldığını anlayacağını sanmıyorum(ilanalar gelip gösterdiğinde Richardın jeton düşmüştür) ..asıl onlar (benjamin ve sahte locke)oradan çıkınca bu ilanaların grubu neler yapacak bunlara kimbilir..

Black rock konusunda jacobun bir bildiği vardır diyorum

Bide Şule asıl bu bölümde jacob galiba şunu söylemiş ve bu sözü kurcalamak gerek diyor blogcular:

"It only ends once. Anything that happens before that is just progress" (sadece bir kez biter. Bundan önce olmuş olan ilerleme/devam etme/gelişmedir.)

birde bilginiz olsun hatırlayan vardır ben çok iyi hatırlıyorum (video kasetlerini kiralardık) V dizisi vardı teee 1984 lerde (visitors) uzaylılar dünyaya geliyo ama bunlar aslında insan derisinin altında sürüngen gibi bişeydi .. şimdi o dizi tekrar çekiliyormuş ve bizim juliet orada oynayacakmış

elif74 yazdı:
    sahende yazdı:
    elif74 yazdı:

"açılış sahnesinde jacob tarafından dokunan ve sonra finalde tekrar gördüğümüz halının üstündeki grek harfleri ile yazılı ibare "tanrıların verebildiğini, yine tanrılar geri alabilir" gibi bir anlam taşıyormuş"

ekşisözlükten
    Mu battıktan sonra oradan kaçan şnsanların yerleşim alanları dahilinde bu bölgelere yerleşmişler.

tam toparlayamaacağım ben bunları size anlatırkene ama diyeceğim şudur ki mu dan ayrılanlar tekrar geri dönmüşler vs.
    Kullandıkları dil eski kullanılan değil tabi ki hani hande neden latince diye sorduydu ya işt ebu sebebten olabilir hande.

Daha sonra dillerini farklılaştırdılar .
    Ya ben çok anlamadım. Şimdi bu ada Mu mu yoksa Mu kaybolduğunda insanların göç ettikleri yerlerden biri mi?
    Elifciğim,
    MU bir ada büyük bir ada üzerinde yaşayanlar ise bizim şu anki uygarlığımızın kat be kat daha üzerinde uygarlık kurmuş insanlar.
    Mesela Atlantis MU'da bulunan bir uygarlık yani Atlantis MU'nun bir parçası.
    Ada yok olmadan önce adada yaşayan halkın belli bir kısmı gemilerle kendilerine yaşayacak başka alanlar bulmak için ayrılıyorlar adadan.
    İşte ondan sonra olanlar oluyor ve ada yok oluyor.
    Kalanlar göç edenlerde bir çok yere dağılıp yerleşik hayat kuruyorlar.
    MU! da kullanılan lisan bir çok lisanın ana lisanı gibi birşey , yani eski mısırlıların ,yunanlıların ,rusların bile kullandıkları alfabede bu uygarlığın kalıntıları var.

shushu yazdı:
    Neden öyle diyorsun Hande, daha happened olmadı ki bu olay, yani şimdiki zamandayız öyle değil mi!?
    Şule evet aslın da yanlış yazdım şunu demek istemiştim; yani jacob olacakları biliyordu ve kaderi değiştiremezdi gibi bişey..