2. Sayfa - Toplam 2 Sayfa var BirinciBirinci 12
Toplam 12 sonuçtan 11 ile 12 arasındakiler gösteriliyor.

Re: Fransa ve Avrupa gezisi hakkında fikirlerinizi alabilirmiyim.

http://www.lonelyplanet.com/france/nice/sights
    bu nice icin

sonra
    http://www.virtualtourist.com/travel/Europe/France/Provence_Alpes_Cote_dAzur/Cannes-131996/Things_To_Do-Cannes-BR-1.html

bu linklere bakabilirsin

www.travellibrary.com/shortbreaks/europe/france/st._tropez/

Re: Fransa ve Avrupa gezisi hakkında fikirlerinizi alabilirmiyim.

bilgiler için gerçekten teşekkür ederim. evden ancak bağlanma fırsatım oldu biraz geç cevapladım özür dilerim. çok güzel olacağını umuyorum bende.keşke bir günlük tutsaymışım demişsiniz ya bende onu düşünüyorum yanıma küçük bir kayıt cihazı yada bir not defteri alıp sırasıyla bazı şeyleri not etmeyi düşünüyorum.değişik bir heyecan benim için cips olayı hatırlanmayacak gibi değilimiş eğer yüklerseniz resimlerinizide görmeyi isterim tabiki. sanırım deniz güzel olacak girilebilir keyfine varabiliriz diye umuyorum. biraz yoğun ve yorucu bir program olacak ama sonunda göreceklerimiz ve yaşacaklarımız için değer diye düşünüyorum. ilginize çok teşekkür ederim. bakarsınız canneste kırmızı halı üzerinde poz verip annecocuk'a yükler gösteririm bellimi olur

Benzer Konular

1. KİNG 8260ÇAYCI(fikirlerinizi alabilirmiyim...
    Konuyu Açan: kraliçenin_annesi, Forum: Genel Forum.
    Cevap: 7
    Son Mesaj: 24 Mart 2010, 16:02
  2. Fikirlerinizi alabilirmiyim ?
    Konuyu Açan: Tontino, Forum: Genel Forum.
    Cevap: 10
    Son Mesaj: 17 Ağustos 2007, 09:34
  3. Cevap: 14
    Son Mesaj: 13 Ağustos 2007, 10:38
  4. kızım için fikirlerinizi alabilirmiyim
    Konuyu Açan: füsun, Forum: Genel Forum.
    Cevap: 18
    Son Mesaj: 27 Ekim 2006, 13:39
  5. nasıl ayakkabı giydirmeliyim? fikirlerinizi alabilirmiyim?
    Konuyu Açan: sibelalkan, Forum: Genel Forum.
    Cevap: 13
    Son Mesaj: 29 Nisan 2005, 01:08