fönsüz de güzel aslında ama makyaj neyim yok ya bi de resim çok soluk ondan bize öyle geldi sanırımcamomile yazdı:
aa niyeki ben en cok fonsuz halini begendim :roll:
fönsüz de güzel aslında ama makyaj neyim yok ya bi de resim çok soluk ondan bize öyle geldi sanırımcamomile yazdı:
hade ordan, porselen gibidir benim tenim, ondan o öyle... ne solukluğu?eyselim yazdı:
NRY yazdı:
ben de kestirdim saclarımı..
aşağı yukarı senin modeline benziyor.
rahat ettim.
tokasız duramıyordum ben artık..
e madem toplayacagım ne anlamı var dedim, yavaş yavaş kısalttım..
önce küt oldu.
sonra düzeltildi
en son da kısacık oldu.
bence sana cok yakışmıs bu saç..
cok da kullanışlıdır..
aa, çok şaşırdım Nuray...senden beklemezdim doğsuru
öyle alışmışım ki senin uzun ve siyah saçlarına.
merak ettim şimdi, bir ara resim beklerim.
şöyle meselacamomile yazdı:
utandiracak sac modeli nasi oluyo len
medip yazdı:
saçınızda radikal bir değişiklik yapacağınız zaman eşinize sorar mısınız?
benim eşim illa ki uzun saç sever, bir süre oldukça mücadele etmiştik kısa olmaması için, direnemedi fazla.
ama her defasında gönlünü alma ihtiyacı hissetim.
nasıl ki onun da saçı başı ile ilgili beni utandırmayacak davranışlarda bulunma sorumluluğu varsa aynı sorumluluk da bende olması gerekirdi.
ancak bu son niyetimden bahsetmedim daha, hatta evde olmayack bir süre, o zaman kesitirip bir ceeee diye öıkmayıd üşünüyorum karşısına
sizde durum nedir?
Ben de uzun saç sevenlerdenim fakat saçlarım uzun bir süredir dökülüyor ve bakıma almam için kısaltmayı düşünüyorum.
Bence uzun
Ortası en iyisi meriç.
Ayrıca saçlarının en son gördüğüm hali gayet güzeldi.
Ama istersen katlı değişik bir kesim yaptırırsın olursun ilk sayfadaki hanım kızın orta saçlı hali.
İş kesimde canım.
yok valla soluk moluk da degil,makyajsiz ve fonsuz halini cok daha guzel buldum ben oburunde cok klasik bir havasi var.
eyselim yazdı: