5. Sayfa - Toplam 6 Sayfa var BirinciBirinci ... 3456 SonuncuSonuncu
Toplam 57 sonuçtan 41 ile 50 arasındakiler gösteriliyor.

Re: kısa mı uzun mu, kısa mı uzun mu, kısa mı uzun mu, kısa mı uzun mu...kısa mı uzun mu..

ben kendimi bildim bileli saçlarımın en uzun hali omuzlarımdan inmiş birkaç santim.hep belime yakın uzun olsun isterdim.nihayet hamileliğimde yaşadığım sıkıntılar ve bebeğimin prematüre doğumu yüzünden iki yıla yakın kuaför yüzü görmeyince bir baktım saçlar belimde olmuş.sevinemedim bile kuzumla uğraşıyorum bakamıcam ben bu saçlara diye fönlü halini bile görmeden gittim omuzlarımda kestirdim.şimdi tek isteğim bir fırsatım olursa röfle yaptırıcam.gençliğimde uzatamadım hep bu kuaförlerin yüzünden.uzayınca azıcık ucundan almak gerekiyor derler birde bakarsın saçın yarısı gitmiş.

2. Re: kısa mı uzun mu, kısa mı uzun mu, kısa mı uzun mu, kısa mı uzun mu...kısa mı uzun mu..

Simdi ben seni haftada en az bir kez goren biri olarak soolelim Kisa ok o resimlerde cok hosmus fonsuz olan hariclerde ..Ama orda ozenilmis yapilmis halleri ..Sen ise sicaginda tesiri ile onumuzdeki gunleri diger fonsuz gibi gozune bir tutam dusen kisa saci itekleyerek gecireceksin biliyorum Ayrica sen o saci iteklerken kocan da iste ben sana dmistim kestirme demistim diye didiklicek seni Yazin uzun sac herzaman iyidir .. Surekli dus alir sonra bir lastik ile at kurugu yaparsin ozel bir gun de varsa o gun de kuafore yaptirirsin ..Ama kis basinda elinde mikser olan resimdeki modeli kesin yaptir ..Cunku bir fon cektirirsin 3 gun idare eder Fonsuz gunlerde de sapka takar sonra da aaa sapkayi cikardim tum saclarim basilmis uff yaaa dersin
    Himm eslerin saca karismasi konusu ...Evet biraz haklilar da ..Mesela saclari uzundu esimin ilke evlendigimizde ben surekli kestir kisacik hem sana yakisacak hem ben oole begeniyorum dedim dedim kisacik kestirdi ..Sonra vayy bee iyi ki israr ettin dedi Bana uzun sac hic yakismaz su an bile sinirdayim gelecek hafta boya ile kisalticam yine..aMa bana gercekten uzun sac olmuyor yoksa isterdim ki hemen toplayip cikaayim ..aYRICA esim de uzun ve sari sactan nefret eder ..o nedenle hemfikiriz benim sacta bir sorun yasamiyoruz ...

Re: ve bir soru

kısa ve fönlüyken 3. sayfada ki halin çok güzel, fönü kendin çekiyorsan kestir bence

Re: ve bir soru

medip yazdı:
    saçınızda radikal bir değişiklik yapacağınız zaman eşinize sorar mısınız?

benim eşim illa ki uzun saç sever, bir süre oldukça mücadele etmiştik kısa olmaması için, direnemedi fazla.
    ama her defasında gönlünü alma ihtiyacı hissetim.
    nasıl ki onun da saçı başı ile ilgili beni utandırmayacak davranışlarda bulunma sorumluluğu varsa aynı sorumluluk da bende olması gerekirdi.

ancak bu son niyetimden bahsetmedim daha, hatta evde olmayack bir süre, o zaman kesitirip bir ceeee diye öıkmayıd üşünüyorum karşısına

sizde durum nedir?
    benimki uzun sac hastasi maalesef
    her kestirdigimde teror esiyor evde ilk evlendigimizde habersiz yapmistim 1 hafta konusmadi benimle
    ama ben uzun sac sevmiyorum zaten cokda uzatamam uclari cansizlasiyor
    kestirecegim zaman uclarindan bile aldirsam esim geriliyor
    sormadan kuafore gidemiyorum maalesef

Re: kısa mı uzun mu, kısa mı uzun mu, kısa mı uzun mu, kısa mı .. / ve 3.sayfada bir soru daha

bu aralar bende kestirmeyi düşünüyorum...benim saçlar kıvırcık ön ve yanlar uzun arka kısa bi model ama dış mihraklar kestirmem konusunda engelliyo beni

6. Re: kısa mı uzun mu, kısa mı uzun mu, kısa mı uzun mu, kısa mı .. / ve 3.sayfada bir soru daha

kısa daha modern görüntü veriyor
    ancak yazında hiç çekilmiyor

Re: kısa mı uzun mu, kısa mı uzun mu, kısa mı uzun mu, kısa mı uzun mu...kısa mı uzun mu..

medip yazdı:
    idilara yazdı:
    Bence kisa sana yakismaz cok uzunda..
    Bu orta boy guzel sana ..Ama katli kesim yada kahkul falan deneyebilirsin dumduz modek kullanmak yerine ..
    Bir de sac buklelicisi al ara sira iri bukle yaparsin ..Ama yok kisa olmaz sana ..Bence
    öyle mi dersin?
    sen benim kısa saçlı halimi hiç görmedin tabi, şimdiki kütü saymazsak.

en kısa hali bu olmuştu galiba, sağ üstteki fönsüz halidir.
    fena değildi, şimdi bundan da kısa istiyoru gerçi.
    ayrıca bir daha kızıl mı? aslaaa... şu kaş saç tezatına bakasnıza.

Kısa saç bence sana yakışmış.
    Ben de uzatayım dedim gaza gelip ama ne mümkün anında afakanlar bastı ,pazar günü gidip kestireceğimdir

8. Re: kısa mı uzun mu, kısa mı uzun mu, kısa mı uzun mu, kısa mı uzun mu...kısa mı uzun mu..

En sondaki fönlü olan yakışmış.

Benim fikrim bir uzun, bir kısa..
    Kendimi bildim bileli saçlarım hep çok uzundu.Kısa saçı aklımın ucundan geçirmezken geçen sene mavi siyah olan saçımı kızıla döndürmemle beraber saçlarımın aldığı hal korkunçtu fönsüz adım atamaz haldeydim..
    Bir ay kadar öyle dolaştıktan sonra eşime haber vermeden gidip çünkü kısa saçı sevmez ve müsaade etmezdi.. kısacık küt kestirmiştim şu yanları uzun olan modelden..
    O halimi ilk wabcam den gördü ve iğrenç olmuşsun diyip kamerayı kapatıp küsmüştü
    Sonra yakından görünce beğendi ama yine de uzun saç onun için başka..Her gören 10 yaş daha küçük gösterdiğimi ve yakıştığını söyledi ki kendim de beğenmiştim, iyi ki yaptım dedim..Saçlarım şimdi epey uzadı biraz böyle kullanıp yine kestireceğim.
    Fotoğrafta ki model de sana gerçekten yakışmış yine aynısını deneyebilirsin..

aa niyeki ben en cok fonsuz halini begendim :roll:
    idilara yazdı:
    Simdi ben seni haftada en az bir kez goren biri olarak soolelim Kisa ok o resimlerde cok hosmus fonsuz olan hariclerde ..Ama orda ozenilmis yapilmis halleri ..Sen ise sicaginda tesiri ile onumuzdeki gunleri diger fonsuz gibi gozune bir tutam dusen kisa saci itekleyerek gecireceksin biliyorum Ayrica sen o saci iteklerken kocan da iste ben sana dmistim kestirme demistim diye didiklicek seni Yazin uzun sac herzaman iyidir .. Surekli dus alir sonra bir lastik ile at kurugu yaparsin ozel bir gun de varsa o gun de kuafore yaptirirsin ..Ama kis basinda elinde mikser olan resimdeki modeli kesin yaptir ..Cunku bir fon cektirirsin 3 gun idare eder Fonsuz gunlerde de sapka takar sonra da aaa sapkayi cikardim tum saclarim basilmis uff yaaa dersin
    Himm eslerin saca karismasi konusu ...Evet biraz haklilar da ..Mesela saclari uzundu esimin ilke evlendigimizde ben surekli kestir kisacik hem sana yakisacak hem ben oole begeniyorum dedim dedim kisacik kestirdi ..Sonra vayy bee iyi ki israr ettin dedi Bana uzun sac hic yakismaz su an bile sinirdayim gelecek hafta boya ile kisalticam yine..aMa bana gercekten uzun sac olmuyor yoksa isterdim ki hemen toplayip cikaayim ..aYRICA esim de uzun ve sari sactan nefret eder ..o nedenle hemfikiriz benim sacta bir sorun yasamiyoruz ...