idilara yazdı:
Simdi ben seni haftada en az bir kez goren biri olarak soolelim
Kisa ok o resimlerde cok hosmus fonsuz olan hariclerde ..Ama orda ozenilmis yapilmis halleri ..Sen ise sicaginda tesiri ile onumuzdeki gunleri diger fonsuz gibi gozune bir tutam dusen kisa saci itekleyerek gecireceksin biliyorum
Ayrica sen o saci iteklerken kocan da iste ben sana dmistim kestirme demistim diye didiklicek seni
Yazin uzun sac herzaman iyidir .. Surekli dus alir sonra bir lastik ile at kurugu yaparsin ozel bir gun de varsa o gun de kuafore yaptirirsin ..Ama kis basinda elinde mikser
olan resimdeki modeli kesin yaptir ..Cunku bir fon cektirirsin 3 gun idare eder
Fonsuz gunlerde de sapka takar sonra da aaa sapkayi cikardim tum saclarim basilmis uff yaaa dersin
Himm eslerin saca karismasi konusu ...Evet biraz haklilar da ..Mesela saclari uzundu esimin ilke evlendigimizde ben surekli kestir kisacik hem sana yakisacak hem ben oole begeniyorum dedim dedim kisacik kestirdi ..Sonra vayy bee iyi ki israr ettin dedi
Bana uzun sac hic yakismaz su an bile sinirdayim gelecek hafta boya ile kisalticam yine..aMa bana gercekten uzun sac olmuyor yoksa isterdim ki hemen toplayip cikaayim ..aYRICA esim de uzun ve sari sactan nefret eder ..o nedenle hemfikiriz benim sacta bir sorun yasamiyoruz ...