Şatocum leyla leyla dolaşmaya hazır ol$aTo yazdı:
bugün itibari ile alacakaranlık okumaya başladım(şükür be 1 sene oldu )vatana millete hayırlı olsun
bugün itibari ile alacakaranlık okumaya başladım(şükür be 1 sene oldu )vatana millete hayırlı olsun
walla filmi seyrettiğimden beri leylayım be kuzum ahh ahhhhhhhhhefab yazdı:
Film kitabın onda biri bile değil beaa$aTo yazdı:
bugün new moon bitti 1 saat içinde kısmetse eclipse e başlayacağım
allahım ne hataymış kitapların hepsini birden almak hani lostu cd leri tak çıkar izler gibi ekleme kitap okumaya başladım
bu aradaaa boş durmadım dün filmini de izledim izlerken baya da bi ağladım bendenbaşka ağlayan oldumu bilmem ama uzuuuunnn senelerdir izlediğim en romantik filimdi diyebilirim
2. kitabın da filmi yoldaymış diye duydum merakla bekleyeceğim
ahh yazik sana kiyamamTülin-Hazar yazdı:
allahım ne hataymış kitapların hepsini birden almak hani lostu cd leri tak çıkar izler gibi ekleme kitap okumaya başladım
bu aradaaa boş durmadım dün filmini de izledim izlerken baya da bi ağladım bendenbaşka ağlayan oldumu bilmem ama uzuuuunnn senelerdir izlediğim en romantik filimdi diyebilirim
ben bitirdim hepsini ohh rahatladim sonunda ..
boole bitince hayatimdan bisiler eksildi sanki ama alistim sonra
New Moon filmi daha güzel olacak gibi görünüyor Tülin Facebook a üyeysen fragmanını gösterebilirim
Stephanie'ye rica edelim bi da kitap yazsınidilara yazdı:
ahh yazik sana kiyamamTülin-Hazar yazdı:
ben bitirdim hepsini ohh rahatladim sonunda ..
boole bitince hayatimdan bisiler eksildi sanki ama alistim sonra
sana tavsiye edeli nerdeyse 1 sene oldu leylacim ay pardon satocum neyse gec olsunda güc olmasin$aTo yazdı:
sen new moonu okuda gör bakalim nasil leyla olunuyormus......
sanırım 200 civarı bi sayfa kaldı şafak vaktinin bitmesine 2 gecedir rüyamda vampirler görüyordum sanırım bu gece de renesmee'yi görücem ay onu filmde nası canlandıraklar ciddi meraklardayım
şeytan diyo oku şunun son fayfalarını valla zor tutuyorum kendimi
he bide bende çido gibi mutlak bir boşluğa düşeceğim kitap bittiğinde bundan mıdır bilmem artık sadece geceleri okuyorum ilk 3 kitabı gündüzleri nereye gitsem çantamda taşıdım psikopat gibi mesela arkadaşımla buluşucam özellikle 1 saat erken gidiyodum cafeye kitap okiim diye
ya bide göçebe diye bi kitabı daha var kadıncağızın onu okuyan varmıdır?? nasıldır tavsiye edilirmidir
bitmsidir simdiye coktan, umarim sonunu okumamissindirTülin-Hazar yazdı:
sanırım 200 civarı bi sayfa kaldı şafak vaktinin bitmesine 2 gecedir rüyamda vampirler görüyordum sanırım bu gece de renesmee'yi görücem ay onu filmde nası canlandıraklar ciddi meraklardayım
şeytan diyo oku şunun son fayfalarını valla zor tutuyorum kendimi
he bide bende çido gibi mutlak bir boşluğa düşeceğim kitap bittiğinde bundan mıdır bilmem artık sadece geceleri okuyorum ilk 3 kitabı gündüzleri nereye gitsem çantamda taşıdım psikopat gibi mesela arkadaşımla buluşucam özellikle 1 saat erken gidiyodum cafeye kitap okiim diye
ya bide göçebe diye bi kitabı daha var kadıncağızın onu okuyan varmıdır?? nasıldır tavsiye edilirmidir
bosta kalmamak icin bastan basla bence, ben 1. üc kere digerlerini 2. ser kere okudum
göcebeyi okumadim ben, konusu pek ilglmi cekmemisti.... sahende ile neslihan okuyor sanirim..... tavsiye ederlermi bende merak ediyorum.