1. Sayfa - Toplam 7 Sayfa var 123 ... SonuncuSonuncu
Toplam 66 sonuçtan 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.

kedi kedi dediniz buyrun size kedi!!!!!! hatta alin sizin olsun :-)

Kedi kedi dediniz ahanda geldi beni buldu.

Adanin kursu vardi. Okuldan alinacak. Kursa goturulecek.

Haldur huldur işten ciktim. E5te gidiyorum onumde paldir puldur bir sey yuvarlandi.

Minnnaccikkkkkkkk miniminnacikkkkkk bir kedi arabanin onune atti mi kendini. Cartttt diye frene bastim. Kedi arabanin altina kacti

Dortluleri yaktim. Indim. Arkadan darrrr darrrrrrrrrrrrrrr kornalar. Ben elbiseyle egildim arabanin altindan titreyen kediyi cikardim. Arka koltuga attim vinnnn devam.

Yolda aldi mi beni endise. Yaa arkadan ayaklarimi tirmalarsa, ensemi isirirsa diye. Bir yandan araba kullaniyorum, bir yandan arkamdaki otostopcunun olasi zararlarini kuruyorum kafamda.

Stephan King’in Hayvan Mezarligi kitabi geldi aklima. Simdi diyorum direksiyona firlayacak ben de kaza yapacagim !!!

Nereye birakayim diye dusunurken, Devlet Su islerinin lojmanlarinda oturan arkadasimın bahcesi geldi aklimda. Hem devlet ananin kucagina birakirim, yetimhane gibi iyi olur dedim

Oraya gittim ki kedicik oturdugum koltugun altina kacmis sıkışmış kıpırdamiyor.

Yaklaşıp kafami egdikce pence atiyor. 40 dakika peynirle itmeyle durtmeyle ugrastim cikmadi. Artik sırtımdan ter akti.

Kalkip kedi altimda kizi almaya okula gittim. Orada kediyi cikardilar sagolsunlar. Kutulayip kizimla beraber elime tutusturdular.

Haydiiiiiiiiiiiiii oradan kursa gittim. Arabayi otoparka biraktim. Kutuyu da onlarin ofisinde golge bir yere.

Kizi kursa biraktim. Dondum maksadim kutulu kediyi alip Capitoldeki petshopa gitmek. Onlara nereye birakabilecegimi sormak.

Dondum ki yıkamaci cocuklar kutuyu acmislar, kediyi kacirmislar, geri kutulamaya calisiyorlar Hadiii onlarla da bir posta kovalamaca oynadik

Capitole gittim ki beni kapidan sokmazlar. Garaj kapısından gireceksiniz diyrolar. Ben boggggggggggggg bogggggggggggggggg diye agladim beni iceri aldilar Daha cok kucuk dediler, bana mama, kap, kedi kumu falan sattilar ciktim geldim...

Eve geldik kediyle. Cocuklar haşat ettiler hayvani. Hayvan kaciyor, onlar kovaliyor.

Allah sonumuzu hayır etsin. Nolcak bu is bilmiyorum Tecrubesi olan var mi????

Re: kedi kedi dediniz buyrun size kedi!!!!!!!!!!! hatta alin sizin olsun :-)

Kedi sizi seçmiş, artık yapılacak pek birşey yok! Vardır bunda da bir uğur. Ciddiyim. Minik aslanpare hemen veterinere götürüle, aşıları yaptırıla, sonra da kedili hayata başlanıla.

Kedi bakımı konusunda bilgi almak istersen bana özelden yazabilirsin. Ben bu konuda da ayrı bir doktora yaptım.

gercekten kedi bizi secti.

burasi kesin.

insallah ugurlu gelir dedigin gibi.

ben cok isterim bakmak ama ege rahat vermiyor hayvana. illa ki kucagima ciksin, yem yesin hatta kumuna ciş yapsin diye bagiriyor!!!

Unuttum yazmayı; kedi yavruları elde çok mıncıklanırlarsa oraya buraya kaka yaparlar. Bu onların suçu değil, onları mıncıklayanların suçu. Hemen marketten bir kedi kumu alıp, bir kaba koyar, kedi yemeğini yedikten sonra kumu gösterirseniz anında alışır.

Bu gece evinizde yabancılık çekmemesi için bir şişe sıcak suyu havluya sarıp yanına koyun. Bir de mekanik bir saat bırakırsanız, saatin tık tıkları onu rahatlatacaktır.

Berna01 yazdı:
    gercekten kedi bizi secti.

burasi kesin.

insallah ugurlu gelir dedigin gibi.

ben cok isterim bakmak ama ege rahat vermiyor hayvana. illa ki kucagima ciksin, yem yesin hatta kumuna ciş yapsin diye bagiriyor!!!
    Ege şu an çok heyecanlı, onu anlıyorum. Tepki vererek değil de, tatlı tatlı anlatılırsa, Ege anlayış gösterecektir.

ahanda koltugun arkasina yapti bile kaka

http://www.kedigen.com/ bu sıteden faydalanabılırsın.

8. Re: kedi kedi dediniz buyrun size kedi!!!!!!!!!!! hatta alin sizin olsun :-)

Berna01 yazdı:

Capitole gittim ki beni kapidan sokmazlar. Garaj kapısından gireceksiniz diyrolar. Ben boggggggggggggg bogggggggggggggggg diye agladim beni iceri aldilar
    Bu ağlama sahnesini gözümün önünde canlandırdım da bir an
    Hayırlı,uğurlu olsun kediciğiniz Berna'cım

cok yaramzlik yaparsa,
    cindeki kedidaslarinin resmini gösterirsin

Re: kedi kedi dediniz buyrun size kedi!!!!!! hatta alin sizin olsun :-)

bizim Badem'i eşim marinadan alıp getirmişti.

benim öncesinde en ufak bir alakam olmamaıştı bu cinsle, hatta akşamları eve gelip kedicikle başbaşa kaldığımızda eşim gelmeden önce, telefon ederdim ne zaman geliyorsun kurtar beni diye, üstüme üstüme atlıyordu yavru.

gel zaman git zaman alışmıştık birbirimize, o kadar ki Badem'siz evi düşünemiyordum. Edip gelince ilgimizi eksikliği ile ve itiraf edeyim eve gelenlerin üstünde gizli gizli acaba kıl tüy yapışmış mıdır dedektifliği yapmaktan, ayrıca evin içine sinmiş bizim alışmış olduğumuz ama dışarıdan gelenlerin yadırgadığı koku yüzünden kayınvalidemin bahçesine götürdük.
    hala orada Badem'cik
    Artık 9 yaşında falan olmalı. Allah uzun ömür versin