Birce sevmiş bu kitabı.
Birce sevmiş bu kitabı.
Lara nin bu siralar en begendigi seri ..
Lal Yayinlarindan cikmis ..
Kucuk Peri Mine nin maceralari ... Hem de el yazisi ile ..
Tavsiye olunur ..
bizim son hastalığımız bu kitaplar 22 tane biz şimdilik 4 tanesini okuduk ayrıca okunmamış 4 tane daha var okullar kapanana kadar kaç tane okursa okuyacak yazlığa giderken de kalanları alıcam ki okusun oralarda tavsiye ederim özellikle erkek çocuğu olanlara
kitaplar genelde 85-95 sayfa arası ilköğretim 2-3 seviyesinde diyorum ama çocuğun isteğine kalmış artık
Pırtlatan Bal'ın Nesin Yayınevi'den çıkan baskısı mevcut bizde. Bu dördü Deniz'in bugünkü tavsiyesi. Fakat içlerinde en çok Nun Gelince adlı kitabı beğenmiş.
Tülin,
Bedirhan da sıkıldı o el yazılı incecik kitaplardan dahamı sıkılmasın 118 tane o kitaplardan okumuş liste bile tutuyor kendisi bilgisayarda ..Mickey serisinden Sahte paralar, gerçek hırsızlar'ı okudu..En son okuduğu kitapta Ben Galatasaraylıyım 70 sf.
Tülin-Hazar yazdı:
bizim son hastalığımız bu kitaplar 22 tane biz şimdilik 4 tanesini okuduk ayrıca okunmamış 4 tane daha var okullar kapanana kadar kaç tane okursa okuyacak yazlığa giderken de kalanları alıcam ki okusun oralarda tavsiye ederim özellikle erkek çocuğu olanlara
kitaplar genelde 85-95 sayfa arası ilköğretim 2-3 seviyesinde diyorum ama çocuğun isteğine kalmış artık
Deniz bitirdi tavsiye ediyor.
Şu anda Harry Potter ve Ateş Kadehi, Narnia Günlükleri-Gümüş Sandalye, 80 Günde Dünya Gezisi ve Martı adlı kitapları elinde var.
Şu anda Harry Potter ve Ateş Kadehi'nin yarısını geçti, beğendiğini söylüyor.
Gökberk te PAPKİN GİZEMLİ ŞATO ya yeni başladı elinden bırakmıyor.Güzel bir hikayesi var...Bunun yanı sıra Nikolay Nosov un HAYALCİ ÇOCUKLAR ve PITIRCIK ın serisini de tavsiye ederiz..
6.sınıfa geçtik dersane konusunda önerilerinizi bekliyorum. Sirus,Sevinç,Artı Sonsuz,Anafen vb???)
bizim favorimiz bilim kitapları..
yeni keşfettik geçenlerde,zaman makinesi nick arnold ve şaşırtan galaksi kjartan poskitt
yazarların isimlerini aratırsanız diğer kitaplarını da göreceksiniz..
bizimkinin okudugu tek konu bunlar oldugu için varsa başka tavsiyesi olan,buraya da yazarsa sevinirim.yaşımız da 9 bu arada..
sevgiler..
Burçin,harry_potter yazdı:
Deniz bitirdi tavsiye ediyor.
Şu anda Harry Potter ve Ateş Kadehi, Narnia Günlükleri-Gümüş Sandalye, 80 Günde Dünya Gezisi ve Martı adlı kitapları elinde var.
Şu anda Harry Potter ve Ateş Kadehi'nin yarısını geçti, beğendiğini söylüyor.
Miray da Gümüş Sandalye, 80 Günde Dünya gezisi ve Martı'yı okumuştu..İçlerinden 80 günde dünya gezisini çok saçma bulmuştu hatta zor bitirmişti..
Birce bu seriyi severek okudu,bazen odasından kahkahalar duyulurdu kitabı okurken.