aa neden 4 gözle bekliyor bayram değil seyran değil merlinin donu aşkınaSerendipity yazdı:
Tabii ki.
Sen yeter ki gel Hermcim. Voldi Enisten de dort gozle bekliyor....
aa neden 4 gözle bekliyor bayram değil seyran değil merlinin donu aşkınaSerendipity yazdı:
Tabii ki.
E siz de haklisiniz, Hogwarts'ta adam gibi adam yok ki...
Harry de pek degil ya neyse, unu var, Gringotts'ta paraciklari var iste.
Zey.neP yazdı:
valla benim bi sucum yok bellacim, gelen harrye sulaniyo giden harrye sulaniyo, alistim gari paylasmayiSerendipity yazdı:
Ay biktim sizin Yalan Ruzgarivari entrika iliskilerinizden.
ayben yazdı:
yani yazıyı düzelttim ama yanlış kısmını hemen yakalamışsınız helllaaal sizeZey.neP yazdı:
merlin senin müstahakini versin hemi fleurden kurtulamadim bide sen ciktin simdi karsima :-xayben yazdı:
yok ben bahcedeki kulubede kalamam ben haryy le sizin yatak odanızda kalırım ronla sizde nereye kıvrılırsanız kıvrılın
ben ronla sizin yatak odanızda kalıcam harry le siz istediğiniz yere kıvrılın demek istedim
sonra gördüm ve düzelttim yane
merlinin donu kafanıza gecsin emi
ya ben ronla evliyim oda ginyy nin erkek kardeşi herhalde bu durumda herry ye sulanmak sıkar yane
Bize her gun bayram, son resimlerimizi gormedin mi?
ayben yazdı:
Tabii ki.
Hadi len ne yapar ederim giderim bir yerlerden eve.
Serendipity yazdı:
Lile, o guzel kalbim ile sana komurlugun en nazcizane kosesinde yer ayirmistim ama vazgectim simdi.
Agac kovugunda ayatiracagim seni.
ladybug yazdı:
Bababababa! Basinin ustunde yerimiz varmis! Orasi da klubeymis! Babababa! :-xZey.neP yazdı:
aaa tabiyki davet ederim, basimin üstünde yeriniz var, bahcedeki klübe haziirrr ve naziir sizi bekliyor
Orada Bellatrix kalacak bir kere.
merlinin kulaklari cinliyordur bugün, donu demisken, yeni don diktinmi lili??ayben yazdı:
ya ben ronla evliyim oda ginyy nin erkek kardeşi herhalde bu durumda herry ye sulanmak sıkar yane
Bak itiraf etti deli tayfasi bunlar hem deli hem de cadi
Serendipity yazdı:
Bize her gun bayram, son resimlerimizi gormedin mi?
ayben yazdı:
Tabii ki.
Merlin bu sefer turuncu rica ediyormus, bir zahmet.
Zey.neP yazdı:
merlinin kulaklari cinliyordur bugün, donu demisken, yeni don diktinmi lili??ayben yazdı:
Kardes, sanki Voldi'yi gorunce bacaklariniz tir tir titremiyor, girermis eve de, ne yapar ne edermis de...
ladybug yazdı:
Hadi len ne yapar ederim giderim bir yerlerden eve.
Serendipity yazdı:
Lile, o guzel kalbim ile sana komurlugun en nazcizane kosesinde yer ayirmistim ama vazgectim simdi.
Agac kovugunda ayatiracagim seni.
ladybug yazdı:
Bababababa! Basinin ustunde yerimiz varmis! Orasi da klubeymis! Babababa! :-xZey.neP yazdı:
aaa tabiyki davet ederim, basimin üstünde yeriniz var, bahcedeki klübe haziirrr ve naziir sizi bekliyor
Orada Bellatrix kalacak bir kere.
Merlin geliyo simdi, senin için özel!maximum_moment yazdı:
Seni Merlin' e havale ediyorumladybug yazdı:
Aferin Ginny kizim ayni kayinvalidene yani bana cekmissin.Zey.neP yazdı:
aslinda baykus kullaniyoruz, ama muggller anca bowling topundan anliyor
Cevabim budur Max efendi. Mugglelar boyle cevaptan anlar.
Bir de sana bulabildigim en buyuk bowling topunu yolladim bu kiyagimi unutma.