803. Sayfa - Toplam 901 Sayfa var BirinciBirinci ... 303703753793801802803804805813853 ... SonuncuSonuncu
Toplam 9009 sonuçtan 8.021 ile 8.030 arasındakiler gösteriliyor.
  1. Re:

ladybug yazdı:
    [size=large]Amerika – 15 Temmuz – 72 gün kaldı![/size]

[size=large]Almanya - 16 Temmuz – 73 gün kaldı![/size]

[size=large]Avusturalya- 15 Temmuz – 72 gün kaldı![/size]

[size=large]Hollanda – 15 Temmuz – 72 gün kaldı![/size]

[size=large]Türkiye – 17 Temmuz – 74 gün kaldı![/size]
    bunu hergün yapacakmisin lilican?? cok güzel olmus, merci sekerim

2. Re: HOGWARTS (Rowling Çetesi)

ladybug yazdı:
    Los Angeles Times Melez Prens hakkinda bir yazi yayinlamis. Bu foto da oradan.

Kesin Slughorn'un evi.

evet eve ilk girdikleri an galiba....

3. Re:

ladybug yazdı:
    ayben yazdı:
    Zey.neP yazdı:
    Serendipity yazdı:
    Nefis fotolar bunlar...

Once kamp sitelerini hep ormanlik hayal etmistim ama boyle bozkir bir yer cok uymus, ruzgarli filan.

Bu arada ben bu Emma'nin nesini seviyorum biliyor musunuz? Hani foto cekilirken ifadesini kaybetmiyor ya...Yani su fotolara bakarak o anda ne dedigini hayal edebiliyorum, Daniel'in aksine...
    bende hep ormanlik hayal etmistim bu kamp sahnelerini... biraz sasirdim acikcasi böyle görünce.....
    sanırım kitapta ormanlık alan tarifi falanmı yapılıyordu yada aagclık yermi deniyordu bilmiyorum ama bende orman olarak canlandırmıştım hayalimde kasvetli bir orman hemde kapalı hava yağmurlar falan soğuk hava kıs gibi yada soğuk sonbahar günleri
    Cadilar Mugglelarda bilgisayar diye birsey var, filme bilgisayar ile agac yerlestirebilirler yane.
    vur yüzümüze cahalligimizi

Re:

Zey.neP yazdı:

Cadilar Mugglelarda bilgisayar diye birsey var, filme bilgisayar ile agac yerlestirebilirler yane.
    vur yüzümüze cahalligimizi [/quote]

ne yani bilgisayarla yerleştirebilirler diye öylemi yapmak zorundalar her seyin doğalı uygundur
    mesela ucuş tozuna azıcık muggle simi katmak gibi birşey böyle bir şeyle hogwards a doğru yola cıkar voldinin mezarı basında gözünüzü acarsınız

Re: HOGWARTS (Rowling Çetesi)

harry_potter yazdı:
    Simya'ninAnnesi yazdı:
    PS: Fleur, imzandaki Harry resmi korkunc intikam olsun diye mi koydun o resmi uluorta herkesin gorebilecegi ortama
    Çok beğendim bu resmi. Birkaç tane daha hazırladım. Bu biraz kalsın, diğerlerini de koyacağım sırayla. Merak etme hepsi Ölüm Yadigarları'ndan. Equus'dan resim koymuyorum. For now

İmza: çakaaaaalllll

Harry'nin Galatasaray'da oynamasından daha doğal ne olabilir? Takımları karıştırmıştır.

- Yav bizim takımın sembolü aslandı.
    - He gurban. Aha aslan.
    - Hmm. Ama renkleri de sarı kırmızıydı.
    - He gurban. Ahan da sarı kırmızı.
    - Şeyyy. Herşey tamam da. Tek birşey kafamı karıştırdı. Sen muggle değil misin?
    - Sen Galatasaray için gol at, bırak agılı magılı, köpeğen bile olurum senin.
    - İyi, şey, tamam. Yani sonuçta ben en iyiyim değil mi? Ayrıca ben Slyterrin değilim. Muggle-büyücü ayrımı yapmam, kitaplarda bugüne kadar şişirdiğim tüm karizmamı yerle bir eder. Geliyorum! Alah allah allah allah!
    - Veeeeeeeee Harry Potter'dan müthiş gol!

Hermione- Ron, Harry sence egosunu fazlaca şişirmiş olabilir mi? Biraz garip davranıyor.
    Ron- Sadece maç yapıyor Hermione. Ayrıca sen sevmezsin, neden seni ilgilendiriyor ki?
    Hermione- Harry gol attıktan sonra seyircilere dönüp garip hareketlerde bulunduda.
    Ron- Nasıl yani?
    Hermione- Bilmem ki. Kolunu yana açmış, elini yumruk yapmış. Yukarı aşağı sallıyor. Bizim maçlarımızda yapmazdı hiç.
    Ron- Hmm, güzelse ben de yapayım.
    Hermione- Otur Ron! Seyircilere baksana. O kolunu havaya kaldırdıkça "Oley! Oley!" diyorlar.
    Ron- Oley! Oley! Harry! Harry!
    Hermione- Otur Ron! Biliyorsun büyü yapmaktan hiç çekinmem!
    Ron- Ben yanlızca. Aslan ve sarı-kırmızı renklere vurgunum. Bir dakika Herminoe. Çıldırın çıldırın! Çıldırın çıldırın!
    Hermione- Ne diyorsun sen?
    Ron- Tezahurat. Biliyorsun baba Weasley muggle'ların herşeyine uyum göstermemizi çok sever. Sen de onun gözüne girip, gelini olmak istiyorsan bence sen de başlamalısın.
    Hermione- Ayy! Şey. Çıldırın Çıldırın! Çıldırın çıldırın! Sarı Kırmızı akar kanımız!...

Bu komedi, Fenerbahçe adlı muggle takımını tutan Cho Chang'e ithaf edilmiştir.
    allah size asırlarca ömür nasip etsin
    ÇILDIRIM CILDIRIM CİMBOM İÇİN ÇILDIM
    hugo dan alıtıdır babası sarı kırmızı diye bu takımı tuturuyor

6. Re:

Zey.neP yazdı:

bunu hergün yapacakmisin lilican?? cok güzel olmus, merci sekerim
    Hergun yapacagimdir, azimliyim

7. Re: HOGWARTS (Rowling Çetesi)

PU HA HA HA !

Merlin mustehakini versin Fleurcan.

ayben yazdı:
    harry_potter yazdı:
    Simya'ninAnnesi yazdı:
    PS: Fleur, imzandaki Harry resmi korkunc intikam olsun diye mi koydun o resmi uluorta herkesin gorebilecegi ortama
    Çok beğendim bu resmi. Birkaç tane daha hazırladım. Bu biraz kalsın, diğerlerini de koyacağım sırayla. Merak etme hepsi Ölüm Yadigarları'ndan. Equus'dan resim koymuyorum. For now

İmza: çakaaaaalllll

Harry'nin Galatasaray'da oynamasından daha doğal ne olabilir? Takımları karıştırmıştır.

- Yav bizim takımın sembolü aslandı.
    - He gurban. Aha aslan.
    - Hmm. Ama renkleri de sarı kırmızıydı.
    - He gurban. Ahan da sarı kırmızı.
    - Şeyyy. Herşey tamam da. Tek birşey kafamı karıştırdı. Sen muggle değil misin?
    - Sen Galatasaray için gol at, bırak agılı magılı, köpeğen bile olurum senin.
    - İyi, şey, tamam. Yani sonuçta ben en iyiyim değil mi? Ayrıca ben Slyterrin değilim. Muggle-büyücü ayrımı yapmam, kitaplarda bugüne kadar şişirdiğim tüm karizmamı yerle bir eder. Geliyorum! Alah allah allah allah!
    - Veeeeeeeee Harry Potter'dan müthiş gol!

Hermione- Ron, Harry sence egosunu fazlaca şişirmiş olabilir mi? Biraz garip davranıyor.
    Ron- Sadece maç yapıyor Hermione. Ayrıca sen sevmezsin, neden seni ilgilendiriyor ki?
    Hermione- Harry gol attıktan sonra seyircilere dönüp garip hareketlerde bulunduda.
    Ron- Nasıl yani?
    Hermione- Bilmem ki. Kolunu yana açmış, elini yumruk yapmış. Yukarı aşağı sallıyor. Bizim maçlarımızda yapmazdı hiç.
    Ron- Hmm, güzelse ben de yapayım.
    Hermione- Otur Ron! Seyircilere baksana. O kolunu havaya kaldırdıkça "Oley! Oley!" diyorlar.
    Ron- Oley! Oley! Harry! Harry!
    Hermione- Otur Ron! Biliyorsun büyü yapmaktan hiç çekinmem!
    Ron- Ben yanlızca. Aslan ve sarı-kırmızı renklere vurgunum. Bir dakika Herminoe. Çıldırın çıldırın! Çıldırın çıldırın!
    Hermione- Ne diyorsun sen?
    Ron- Tezahurat. Biliyorsun baba Weasley muggle'ların herşeyine uyum göstermemizi çok sever. Sen de onun gözüne girip, gelini olmak istiyorsan bence sen de başlamalısın.
    Hermione- Ayy! Şey. Çıldırın Çıldırın! Çıldırın çıldırın! Sarı Kırmızı akar kanımız!...

Bu komedi, Fenerbahçe adlı muggle takımını tutan Cho Chang'e ithaf edilmiştir.
    allah size asırlarca ömür nasip etsin
    ÇILDIRIM CILDIRIM CİMBOM İÇİN ÇILDIM
    hugo dan alıtıdır babası sarı kırmızı diye bu takımı tuturuyor

8. Re:

ayben yazdı:

ne yani bilgisayarla yerleştirebilirler diye öylemi yapmak zorundalar her seyin doğalı uygundur
    mesela ucuş tozuna azıcık muggle simi katmak gibi birşey böyle bir şeyle hogwards a doğru yola cıkar voldinin mezarı basında gözünüzü acarsınız
    Tabii oyle yapacaklar sen herkesi kendin gibi cadi mi saniyorsun hala Hermione.

O kadar Muggle dersi de aldin okuldan, ustune ustluk bir de Muggle olacaksin. Peh!

Re: HOGWARTS (Rowling Çetesi)

Zey.neP yazdı:
    ladybug yazdı:
    Ben de gormek istiyorum, hem de herseyden cok.

Hollanda'ya gidecegini nereden biliyorsun Ginny'm. Ben gidecegi ulkelerin listesini ariyorum uzun suredir ama bulamiyorum.

Zey.neP yazdı:

görmek isterdim gercekten bu müzeyi...... 2. duragi acaba nerede olacak?? daha belli degil degilmi?? almanyaya gelirmiki??
    hollandaya gidecekmis..... molly annem yasadi
    hollandaya (haarlem) gelecek olan baska bir sergiymis lilicanim, yanlis haber pardon bu sergi avrupada bircok sehirde gösterilecekmis... bakalim belki almanyayada gelir
    neyse bir bilet alır alamanyaya gideriz bizde topluca ginyy lere yerleşiriz oda bizi müzeyi gezmeye götürür
    sonuçta alamanyada içip içip bögürsek bile pranın polisleri türkçeden anlıyordur yada içlerinde türk vardır nezaret haneye düşmeyiz düşsekte kaslı ksalı zenci polisleri olmaz demi ama
    nesli bizi bir davet edemedi ama ginyy davet eder böyle bir durumda değilmi

Re:

ladybug yazdı:
    ayben yazdı:

Tabii oyle yapacaklar sen herkesi kendin gibi cadi mi saniyorsun hala Hermione.

O kadar Muggle dersi de aldin okuldan, ustune ustluk bir de Muggle olacaksin. Peh!
    İNANMIYORUM LİLLYYYYYYYYYYY
    SEN BANA MUGGLE DEDİN SEN BANA KANIBOZUK DİYEREK HAKARETMİ EDİYORUN
    BUNU EN SON DUYACAĞIM KİŞİ SENDİN HIIIKKK HIYYK

BANA BUNUDA DEDİNYA ......................