harry_potter yazdı:
Simya'ninAnnesi yazdı:
PS: Fleur, imzandaki Harry resmi korkunc
intikam olsun diye mi koydun o resmi uluorta herkesin gorebilecegi ortama
Çok beğendim bu resmi. Birkaç tane daha hazırladım. Bu biraz kalsın, diğerlerini de koyacağım sırayla. Merak etme hepsi Ölüm Yadigarları'ndan. Equus'dan resim koymuyorum. For now
İmza: çakaaaaalllll
Harry'nin Galatasaray'da oynamasından daha doğal ne olabilir? Takımları karıştırmıştır.
- Yav bizim takımın sembolü aslandı.
- He gurban. Aha aslan.
- Hmm. Ama renkleri de sarı kırmızıydı.
- He gurban. Ahan da sarı kırmızı.
- Şeyyy. Herşey tamam da. Tek birşey kafamı karıştırdı. Sen muggle değil misin?
- Sen Galatasaray için gol at, bırak agılı magılı, köpeğen bile olurum senin.
- İyi, şey, tamam. Yani sonuçta ben en iyiyim değil mi? Ayrıca ben Slyterrin değilim. Muggle-büyücü ayrımı yapmam, kitaplarda bugüne kadar şişirdiğim tüm karizmamı yerle bir eder. Geliyorum! Alah allah allah allah!
- Veeeeeeeee Harry Potter'dan müthiş gol!
Hermione- Ron, Harry sence egosunu fazlaca şişirmiş olabilir mi? Biraz garip davranıyor.
Ron- Sadece maç yapıyor Hermione. Ayrıca sen sevmezsin, neden seni ilgilendiriyor ki?
Hermione- Harry gol attıktan sonra seyircilere dönüp garip hareketlerde bulunduda.
Ron- Nasıl yani?
Hermione- Bilmem ki. Kolunu yana açmış, elini yumruk yapmış. Yukarı aşağı sallıyor. Bizim maçlarımızda yapmazdı hiç.
Ron- Hmm, güzelse ben de yapayım.
Hermione- Otur Ron! Seyircilere baksana. O kolunu havaya kaldırdıkça "Oley! Oley!" diyorlar.
Ron- Oley! Oley! Harry! Harry!
Hermione- Otur Ron! Biliyorsun büyü yapmaktan hiç çekinmem!
Ron- Ben yanlızca. Aslan ve sarı-kırmızı renklere vurgunum. Bir dakika Herminoe. Çıldırın çıldırın! Çıldırın çıldırın!
Hermione- Ne diyorsun sen?
Ron- Tezahurat. Biliyorsun baba Weasley muggle'ların herşeyine uyum göstermemizi çok sever. Sen de onun gözüne girip, gelini olmak istiyorsan bence sen de başlamalısın.
Hermione- Ayy! Şey. Çıldırın Çıldırın! Çıldırın çıldırın! Sarı Kırmızı akar kanımız!...
Bu komedi, Fenerbahçe adlı muggle takımını tutan Cho Chang'e ithaf edilmiştir.