1. Sayfa - Toplam 2 Sayfa var 12 SonuncuSonuncu
Toplam 18 sonuçtan 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.
  1. Arkadaslar fikirlerinize ihtiyacim var (is ve okul konusunda)

Su gunlerde ilerisi icin cok onemli bir karar vermem gerekiyor, bu karari veriyor gibi olluyorum ama gonlum rahat degil sonra tekrar basa donuyorum.

Konu bu yil tekrar okula baslamak istiyorum, su anda muhasebeci olarak calisiyorum almak istedigim egitim Accountancy. Okul 4 yil suruyor haftanin 2 gunu aksamlari olucak. Is yerim finans ediyor bazi sartlarla tabi.
    Cocuklar, ev, is arasinda cok cok zor olucak ama denemekte fayda var diye dusunuyorum. Bu konuda en buyuk destekcim esim, yaparsin diyor bende yapariz diye duzeltiyorum Neyse asil sorun su, Accountancy icin 3. yildan itibaren Accountant burosunda staj gormem sarti var, benim calistigim yer kucuk bir kurum yani bu yeterli degil. Okul eger Accountancy okumak istiyorsan 2 yil sonra illa bir buroda is bulman lazim. Yani 2 yil sonra is yerimden ayrilma zorunlugum olabilir.

Benim aklimdan gecen;

Simdi haftada 3 gun calisiyorum, eger o zamana kadar is yerimden hala memnunsam ayrilmak istemyorsam ki tabi bu onlar icinde soz konusu, haftanin diger 2 gunu jcjn baska bir buroda stajyer is bulabiilrim en kotu ihtimalde eltimin yaninda calisabilrim (herzaman is ve aile islerini ayirmaktan taraf olsam da) bu sure yalniz 2 yil icin. Fakat iyi hos da haftanin 5 gunu calisip, okula gitmek inanilmaz zor geliyor.

Baska bir secenek de olurda bu 2 yilin sonunda, is yerimden ayrilmak . Zaten calistigim yer kucuk bir kurum, kendimi gelistirme acisindan sinirli. Yani soyle 1,5 yil sonra okulun sartlarina uygun bir yerde is aramam lazim.

Tabi ben bunlari is yerimde kimse ile paylasamiyorum, yarin okulla gorusmem var. Telefonda gorustuk, bana soylenen aslinda simdi uygun bir buroda calissan daha iyi ama 2. yilin sonu kesinlikle sartlara uygu bir yerde ise girmen lazim.
    Bir yandan heyecanilyim yeniden egitimime baslayacagim icin, diger yandan kafam karisik. 2 yil sonra hatta daha once buyuk bir adim atmam lazim. 2 yil sonra is yerimen ayrilirsam onlarin finans ettigi bolumu onlara geri odeyecegim, yani aslinda onlarin bir zarari yok di mi bu durumda?

Arkadaslar siz oradan gordugnuz kadariyla nasil haraket ederdiniz benim durumumda. Sitede tecrubeli olup benim yillarsa sonra dusunebilicegim, gorebilecegim seyleri simdi hemen gorebilecek olanlar var. Lutfen paylasirsaniz cok sevinirim.

Aksam evden yazdiklarinizi okuyacagim. Simdiden cok tesekkruler.

Re: Arkadaslar fikirlerinize ihtiyacim var (is ve okul konusunda)

5 yil sonra kendini nerede hayal ederken daha mutlusun?

simdiki isinde, simdiki calisma saatleriyle mi?

farkli bir kurumda accounting yaparken mi?

hangi resim seni daha hosnut ediyorsa o ugurda cabala derim.

3. Re: Arkadaslar fikirlerinize ihtiyacim var (is ve okul konusunda)

Berna01 yazdı:
    5 yil sonra kendini nerede hayal ederken daha mutlusun?

simdiki isinde, simdiki calisma saatleriyle mi?

farkli bir kurumda accounting yaparken mi?

hangi resim seni daha hosnut ediyorsa o ugurda cabala derim.
    Okula tekrar baslama amacim oldugum yerde saymamak. Yani ilk amacim diploma, ondan sonra duruma ve sartlara gore is saatlerimi belirlerim diyorum gozlerim oyle yukarida degil.

Staj icin is yerim uygun olsaydi ayrilmayi dusunmezdim.

ben lise sonda evlendim.tek hayalim savcı olmaktı.böyle burda türkçeyi noktasız virgülsüz yazdığıma bakmayın çok başarılı bir öğrenciydim.evlenince eşim devam etsem destekleyen bir insandı.ama ben hemen anne olunca yavruma kıyamadım.aslında çocuğumla bile okuyabilirdim.çareler bulunabilirdi.ama okumadım.şimdi aklıma gelince keşke derim bazen. sende ilerde keşke dememek için gönlünden ne geçiyorsa onu yap.hiç değilse bir gün gelir keşke yerine denedim dersin.
    Aysima-Yasemin yazdı:
    Su gunlerde ilerisi icin cok onemli bir karar vermem gerekiyor, bu karari veriyor gibi olluyorum ama gonlum rahat degil sonra tekrar basa donuyorum.

Konu bu yil tekrar okula baslamak istiyorum, su anda muhasebeci olarak calisiyorum almak istedigim egitim Accountancy. Okul 4 yil suruyor haftanin 2 gunu aksamlari olucak. Is yerim finans ediyor bazi sartlarla tabi.
    Cocuklar, ev, is arasinda cok cok zor olucak ama denemekte fayda var diye dusunuyorum. Bu konuda en buyuk destekcim esim, yaparsin diyor bende yapariz diye duzeltiyorum Neyse asil sorun su, Accountancy icin 3. yildan itibaren Accountant burosunda staj gormem sarti var, benim calistigim yer kucuk bir kurum yani bu yeterli degil. Okul eger Accountancy okumak istiyorsan 2 yil sonra illa bir buroda is bulman lazim. Yani 2 yil sonra is yerimden ayrilma zorunlugum olabilir.

Benim aklimdan gecen;

Simdi haftada 3 gun calisiyorum, eger o zamana kadar is yerimden hala memnunsam ayrilmak istemyorsam ki tabi bu onlar icinde soz konusu, haftanin diger 2 gunu jcjn baska bir buroda stajyer is bulabiilrim en kotu ihtimalde eltimin yaninda calisabilrim (herzaman is ve aile islerini ayirmaktan taraf olsam da) bu sure yalniz 2 yil icin. Fakat iyi hos da haftanin 5 gunu calisip, okula gitmek inanilmaz zor geliyor.

Baska bir secenek de olurda bu 2 yilin sonunda, is yerimden ayrilmak . Zaten calistigim yer kucuk bir kurum, kendimi gelistirme acisindan sinirli. Yani soyle 1,5 yil sonra okulun sartlarina uygun bir yerde is aramam lazim.

Tabi ben bunlari is yerimde kimse ile paylasamiyorum, yarin okulla gorusmem var. Telefonda gorustuk, bana soylenen aslinda simdi uygun bir buroda calissan daha iyi ama 2. yilin sonu kesinlikle sartlara uygu bir yerde ise girmen lazim.
    Bir yandan heyecanilyim yeniden egitimime baslayacagim icin, diger yandan kafam karisik. 2 yil sonra hatta daha once buyuk bir adim atmam lazim. 2 yil sonra is yerimen ayrilirsam onlarin finans ettigi bolumu onlara geri odeyecegim, yani aslinda onlarin bir zarari yok di mi bu durumda?

Arkadaslar siz oradan gordugnuz kadariyla nasil haraket ederdiniz benim durumumda. Sitede tecrubeli olup benim yillarsa sonra dusunebilicegim, gorebilecegim seyleri simdi hemen gorebilecek olanlar var. Lutfen paylasirsaniz cok sevinirim.

Aksam evden yazdiklarinizi okuyacagim. Simdiden cok tesekkruler.

5. Re: Arkadaslar fikirlerinize ihtiyacim var (is ve okul konusunda)

Cocuklar, ev, is arasinda cok cok zor olucak ama denemekte fayda var diye dusunuyorum.

cevabını vermişsin bence... şu an vazgeçersen ileride olasılıkları düşünüp hep pişmanlık duyacaksın diye düşünüyorum

Yasemin kendimi yerine koydum ve eğitimime başladım bile

Hayırlı olsun .

Durmak yok yola devam diyorum...

Bende, her zaman eğitim ve sürekli gelişimden yana, oyumu kullanırdım

9. Re: Arkadaslar fikirlerinize ihtiyacim var (is ve okul konusunda)

Birazdan okulla gorusmek icin evden cikicam.

Heyecanliyim kesin kaydimi yaptirip su kararsizliktan kurtulmak istiyorum.
    Artik diplomaya 4 yil sonra mi 6 yil sonra mi alirim kim bilir.

hayırlı olsun. yakışır..