Bunu burda bizimle paylaştığınız için çok teşekkür ederim. Mutlaka götüreceğim oğlumu........
Bunu burda bizimle paylaştığınız için çok teşekkür ederim. Mutlaka götüreceğim oğlumu........
Funda bizde gelmeye çalışacağız.tuanaberra yazdı:
Arkadaşlar her yıl olduğu gibi bu yıl da kulüpte şenlik var. 26 nisan pazar günü saat 13-00 da bizim miniklerinde gösterilerinin olacağı, animasyonlar, oyun parkları, kukla tiyatrosu, ve daha pek çokkkk sürprizinde yer alacağı bir şenklik varrrrr
Çocuğunu kapan gelsin, kocalar da olabilir
İkramlar, hediyeler, hatta ay sölemiyim sürpriz olsun.
Tamamen ücretsizzz
Tanıdık bildik herkese duyurunnnn...
Duyduk duymadık demeyinnnnnnnn
Sen yoğunluğun olacakmı o gün seni rahatsız edebilirmiyiz.
Bulalımmı seni yoksa gezip dönelimmi
Mutlaka zaman ayırmaya çalışırımShafak yazdı:
Funda bizde gelmeye çalışacağız.tuanaberra yazdı:
Arkadaşlar her yıl olduğu gibi bu yıl da kulüpte şenlik var. 26 nisan pazar günü saat 13-00 da bizim miniklerinde gösterilerinin olacağı, animasyonlar, oyun parkları, kukla tiyatrosu, ve daha pek çokkkk sürprizinde yer alacağı bir şenklik varrrrr
Çocuğunu kapan gelsin, kocalar da olabilir
İkramlar, hediyeler, hatta ay sölemiyim sürpriz olsun.
Tamamen ücretsizzz
Tanıdık bildik herkese duyurunnnn...
Duyduk duymadık demeyinnnnnnnn
Sen yoğunluğun olacakmı o gün seni rahatsız edebilirmiyiz.
Bulalımmı seni yoksa gezip dönelimmi
Teşekkürler Funda eğer bir programımız olmasaydı harikaymış ben buradan nereye çıksam uzaktuanaberra yazdı:
Sana hiç bişiy diyemiyorum hande çok uzaksın yalnızca iyi eğlenceler dilerim.
Ezomu da alıp gelirim heralde,galiba sanırsam
Bizim çocuklarda çok sever şenlikleri,bi aksilik olmazsa gelirim Findum
Duyurduğunuz için teşekkürler. Eşime de söyledim. Bir aksilik çıkmazsa geleceğiz inşallah.
bana cok yakın yer işallah bır aksılık olmazsa gelıcem
üsükünüm, gelemiycim, edip'in yaş günü kullamaları şenliğinde olacağım o gün
bu arada davetlilerim de 23 nisan engeline takılmazlar, geçen sene hafta sonu ile birleştirip tatile çıkanlar olduğundan gelemeyne olmuştu da
Evettttt Nilsu'da gösteriye çıkcak ritmik jimnastikde heyecanla bekliyoruz pazar gününü
İnşallah sahne fobisi tutmaz yine