hmmm yeti yeti karadam mıydı koca ayak mıydı neydi.sahende yazdı:
valla heç iyi değilim ama yeti kim diye de çok düşündüydüm.
İlahi hande yeti ha,
Zaten bir yeetimiz eksik kaldı dizide kafamızı karıştırmalık
İlahi hande yeti ha,
yok canım ciğerim sağa dimedim di, şahendeye dedim ben bunu Daha doğrusu, ikinize karışık yazdımhandevrem yazdı:
hay allaamm çok alemim ya yeti nerden çıktı be yemi yemi..shushu yazdı:
Evet mantıklı Ama anakaraya gidenleride sadece adayla alakası olanlar görebiliyor sanırım... Gerçi Richard Locke çocukken gittiği evde bir bayan ona kapıyı açmıştı, ama belkide o zamanlar ölü değildi.
Bu arada Mr. Eko'nun kardeşinin adı Yemi'ydi Bende düşünüyorum bu Yeti ile kimi kast ediyor diyehandevrem yazdı:
hmmm peki bu insanlar anakaraya nasıl gidebilüyüürr??sahende yazdı:
Anacığım ne çok yazmışsınız böyle.
ben de kendi fikirlerimi dieyim.
Richard gerçek yaşamda öldü bence o yüzden genç kalıyor, locke da genç kalacak bay sheppard da genç kalacak.
Artık sonlara yaklaştığımızdan dolayı iyice açığa çıkıyor herşey ama çıktıkçada kafa karıştırıyor.
sepherd kara dumanın aynı alex de olduğu gibi görüntüsü kullandığı ve zamanında ölmüş biri ve dediğim gibi bu diğer ölülerin görünmesini ve adaya gelmesini istediklerinin adaya gelmesinde ya da diğer başka olaylarda etkili olmalarını sağlıyor (Charlie, yeti, ana lucia, alex , eğer richard da bir zamanlar öldü ise richard da dahil vs..)
locke un da aynı şekilde olma ihtimali kuvvetli....
şimdi şule tabi sen yazdıklarımın bazılarını kaçırıyosun ben teorimde richard ölü demedim de dedim ki bu ada / karaduman bazı insanlara bazı özellikler veriyor; richard a yaşlanmama özelliği vermiş olabilir ve evet işte dediğim gibi karaduman bu ölenlerin kılığına gerek insanları yargılamak (ben-alex, eko-yemi) gerekse adaya dönmelerini sağlamak adına giriyor..(anakaradakilere görünmelerini (analucia-hurley, hurley-charlie, jack-sepherd (sepherd ı hastanade kimse görmemişti hatırlarsan)...)
http://www.dailymotion.com/relevance/search/lost+5x13/video/x8y6e2_lost-5x13-some-like-it-hoth-abc-pro_creation
sneak peek'ler yok henüz meydanda
Her ikisidehandevrem yazdı:
İlahi hande yeti ha,
Angel
Kısslar bizim Sawyer ,Sawyer olmadan önce bu dizide çerez niyetine oynamış
Ara mı veriyorlar yoksa.shushu yazdı:
http://www.dailymotion.com/relevance/search/lost+5x13/video/x8y6e2_lost-5x13-some-like-it-hoth-abc-pro_creation
Puhahaha çok gençmiş sanki gülhan di mi.
Kaşlar saçlar
Anacım nerden baksan 8 yıllık geçmişi vardır o dizinin, daha çıtır çıtır Sawyersahende yazdı:
Kaşlar saçlar
Şimdi baktım da 1999 yılında başlamış dizi 10 sene geçmiş üstünden
Şahnede, sende benim yazdıklarımı kaçırmışsınshushu yazdı:
ya 15 nisan'dan sonra gene 1 hafta ara var yauuuu, hofffffffff(
imdb de bölüm adları şu şekilde yazıyor ama finali yine 2 bölümü birden yayınlamaları muhtemel
Season 5, Episode 13: Some Like It Hoth
Original Air Date—15 April 2009
Season 5, Episode 14: The Variable
Original Air Date—29 April 2009
Season 5, Episode 15: Follow the Leader
Original Air Date—6 May 2009
Season 5, Episode 16: The Incident: Part 1
Original Air Date—13 May 2009
Season 5, Episode 17: The Incident: Part 2
Original Air Date—20 May 2009sahende yazdı:
Ara mı veriyorlar yoksa.shushu yazdı:
Vampirlik heç yakışmamışsahende yazdı:
Kaşlar saçlar