shushu yazdı:
http://www.dailymotion.com/video/x8wt92_ask-lost-part1-michael-emerson_creation
ben bu adamı seviyom ya, valla
Ne şeker
))
Soru : Hawai’de yaşam nasıl gidiyor?
Michael Emerson : Harika. Sevdiklerimizden ve arkadaşlarımızdan uzaktayız. O yüzden burayı iş yerim olarak düşünüyorum. Bazıları için bir tatil yeri olabilir ama ben sabah güneş doğmadan uyanıp çalışmaya başlıyorum.
Soru : “Ben”i oynamanın en iyi yanı ne?
M.E. : Gerçekten izleyiciye geçen sahneler yazıyorlar. Tiyatrodan televizyona geçtiğimde sahnelerin bu kadar etkili olacağını tahmin etmemiştim. Ama repliklerimiz gerçekten çok iyi yazılıyor. Görünenin dışında, altta çok farklı olaylar dönüyor. O yüzden canlandırması çok zevkli. Ve ayrıca sadık izleyicilerimiz üzerindeki etkiden de çok memnunum.
Soru : Eğer başka bir karakteri oynama şansınız olsa kimi seçerdiniz?
M.E. : Lost’da mı? Tanrım, sanırım Desmond’ın harika bir hikayesi var. Ve Mr. Eko’dan da hep etkilenmişimdir. Allah rahmet eylesin.
Soru : Karakterinizin değişim süreci sizi şaşırttı mı?
M.E. : Önceki sürprizler, mesela diğerlerinin lideri olması daha şaşırtıcıydı. Sonra, bu kadar ilginç bilgi kaynaklarının olması, planlarının ardında başka planlar olması… Bunlar da gerçekten şaşırtıcıydı. Ama bunların dışında, Ben karakterinin gelişimi bence mantıklı bir yol çiziyor.
Soru : Eğer uçağın başka bir yere düşme ihtimali olsaydı, neresi olmasını isterdin?
M.E. : New York’a düşmesini isterdim.
Soru : Şehir oratmını daha çok seviyorsunuz herhalde.
M.E. : Gece kendi evimde uyuyabilirdim.
Soru : Şehir içinde geçen Flashback’leri daha çok seviyorsunuz o zaman…
M.E. : Ya da Flashforward’ları. Evet, seviyorum, bir değişiklik oluyor. En iyi yanı da bir süreliğine temiz oluyorum. Ve yaralanmamış oluyorum… Makyaj olayı çok zor, biliyorsunuz. O yaralar, kanlar… Bir süredir takım elbise giydiğim için kendimi daha iyi hissediyorum…
AYLIN HASTAOGLU