594. Sayfa - Toplam 652 Sayfa var BirinciBirinci ... 94494544584592593594595596604644 ... SonuncuSonuncu
Toplam 6520 sonuçtan 5.931 ile 5.940 arasındakiler gösteriliyor.

Re: Lost hatası

handevrem yazdı:
    huuu lostiler ya tüm haftasonu boş kalmış burası inanamıyorum
    Hakkaten yav ayıp valla.
    Mühim konularab girip de lost'un aşağılara düştüğünü görünce moralim bozuluyor

Şimdi efendim şöyle bir tez okudum ilginç geldi. Adada ölüp gömülenler gerçek hayatta öldüklerini bilmiyor olabilirler diyordu. Bir nevi 6. His durumu yani. Charlie ve Ana Lucia'yı da örnek göstermiş. Gerçi Charlie'ye Hurley sen ölüsün demiştir herhalde kaç kere gördü ama yazayım dedim.

2. Re: Lost hatası

12 ve son oynayan bolum kaldi izlenecek ..
    ama daha saramadi bu sezon beni

idilara yazdı:
    12 ve son oynayan bolum kaldi izlenecek ..
    ama daha saramadi bu sezon beni
    sen onu sar sonra o seni sarar

elif74 yazdı:
    handevrem yazdı:
    huuu lostiler ya tüm haftasonu boş kalmış burası inanamıyorum
    Hakkaten yav ayıp valla.
    Mühim konularab girip de lost'un aşağılara düştüğünü görünce moralim bozuluyor

Şimdi efendim şöyle bir tez okudum ilginç geldi. Adada ölüp gömülenler gerçek hayatta öldüklerini bilmiyor olabilirler diyordu. Bir nevi 6. His durumu yani. Charlie ve Ana Lucia'yı da örnek göstermiş. Gerçi Charlie'ye Hurley sen ölüsün demiştir herhalde kaç kere gördü ama yazayım dedim.
    yok ya saçma gerçek hayatta da ölmüş oluyorlar ki bence benim teorim daha yakın- karaduman ın ölenlerin kılığına girip görünebilmesi...

5×12 Risk, Alternatif Zaman Çizgisi Teorisini çökertti.

İki hafta önce Sun ve Frank Othersville‘e gittiğinde, barakaların durumunu ve orada hala Dharma fotoğraflarının asılı olduğunu gördüğümüzden beri, insanlar alternatif zaman çizgisi hakkında konuşmaya başladı. Ama bu bölümde, Ben eski evine girdi ve masa üzerindeki Risk oyun tahtasına baktı. Bu,hiçbir şeyin değişmediğine dair bir ipucu…

Geçen sezon, Keamy, Alex‘i vurmadan hemen önce, Hurley, Sawyer ve daha birkaç kişi Ben‘in evine saklanmıştı. Oradayken, Hurley ve Sawyer bir yandan bir şeyler atıştırmış, bir yandan risk oynamışlardı. Resimlerde de görebileceğiniz gibi, Risk tahtası hala orada, 3 yıldan daha uzun bir süre önce bıraktıkları gibi…

(ninni)

Re: son 4 bölüm

http://www.dailymotion.com/video/x8wt92_ask-lost-part1-michael-emerson_creation

ben bu adamı seviyom ya, valla Ne şeker))

Soru : Hawai’de yaşam nasıl gidiyor?
    Michael Emerson : Harika. Sevdiklerimizden ve arkadaşlarımızdan uzaktayız. O yüzden burayı iş yerim olarak düşünüyorum. Bazıları için bir tatil yeri olabilir ama ben sabah güneş doğmadan uyanıp çalışmaya başlıyorum.

Soru : “Ben”i oynamanın en iyi yanı ne?
    M.E. : Gerçekten izleyiciye geçen sahneler yazıyorlar. Tiyatrodan televizyona geçtiğimde sahnelerin bu kadar etkili olacağını tahmin etmemiştim. Ama repliklerimiz gerçekten çok iyi yazılıyor. Görünenin dışında, altta çok farklı olaylar dönüyor. O yüzden canlandırması çok zevkli. Ve ayrıca sadık izleyicilerimiz üzerindeki etkiden de çok memnunum.

Soru : Eğer başka bir karakteri oynama şansınız olsa kimi seçerdiniz?
    M.E. : Lost’da mı? Tanrım, sanırım Desmond’ın harika bir hikayesi var. Ve Mr. Eko’dan da hep etkilenmişimdir. Allah rahmet eylesin.

Soru : Karakterinizin değişim süreci sizi şaşırttı mı?
    M.E. : Önceki sürprizler, mesela diğerlerinin lideri olması daha şaşırtıcıydı. Sonra, bu kadar ilginç bilgi kaynaklarının olması, planlarının ardında başka planlar olması… Bunlar da gerçekten şaşırtıcıydı. Ama bunların dışında, Ben karakterinin gelişimi bence mantıklı bir yol çiziyor.

Soru : Eğer uçağın başka bir yere düşme ihtimali olsaydı, neresi olmasını isterdin?
    M.E. : New York’a düşmesini isterdim.

Soru : Şehir oratmını daha çok seviyorsunuz herhalde.
    M.E. : Gece kendi evimde uyuyabilirdim.

Soru : Şehir içinde geçen Flashback’leri daha çok seviyorsunuz o zaman…
    M.E. : Ya da Flashforward’ları. Evet, seviyorum, bir değişiklik oluyor. En iyi yanı da bir süreliğine temiz oluyorum. Ve yaralanmamış oluyorum… Makyaj olayı çok zor, biliyorsunuz. O yaralar, kanlar… Bir süredir takım elbise giydiğim için kendimi daha iyi hissediyorum…

AYLIN HASTAOGLU

Evet mantıklı Ama anakaraya gidenleride sadece adayla alakası olanlar görebiliyor sanırım... Gerçi Richard Locke çocukken gittiği evde bir bayan ona kapıyı açmıştı, ama belkide o zamanlar ölü değildi.
    Bu arada Mr. Eko'nun kardeşinin adı Yemi'ydi Bende düşünüyorum bu Yeti ile kimi kast ediyor diye
    handevrem yazdı:
    sahende yazdı:
    Anacığım ne çok yazmışsınız böyle.
    ben de kendi fikirlerimi dieyim.
    Richard gerçek yaşamda öldü bence o yüzden genç kalıyor, locke da genç kalacak bay sheppard da genç kalacak.

Artık sonlara yaklaştığımızdan dolayı iyice açığa çıkıyor herşey ama çıktıkçada kafa karıştırıyor.
    hmmm peki bu insanlar anakaraya nasıl gidebilüyüürr??

sepherd kara dumanın aynı alex de olduğu gibi görüntüsü kullandığı ve zamanında ölmüş biri ve dediğim gibi bu diğer ölülerin görünmesini ve adaya gelmesini istediklerinin adaya gelmesinde ya da diğer başka olaylarda etkili olmalarını sağlıyor (Charlie, yeti, ana lucia, alex , eğer richard da bir zamanlar öldü ise richard da dahil vs..)

locke un da aynı şekilde olma ihtimali kuvvetli....

shushu yazdı:
    Evet mantıklı Ama anakaraya gidenleride sadece adayla alakası olanlar görebiliyor sanırım... Gerçi Richard Locke çocukken gittiği evde bir bayan ona kapıyı açmıştı, ama belkide o zamanlar ölü değildi.
    Bu arada Mr. Eko'nun kardeşinin adı Yemi'ydi Bende düşünüyorum bu Yeti ile kimi kast ediyor diye
    handevrem yazdı:
    sahende yazdı:
    Anacığım ne çok yazmışsınız böyle.
    ben de kendi fikirlerimi dieyim.
    Richard gerçek yaşamda öldü bence o yüzden genç kalıyor, locke da genç kalacak bay sheppard da genç kalacak.

Artık sonlara yaklaştığımızdan dolayı iyice açığa çıkıyor herşey ama çıktıkçada kafa karıştırıyor.
    hmmm peki bu insanlar anakaraya nasıl gidebilüyüürr??

sepherd kara dumanın aynı alex de olduğu gibi görüntüsü kullandığı ve zamanında ölmüş biri ve dediğim gibi bu diğer ölülerin görünmesini ve adaya gelmesini istediklerinin adaya gelmesinde ya da diğer başka olaylarda etkili olmalarını sağlıyor (Charlie, yeti, ana lucia, alex , eğer richard da bir zamanlar öldü ise richard da dahil vs..)

locke un da aynı şekilde olma ihtimali kuvvetli....
    hay allaamm çok alemim ya yeti nerden çıktı be yemi yemi..

şimdi şule tabi sen yazdıklarımın bazılarını kaçırıyosun ben teorimde richard ölü demedim de dedim ki bu ada / karaduman bazı insanlara bazı özellikler veriyor; richard a yaşlanmama özelliği vermiş olabilir ve evet işte dediğim gibi karaduman bu ölenlerin kılığına gerek insanları yargılamak (ben-alex, eko-yemi) gerekse adaya dönmelerini sağlamak adına giriyor..(anakaradakilere görünmelerini (analucia-hurley, hurley-charlie, jack-sepherd (sepherd ı hastanade kimse görmemişti hatırlarsan)...)

valla heç iyi değilim ama yeti kim diye de çok düşündüydüm.
    İlahi hande yeti ha,
    Zaten bir yeetimiz eksik kaldı dizide kafamızı karıştırmalık

Re: son 4 bölüm

shushu yazdı:
    http://www.dailymotion.com/video/x8wt92_ask-lost-part1-michael-emerson_creation

ben bu adamı seviyom ya, valla Ne şeker))

Soru : Hawai’de yaşam nasıl gidiyor?
    Michael Emerson : Harika. Sevdiklerimizden ve arkadaşlarımızdan uzaktayız. O yüzden burayı iş yerim olarak düşünüyorum. Bazıları için bir tatil yeri olabilir ama ben sabah güneş doğmadan uyanıp çalışmaya başlıyorum.

Soru : “Ben”i oynamanın en iyi yanı ne?
    M.E. : Gerçekten izleyiciye geçen sahneler yazıyorlar. Tiyatrodan televizyona geçtiğimde sahnelerin bu kadar etkili olacağını tahmin etmemiştim. Ama repliklerimiz gerçekten çok iyi yazılıyor. Görünenin dışında, altta çok farklı olaylar dönüyor. O yüzden canlandırması çok zevkli. Ve ayrıca sadık izleyicilerimiz üzerindeki etkiden de çok memnunum.

Soru : Eğer başka bir karakteri oynama şansınız olsa kimi seçerdiniz?
    M.E. : Lost’da mı? Tanrım, sanırım Desmond’ın harika bir hikayesi var. Ve Mr. Eko’dan da hep etkilenmişimdir. Allah rahmet eylesin.

Soru : Karakterinizin değişim süreci sizi şaşırttı mı?
    M.E. : Önceki sürprizler, mesela diğerlerinin lideri olması daha şaşırtıcıydı. Sonra, bu kadar ilginç bilgi kaynaklarının olması, planlarının ardında başka planlar olması… Bunlar da gerçekten şaşırtıcıydı. Ama bunların dışında, Ben karakterinin gelişimi bence mantıklı bir yol çiziyor.

Soru : Eğer uçağın başka bir yere düşme ihtimali olsaydı, neresi olmasını isterdin?
    M.E. : New York’a düşmesini isterdim.

Soru : Şehir oratmını daha çok seviyorsunuz herhalde.
    M.E. : Gece kendi evimde uyuyabilirdim.

Soru : Şehir içinde geçen Flashback’leri daha çok seviyorsunuz o zaman…
    M.E. : Ya da Flashforward’ları. Evet, seviyorum, bir değişiklik oluyor. En iyi yanı da bir süreliğine temiz oluyorum. Ve yaralanmamış oluyorum… Makyaj olayı çok zor, biliyorsunuz. O yaralar, kanlar… Bir süredir takım elbise giydiğim için kendimi daha iyi hissediyorum…

AYLIN HASTAOGLU
    Ben de çok seviyorum bu adamı.
    Tam bir karekter oyuncusu işte .