593. Sayfa - Toplam 652 Sayfa var BirinciBirinci ... 93493543583591592593594595603643 ... SonuncuSonuncu
Toplam 6520 sonuçtan 5.921 ile 5.930 arasındakiler gösteriliyor.

son 4 bölüm

ya 15 nisan'dan sonra gene 1 hafta ara var yauuuu, hofffffffff(

imdb de bölüm adları şu şekilde yazıyor ama finali yine 2 bölümü birden yayınlamaları muhtemel

Season 5, Episode 13: Some Like It Hoth
    Original Air Date—15 April 2009
    Season 5, Episode 14: The Variable
    Original Air Date—29 April 2009
    Season 5, Episode 15: Follow the Leader
    Original Air Date—6 May 2009
    Season 5, Episode 16: The Incident: Part 1
    Original Air Date—13 May 2009
    Season 5, Episode 17: The Incident: Part 2
    Original Air Date—20 May 2009

Lost hatası

böyle bir yorum yapılmış, mantıklı

- bir de süreklilik hatası. ben alex' i salıncakta sallarken alex 4-5 yaşlarında falan. widmore adadan sürgün ediliyor ve telefonda 20 yıldır adaya dönmek için uğraştığını söylüyor. alex 25 yaşında ölmüş olmalı, oysa 17 yaşındayım demişti bir yerde sevgilisi ile konuşurken.

Re: Lost hatası

shushu yazdı:
    böyle bir yorum yapılmış, mantıklı

- bir de süreklilik hatası. ben alex' i salıncakta sallarken alex 4-5 yaşlarında falan. widmore adadan sürgün ediliyor ve telefonda 20 yıldır adaya dönmek için uğraştığını söylüyor. alex 25 yaşında ölmüş olmalı, oysa 17 yaşındayım demişti bir yerde sevgilisi ile konuşurken.
    Şule'cim,zaman kaymalarında fransızlar adaya çıktığında sene 1983'tü sanırım...russou hamileydi eğer 83 de doğduysa alex ve 2007 de öldüyse 24 yaşında olması lazım...eğer 17 yaşındayım dediyse mutlak çekim hatasından kaynaklanan bişi var yada altında yatan başka nedenler olabilir

aaaaaaaaaaaaaaaa unuttum ben bu hafta allahım nasıl olurr

hazar uyusun da izliim hemen tühhh

Ben simdi baktim ve hic bu kadar korkmamistim
    bu dizi beni asar abi ölüler diriliyor ne bu yaaa

Anacığım ne çok yazmışsınız böyle.
    ben de kendi fikirlerimi dieyim.
    Richard gerçek yaşamda öldü bence o yüzden genç kalıyor, locke da genç kalacak bay sheppard da genç kalacak.

Artık sonlara yaklaştığımızdan dolayı iyice açığa çıkıyor herşey ama çıktıkçada kafa karıştırıyor.

Re: 5×12 Dead Is Dead

shushu yazdı:
    Bence Rousseu'nun durumu bu kadar basit olamaz, insan kafayıda yese bunu hatırlar.... Var bu işin içinde bir iş. Hem sonradan neden öldürmedler acaba Rousseu'u

Charles'in birtek ada dışında birisinden çocuğu olması mı atılmasına sebep odu acaba??? Yani Ben'den daha büyük ne hatası yaptı? Ya da Ben Charels'den daha akıllı da geri dönebildi.
    Birde yine mısırlılara ait bir sürü Hiyeroglif Yazı ve resimler gördük, hatta monster ın görüntüsü vardı. yargılarken.
    Ha birde Ben Sun'a Locke için dedi ya "Dead Is Dead", tamamda bu adada "Dead Is Dead" olmuyor ki insanlar
    handevrem yazdı:
    gülhan.e yazdı:
    shushu yazdı:
    İzlerken de şunları düşündüm, madem Charles others'lardan, nasıl Richard gibi genç kalamıyor????
    Birde Ben Roussoue'nun bebeğini çaldı, ama bizimkiler Ben'i ilk bulduklarında Rousoue'da ordaydı, fakat Ben'in kim olduğunu söylemedi bizimkilere, kendide mi hatırlamıyordu acaba??? Nasıl olur
    şulecim aynı şeyi bende düşündüm,fakat Charles adadan sürülürken Ben'in ona söylediği şeyler vardı;sık sık adadan çıktın diye, acaba bundan dolayı yaşlanmış olabilir mi?
    ben de şöyle düşündüm; ada hani biçok özelliğe sahip ya, istediğini iyileştiriyor istediğini geri çağırıyor, yargılıyor ya da ada dışına gönderiyor ..işte mesela john u iyileştirdi, benjamini yargıladı, richard a yaşlanmama özelliği verdi vs...

Rousseu kafayı yemişti zaten bide yıllar geçmiş üzerinden belki tam hatırlamamış ya da emin olamamıştı benjamini ilk gördüğünde...
    Ada istememiş Charles ı (iyi bahane çıktı bize)

Evet demek benjamin daha akıllı bu durumda sanırım Şule..

Şule monster ın böyle kesin bir görüntüsü olduğunu sanmıyorum işte dead is dead diye bişeyde yok derken bu monster demek ki ölen insanların kılığında dolanabiliyor??!!(hatırla eko yu - ölen kardeşi yetiyi görmüştü..) işte o çizimlerdeki kara muman değilde hani yargılama olayının mizanseni, canlandırılması gibi geldi bana ..

bu arada dr. marvin ve pierre chang olayını iyi düşünmüşsün!

Tülin-Hazar yazdı:
    aaaaaaaaaaaaaaaa unuttum ben bu hafta allahım nasıl olurr

hazar uyusun da izliim hemen tühhh
    ya yaaa forum açıpda cevaplara bakmassan unutursun tabi

sahende yazdı:
    Anacığım ne çok yazmışsınız böyle.
    ben de kendi fikirlerimi dieyim.
    Richard gerçek yaşamda öldü bence o yüzden genç kalıyor, locke da genç kalacak bay sheppard da genç kalacak.

Artık sonlara yaklaştığımızdan dolayı iyice açığa çıkıyor herşey ama çıktıkçada kafa karıştırıyor.
    hmmm peki bu insanlar anakaraya nasıl gidebilüyüürr??

sepherd kara dumanın aynı alex de olduğu gibi görüntüsü kullandığı ve zamanında ölmüş biri ve dediğim gibi bu diğer ölülerin görünmesini ve adaya gelmesini istediklerinin adaya gelmesinde ya da diğer başka olaylarda etkili olmalarını sağlıyor (Charlie, yeti, ana lucia, alex , eğer richard da bir zamanlar öldü ise richard da dahil vs..)

locke un da aynı şekilde olma ihtimali kuvvetli....

huuu lostiler ya tüm haftasonu boş kalmış burası inanamıyorum