Ne kadar verdin ne kadar sürede?
barnes yazdı:
Ben de kilo verdiğimde en hoşuma giden şey giyemediğim kıyafetlerime kavuşmak ve hatta onları bile terziye götürüp daralttırmak oldu.
Ne kadar verdin ne kadar sürede?
barnes yazdı:
Ben de kilo verdiğimde en hoşuma giden şey giyemediğim kıyafetlerime kavuşmak ve hatta onları bile terziye götürüp daralttırmak oldu.
neee angelinaya güzel mi dedi kocan :-xEsmaKaan yazdı:
Kısım sen benim yarım kadder bişiydin, kilo aldım deme valla inanmam
Ama bu pskoloji her kadında var onu anladım ben
Baksana Angelina Jolie bile aldatıldığına göre Biz girmeyelim de kimler girsin komplexe
Geçen kocişe dedim ki, bak bu kadın güzel mi sence, ama GÜZEL lafının altını çizdim, ince mi sexy mi demiyorum bak diye sordum: Güzel dedi ya, beyefendi Angelinayı beğeniyor. İnsan araya bana da bir iltifat sıkıştırır di mi
Angelina benzeyen bi halim var mı Alla aşkına, ben Brad'i beğeniyorum diyomuyum yaaa :-x
Gelde hırs yapma Suzicim
Göstercem ben ona Angelina'yı
nilsubensu yazdı:
sen beni ciddiye almıyon ama sen görmeyeli yanlarım göbeğim ve totomda hafif yağlanmalar oldu benim de kendime göre zayıflama çabam var alla allaa
gözün aydın ayrıca. çok bi iddalısın hadi bakalım plajlarda fırtına gibi es bu yaz
kısım kocan haklı kadın güzel. yani dürüst adammış gözüme girdi bak
bazen bende sorarım artistleri, o mu güzel ben mi derim sen güzelsin tabiki hepsinden der bana ikiyüzlü şey der kızarım bende
adamlar dürüstde davransalar ikiyüzlü de davransalar bize yaranamıyolar işte biz buyuz , buyuz
süpersin arkadaşım ya sakın bırakma ben geçen sene 10 kilo verip bu dediğim şeylere sahipken bi havalara girip daha vermem gereken bi 10 kilo daha varken bi yaydım kendimi
ee sonuç aynen geri aldım şimdi sil baştan
Şuan ben den iyi durumdasın ibreden gördüğüm kadarıyla,
bu sefer bu işi köten temizleyeceğim inşallah Tülin
Tülin-Hazar yazdı:
süpersin arkadaşım ya sakın bırakma ben geçen sene 10 kilo verip bu dediğim şeylere sahipken bi havalara girip daha vermem gereken bi 10 kilo daha varken bi yaydım kendimi
inşallah canım valla beni de gaza getiriyosun söyliim ayrıca ben kendi adıma sıkılmadan takip ediyorum bizimle paylaşmaya devam et ki bizde hedeften şaşmayalım em iEsmaKaan yazdı:
Şuan ben den iyi durumdasın ibreden gördüğüm kadarıyla,
bu sefer bu işi köten temizleyeceğim inşallah Tülin
Tülin-Hazar yazdı:
Canım yalan söylemesin de aklından her geçeni de söylemesin bu arada ben gerçekten güzel bulmuyorum bu kadını, özellikle İskender filminde cidden feciydi
Vücut tamam, ince sexy, çocuk doğurmuş olabilir ama soğuk kadın soğuk
Elindekini ihmal etmeden kimi istiyorsa beğenebilir, ama kötü bir günüydü bir iltifatı çok gördü beanilsubensu yazdı:
neee angelinaya güzel mi dedi kocan :-xEsmaKaan yazdı:
Kısım sen benim yarım kadder bişiydin, kilo aldım deme valla inanmam
Ama bu pskoloji her kadında var onu anladım ben
Baksana Angelina Jolie bile aldatıldığına göre Biz girmeyelim de kimler girsin komplexe
Geçen kocişe dedim ki, bak bu kadın güzel mi sence, ama GÜZEL lafının altını çizdim, ince mi sexy mi demiyorum bak diye sordum: Güzel dedi ya, beyefendi Angelinayı beğeniyor. İnsan araya bana da bir iltifat sıkıştırır di mi
Angelina benzeyen bi halim var mı Alla aşkına, ben Brad'i beğeniyorum diyomuyum yaaa :-x
Gelde hırs yapma Suzicim
Göstercem ben ona Angelina'yı
nilsubensu yazdı:
sen beni ciddiye almıyon ama sen görmeyeli yanlarım göbeğim ve totomda hafif yağlanmalar oldu benim de kendime göre zayıflama çabam var alla allaa
gözün aydın ayrıca. çok bi iddalısın hadi bakalım plajlarda fırtına gibi es bu yaz
kısım kocan haklı kadın güzel. yani dürüst adammış gözüme girdi bak
bazen bende sorarım artistleri, o mu güzel ben mi derim sen güzelsin tabiki hepsinden der bana ikiyüzlü şey der kızarım bende
adamlar dürüstde davransalar ikiyüzlü de davransalar bize yaranamıyolar işte biz buyuz , buyuz
tamam sustum ve çıktımEsmaKaan yazdı:
Sen de ince grubuna giriyosun artık, teorik olarak bu forumda olmaman gerekiyor Tülinn
T_Y_P yazdı:
esma durumu çok güzel özetlemişsin deyip susayım
kılolarını ayaktanmı verdın ılk defa duydum bunuama yazdıkların dogru en guzelıde kendını daha zınde daha guzel ve genc hıssetmek .
umarım ıstedıgın kıloya ınersın.
Bu ara gazmı oluyo kendine verdiğin
:roll: