578. Sayfa - Toplam 652 Sayfa var BirinciBirinci ... 78478528568576577578579580588628 ... SonuncuSonuncu
Toplam 6520 sonuçtan 5.771 ile 5.780 arasındakiler gösteriliyor.

Re: Yeni Haberler [*spoiler]

shushu yazdı:
    Önemli spoilerler içeriyor. Okumak istediğinizden eminseniz buyurun…

- Dharma İstasyonu‘nun yapımında büyük bir sorun olacak.

- Marvin Candle‘in kolunu nasıl kaybettiği aydınlatılacak.

- Finalden önce bir ölüm olacak. Finalde de bir ölüm gerçekleşebilir.

- Sun ve Jin‘in düğününü göreceğiz.

- Sahildeki kampa Rose ve Bernard‘la birlikte dönülecek.

- (!!!!) Genç Sawyer anne babasının cenazesinde Jacob ile karşılacak.

Ve oyuncu haberleri:
    - Ellie‘nin Eloise Hawking olduğu IMDB‘de doğrulandı.

- Mark Pellegrino‘nun, Jacob‘u canlandıracağı söyleniyor. Jacob 70li yıllarda ada dışında, genç Sawyer‘la, annesinin ve babasının cenazesinde karşılacak.

kaynak: darkufo
    çeviri: ninni
    Wuuuuuuuyyyyyyyy,
    wuyyy neler neler göreceğiz.
    Sawyer kilit isim he.

flashback'ler çok zevkli oluyor cidden)) Sawyer & Jacob bağlantısını merakla bekliyorum vallaha haa
    handevrem yazdı:
    shushu yazdı:
    Önemli spoilerler içeriyor. Okumak istediğinizden eminseniz buyurun…

- Dharma İstasyonu‘nun yapımında büyük bir sorun olacak.

- Marvin Candle‘in kolunu nasıl kaybettiği aydınlatılacak.

- Finalden önce bir ölüm olacak. Finalde de bir ölüm gerçekleşebilir.

- Sahildeki kampa Rose ve Bernard‘la birlikte dönülecek.

- (!!!!) Genç Sawyer anne babasının cenazesinde Jacob ile karşılacak.

Ve oyuncu haberleri:
    - Ellie‘nin Eloise Hawking olduğu IMDB‘de doğrulandı.

- Mark Pellegrino‘nun, Jacob‘u canlandıracağı söyleniyor. Jacob 70li yıllarda ada dışında, genç Sawyer‘la, annesinin ve babasının cenazesinde karşılacak.

kaynak: darkufo
    çeviri: ninni
    Çok süper şeyler izleyeceğiz belli
    sahende yazdı:
    Wuuuuuuuyyyyyyyy,
    wuyyy neler neler göreceğiz.
    Sawyer kilit isim he.

5×11 Whatever Happened, Happened

Anlaşılan bu bölüm Kate &Jack ağarlıklı olacak, Aaronve Claire'in annesini de göreceğiz.

Bölüm Adı:
    Whatever Happened, Happened (Olan oldu) (Kate merkezli)

Yayın Tarihi:
    1 Nisan 2009

Konu:
    Jack yardım etmeyi reddedince Kate, Benjamin‘in hayatını kurtarmak için tek başına hareket etmek zorunda kalır. Genç Ben‘in gelecekteki acımasız katile dönüşmesinin sebebi bu olay mı olacak?

Bu arada Kate, Aaron‘ı korumak için, Sawyer‘ın arkadaşlarını korumak adına uydurduğu yalanı açık etmeye başlar. Sayid‘in kaçmasıyla Horace, Dharma içinde bir hain olduğuna ikna olur ve adanın son ziyaretçilerinin hepsi şüpheli durumuna düşer.

Yazan:
    Carlton Cuse & Damon Lindelof

Yöneten:
    Bobby Roth

Oyuncular:
    Naveen Andrews Sayid rolünde
    Henry Ian Cusick Desmond rolünde
    Jeremy Davies Daniel Faraday rolünde
    Michael Emerson Ben rolünde
    Matthew Fox Jack rolünde
    Jorge Garcia Hurley rolünde
    Josh Holloway Sawyer rolünde
    Daniel Dae Kim Jin rolünde
    Yunjin Kim Sun rolünde
    Ken Leung Miles rolünde
    Evangeline Lilly Kate rolünde
    Elizabeth Mitchell Juliet rolünde
    Terry O’Quinn Locke rolünde

Konuk Oyuncular:
    Nestor Carbonell Richard Alpert rolünde
    Kim Dickens Cassidy rolünde
    Doug Hutchison Horace Goodspeed rolünde
    Susan Duerden Carol Littleton rolünde
    Sterling Beaumon genç Ben rolünde
    Patrick Fischler Phil rolünde
    Jon Gries Roger Linus rolünde
    William Blanchett Aaron rolünde
    Sebastian Siegel Erik rolünde
    Candace Scholz Debra rolünde
    Susan King şeker genç bayan rolünde
    Miko Franconi market çalışanı rolünde
    Scott Moura idareci rolünde
    Olivia Vickery Clementine rolünde

Kaynak: abc
    Paylaşan: Ginsberg

Whatever Happened Happened Sneak Peek

3 dene sneak peek

http://www.dailymotion.com/related/x8tz1j/video/x8tyyb_lost-5x11-whatever-happened-happene_shortfilms?ajax_function=get_video_list&aj ax_arg%5B0%5D=%2Frelated%2Fx8tz1j%2F1&ajax_arg%5B1 %5D=x8tz1j_lost-5x11-whatever-happened-happene_shortfilms&ajax_rnd=1238528460593

http://www.dailymotion.com/video/x8tz1j_lost-5x11-whatever-happened-happene_shortfilms bööö nolcek şimcik
    türkçesi:
    Miles: Hey napıyosun adamım?
    Hugo: Yok olmalardaki çıkmazları gözden geçiriyorum
    Miles: Ne?
    Hugo: Geleceğe dönüş adamım. Adada, zamanda geri gidebiliyoruz ve biz bunu değiştirdik. Yani, eğer küçük Ben ölürse büyüyüp bizi buraya geri getirmek isteyen büyük ben olamayacak bu demek olur ki biz burada olamayız dostum ama hepimiz buradayız.
    Miles: Aptalsın sen.
    Hugo: Öyle miyim?
    Miles: Evet. O şekilde yürümüyor. Hiçbir şeyi değiştiremezsin. Sizin o manyak Rocky vücutlu, Linus’u vurdu ve tüm olan bu.Sadece biz bu olan bitenleri yaşamadık.
    Hugo: Bu gerçekten kafa karıştırıcı.
    Miles: Evet buna alış ve iyi haber şu ki ölü Linus ölmedi ve bu demek oluyor ki çocuklar da ölmeyebilir. O iyi olacak.
    Kate: İyi olacak gibi görünmüyordu. Ya yanılıyorsan?
    Miles: O zaman sanırım hepimiz var olmaya bi son veririz ve bir mesele olmaz öyle değil mi?

http://www.dailymotion.com/relevance/search/Whatever+Happened+Happened+Sneak+Peek/video/x8u2oi_lost-5x11-whatever-happened-happene_creation özet: Jack " çokta tındı"

shushu yazdı:

e zaten evli değiller mi??? düğünde jin sun'dan 30 yaş büyük olmaz inşallah

Re: Whatever Happened Happened Sneak Peek

shushu yazdı:
    3 dene sneak peek

http://www.dailymotion.com/related/x8tz1j/video/x8tyyb_lost-5x11-whatever-happened-happene_shortfilms?ajax_function=get_video_list&aj ax_arg%5B0%5D=%2Frelated%2Fx8tz1j%2F1&ajax_arg%5B1 %5D=x8tz1j_lost-5x11-whatever-happened-happene_shortfilms&ajax_rnd=1238528460593

http://www.dailymotion.com/video/x8tz1j_lost-5x11-whatever-happened-happene_shortfilms bööö nolcek şimcik
    türkçesi:
    Hugo: Geleceğe dönüş adamım. Adada, zamanda geri gidebiliyoruz ve biz bunu değiştirdik. Yani, eğer küçük Ben ölürse büyüyüp bizi buraya geri getirmek isteyen büyük ben olamayacak bu demek olur ki biz burada olamayız dostum ama hepimiz buradayız.
    Miles: Evet. O şekilde yürümüyor. Hiçbir şeyi değiştiremezsin. Sizin o manyak Rocky vücutlu, Linus’u vurdu ve tüm olan bu.Sadece biz bu olan bitenleri yaşamadık.
    Miles: Evet buna alış ve iyi haber şu ki ölü Linus ölmedi ve bu demek oluyor ki çocuklar da ölmeyebilir. O iyi olacak.
    Miles: O zaman sanırım hepimiz var olmaya bi son veririz ve bir mesele olmaz öyle değil mi?

http://www.dailymotion.com/relevance/search/Whatever+Happened+Happened+Sneak+Peek/video/x8u2oi_lost-5x11-whatever-happened-happene_creation özet: Jack " çokta tındı"
    Çok helecanlı olacak bu bölüm.
    Demek sun geliyor ama yaralı .

Yarın izleyeceğiz inaşallah.
    Teşekkürler şule.

bende bunu flashback olarak düşünmüştüm
    elif74 yazdı:
    shushu yazdı:

Re: Whatever Happened Happened Sneak Peek

Ameliyat masasındaki kişiyi mi kast ettin Şahende??? O masada yatan çocuk Benjamin. Sun nerede vardı, ben göremedim???
    sahende yazdı:
    shushu yazdı:
    3 dene sneak peek

türkçesi:

Çok helecanlı olacak bu bölüm.
    Demek sun geliyor ama yaralı .

Yarın izleyeceğiz inaşallah.
    Teşekkürler şule.

shushu yazdı:
    bende bunu flashback olarak düşünmüştüm
    elif74 yazdı:
    shushu yazdı:

tabi yaa kafa işte