harikaaa tadını çıkartmaya bak...
sevgiler
sevgiler
Bence de harikagülben yazdı:
sevgiler
Doya doya tadını çıkar Laroşla annesi ..
Bende ilk işten ayrıldıgım günler de ( mert 2 yaş civarındaydı ) oğlumla birlikte kahvaltı yapmanın keyfine doyamıyordum ;"aman allahım ,bu ne güzel bir duyguymus ,bıcır bıcır konuşan dünya tatlısı bir çocukla kahvaltı keyfi yapmak" diyordum (o keyif hala her sabah devam ediyor )
Oğlumula sohbet ede ede okula gitmek ..Okul çıkışına koşa koşa gitmek (özlüyorum oğlumu ben ) ,karşılasınca sarılıp öpüşmek ,koklaşmak dünyanın en güzel duygusu benim için
Lara da senle okula gitmekten,ve eve geldiğinde kapıyı annesinin açmasından ,yada okul çıkışı senin almandan mutlu olucaktır
Bende sizdenim bu hafta sonundan itibaren bende ev annesi olacağım umarım hepimiz için uzun sürmez...
Hayırlısı olsun,bir süre ev anneliğinin tanıdını çıkarın ondan sonra ev anneliğinde tat tuz da kalmıyor zaten O aşamaya gelmeden işine dönmeni diliyorum
Maşallah maşallah.. Sana ilk günler güzel gelir sonra bunalıma girersin ..idilara yazdı:
Lara nin dualari kabul oldu Bugunden itibaren ev annesi oldum .Ne demekse Universiteden beri ilk isim olmadigi evde oldugum bir donem ..Lara cok mutlu .Bugun el ele okula yuruduk Herkese bakin annem geldi o ev annesi olacak bir sure dedi ..
Hadi bana sans dileyin hic alisik olmadigim bu gorevde ..Laros un 45 gunlukken ise dondugumu dusunursek ..
Bir de uzun surmesin diye dua rica edim ..
Ev annesi ne yer ne icer ne yapar
Allah kurtarsın,bak ben hala alışamadım ,arada giriyorum bunalıma
Hayırlısı olsun canım
Çiğdemcim hayırlı olsun canım..
Sen de bizim tayfaya katıldın demek ki..
Neyse evde kaldığın zamanın tadını çıkarmaya bak..Arda ben evdeyim diye çok mutlu..
Ev hanımlılığının avantajları:
Sabah istediğin saatte uyanabilirsin..
Kahvaltıyı çocuğunla güle oynaya yaparsın..
Tüm gün sana aittir..
Ne giyecem derdin olmaz..
Evdekilere değişik mamalar hazırlayabilirsin..
Evinde dekorasyona önem verirsin..
Dezavantajları:
Saymakla bitmez
canı ne isterse yer, icer, canı ne isterse onu yapar hayatimidilara yazdı:
Ev annesi ne yer ne icer ne yapar
çocuğuyla zaman geçirir, o okuldayken de evde olmanın keyfini çıkarır..
tabii bir süre sonra sıkılır. umarım sıkılacak kadar uzun sürmez ev anneliğiniz..
hadi hayırlı olsun geçici görevin, yada azalan görevin desek daha doğru galiba
efendim ev annesi çalıştığın zamanlarda yaptıklarının aynısını ama biraz daha detaylısını yapar.. mesela daha çok kek pasta vs yapabilirsin.nede olsa artık 5 çaylarının keyfini sürebileceksin