576. Sayfa - Toplam 652 Sayfa var BirinciBirinci ... 76476526566574575576577578586626 ... SonuncuSonuncu
Toplam 6520 sonuçtan 5.751 ile 5.760 arasındakiler gösteriliyor.

Re: 5x10 "He's Our You"

sahende yazdı:
    handevrem yazdı:
    sahende yazdı:
    Aslında fazla aksiyon olmamasına rağmen kilit bir bölümdü bence.
    Sawyer jack'e ne dedi 3 yıldır yanan arabalar yoktu siz geldiniz şimdi bu.
    Ya sawyer rahatı kaçtı diye çok bozuldu.
    Resmen geldiler diye rahatsız oldu.
    Niye geldiniz ddiyor şimdi de.
    Şahende aslında ben onun psikolojisini anlıyorum hatta katılıyorum..düşünsene..bırakıp gitmişler aradan yıllar geçmiş senin o arada bin türlü iş gelmiş başına, ve böyle bir zamanda donup kalmışsın...yapılabilecek en akıllıca şeyi yaptığına inanıyorum ..ve elbette güven sorunu yaşayacak ve en azından şu an elinde olanı da kaybetmek istemeyecektir-ki zaten henüz hepsi adamakıllı biraraya gelip konuşabilmiş de değil..yani ne oluyor ne bitiyor ne yapmalıyız vs...
    3 yılda amaçlarını unutmuşlar ciddi ciddi dharmacı olmuşlar hande.
    Zaten çok da niyetleri yok gibi sawyer ve julietin oturup hep beraber konuşmaya.
    Baksana jin bile sayidi ihbar etti sawyer'a .
    Bunlar birbirleri ile dharma's ve others oldular baksaa daha şimdiden.
    Hadi bakalım hayırlısı.
    valla ben de olsam kalırım orada hiç olmassa tuvalet var yemek var ..

Jin iyi yaptı aksi halde başkalarının eline geçecekti ..

ben o derece ayrıldıklarını düşünmüyorum henüz..hatta dün gece aklıma geldi bu 5. sezonun ilk bölümünü hatırla hani dr.marvin bir kazıda faraday i gördü..işte bence faraday bir yolunu buldu o sırada aslında izlediğimiz şu 1977 deki zamandı bence (faraday ortadan yok oldu diyorlar ya işte o sahne aslında ilk bölümün ilk sahnesi ama bu sorunun cevabı bence..) ve faraday bu şekilde tüm bu bizim tayfaya yardım edebilir..

sahende yazdı:
    handevrem yazdı:
    shushu yazdı:
    Günaydın!!!
    Akşam seyredecektik çocukları yatırınca, ama sağolsun Mete'ciğim yanlışlıkla Notebook'uma süt döktü, o da süt dökmüş kedi gibi oldu Anında ekranı gitti zati Bugün diğer pc'ye indireyim derken Notebook'u açmayı denedim ve şansıma çalışıyor yalnız bazı tuşlar kafayı yemiş gibi, o yüzden beni yanlış anlamayın lütfen
    Akşam seyretçem o zamana kadar da uğramayacağım yanınıza
    Canı sağolsun ..biz nasıl bugüne kadar böyle bi kaza atlatmadık şaşıyorum zaten..tamam sen bak keyfine cigerimm
    Geçmiş olsun şuleciğim.
    Acaba tuş takımları komple sökülüyor mu bir bak istersen.
    Öyleyse hemen temizlersin yapışmaz tuşlar.
    yok yok Şahende bi açarsa bi daha toplayamaz en iyisi servise götürmek tuş takımı değişecek..

elif74 yazdı:
    sahende yazdı:
    3 yılda amaçlarını unutmuşlar ciddi ciddi dharmacı olmuşlar hande.
    Zaten çok da niyetleri yok gibi sawyer ve julietin oturup hep beraber konuşmaya.
    Baksana jin bile sayidi ihbar etti sawyer'a .
    Bunlar birbirleri ile dharma's ve others oldular baksaa daha şimdiden.
    Hadi bakalım hayırlısı.
    bu duruma ben de acayip kılım.
    sonuçta bu insanlar kendi gerçek zamanlarında güzel güzel yaşamak varken bunların totosunu kurtarmaya geldiler. öyle bir uçak kazasından sonra kaza yapacağını bildikleri bir uçağa binmeleri bile başlı başına bir fedakarlıktı. ama ne oldu, resmen iyiydik biz niye geldiniz muamelesi gördüler.

hayır hayır ya Elif düşünsene nasıl bir hayat yaşıyorlardı ana karada- eğer adadan gitmeselerdi asıl ödün verilmiş -fedakarlık yapılmış olurdu ben gitmelerine kılım asıl...jack alkolik hurley kafayı yemek üzere o kadar zenginliğin içinde akıl hastanesinde hapis hayatı yaşıyor Sayid zaten amaçsız benjaminin elinde kalmış Kate desen vicdan azabı bi yandan aaronun sorumluluğu ve farkedilme korkusu bi yandan Sun bence en kötü durumda olan hatta - hem bir çocuğu oldu eşini yeni kaybetti intikam hırsı.... ve hepsi adaya dönme fikrine bilinçaltında hazırdı zaten bana sorarsan...

john locke jack i uyarmıştı aslında ve hatta ölmeden önce yazdığı not ta bunu belirtti (bizim izlediğimiz sitelerde kağıtta yazanla çevrilen farklıydı bu arada) orada "bana inanmış olmanı dilerdim" yazıyordu..

Dolayısıyla çektikleri onca acıdan sonra elde ettikleri bu hayatı (ki başka da şansları yoksa!) kaybetmemek yapılacak en akıllı şey..kaldı ki sawyer gelenleri korumak amaçlı elinden geleni yapıyor yoksa hepsinin başı ağrıyacak- ve onlara bundan sonra böyle beğenmeyen küçük oğluna almasın gibi bi rest olayına da girmedi net olarak - john locke u bekliyor Sawyer bunu unutmamak lazım...

Lost 5X11 promo "whatever happened happened"

http://www.dailymotion.com/video/x8s6e4_lost-5x11-promo_creation

çok bir beklentim yok bu bölümden

Bence Ben ölmüş olabilir, ölüler adada yaşamaya devam ediyorlar en azından görünüyorlar (hepsi değil nedense) dışardaki hayattada adayla bağlantısı olan kişilere görünebiliyorlar. Ben'in ada dışında ada ile ilgisi olmayan biriyle konuşma ve görüşmesini hiç görmedik.
    elif74 yazdı:
    Tülin-Hazar yazdı:
    hey allahım az önce izledim 10. bölümü sayid ben'i vurdu nası yaa dedim yine bu aradaa 7 yaşındaki ben'i vurdu

e şimdi büyümüş ben geliyo ya sun'la beraber o geliyo diye mi küçüğünün ortadan kalkması gerekiyordu acep ya da ne biliim

amaaannnn nereye bağlanacak bu konu artık tahminde de bulunamıyorum ben

bitsin artık bu diziii
    hiç sanmıyorum ben'in öleceğini. michael ne yaptıysa kendini öldürememişti. işin içine zaman yolculuğu girince iki şans var, ya geçmişe gidip birşeyler değiştirilince zaman çatallanacak ve paralel bir evren oluşacak, ya da whatever happened happened (olan oldu) denerek hiçbirşeyin sonradan değiştirelemeyeceği bir tür zaman çemberinin varlığı kabul edilecek. lost ikincisini seçmiş görünüyor.
    hoş, desmond'un penelope ile birlikte çekilmiş iki farklı resmi paralel evren olayına daha uygundu. bakalım ona ne kulp bulacaklar.

Yeni promoda Juliette bile diyor " we didn't need saving" e buna daha ne denir...
    Bu bölümle ilgili Said için üzüldüm, Ben'in onu birden kestirip atması tutukluluk hali ve kafayı bulduktan sonraki hali özellikle de küçük Ben'i vururken ki hali. Tamam Ben'i vurduğunu biliyor ama sonuçta bir çocuk vurdu... Koymuştur genede beeee...
    Bu arada şimdi yazarken aklıma geldi, bu adada zamnında doğum olabiliyormuş Ethan doğduğuna göre e sonradan ne olduda bu durum değişti acaba

Lost’ tan Yeni Haberler [*spoiler]

Bu sezon 4 parmaklı heykeli önden göreceğiz.

*Ben, Locke‘u neden öldürdüğünü açıkca anlatacak.

*Miles‘ın, Ben‘den neden 3.2 million $ istediği ortaya çıkacak.

*Illana, Charles Widmore için çalışmıyor olabilir.

*’Whatever Happened, Happened’ bölümünde Kate‘in flashbackleri yer alacak.

Ve finale dair bilgiler…

*Dharma‘ya karşı bir saldırı gerçekleşecek.

*İnşa halindeki son Dharma İstasyonu’na saldıracaklar.

*Rose, Bernard ve Vincent finalde görünecek.

*Jack‘in ‘Olay’ (The İncident) ile sonuçlanabilecek bazı tartışmalı fikirleri var.

kaynak: darkufo
    çeviri: ninni

5×10 ‘Bir Başka Gerçeklik’ Kitabı

Bu bölümde, genç Ben, mahkum Sayid‘e, Carlos Castaneda‘nın 1971 tarihinde yayınlanan ‘Bir Başka Gerçeklik’ isimli kitabını verdi. Kitap, Castaneda’nın, kendisini Yaqui Kızılderilisi Büyücü olarak ilan eden Don Juan Matus‘un yanında çıraklık yaptığını iddia ettiği sözümona gerçek bir hikayeyi anlatıyor. Kitapta anlatılan olayların gerçekte yaşanıp yaşanmadığı, kitabın yayınlandığı günden beri tartışma konusu olmuş.

İşin ilginç tarafı, kitabın adı ‘Bir Başka Gerçeklik’. Ne dersiniz,senaristler adada kaybolanların farklı bir gerçeklikte olduklarını mı ima ediyorlar? Yoksa dikkatimizi mi dağıtmaya çalışıyorlar?

(ninni)
    alıntıdır

shushu yazdı:
    Bence Ben ölmüş olabilir, ölüler adada yaşamaya devam ediyorlar en azından görünüyorlar (hepsi değil nedense) dışardaki hayattada adayla bağlantısı olan kişilere görünebiliyorlar. Ben'in ada dışında ada ile ilgisi olmayan biriyle konuşma ve görüşmesini hiç görmedik.
    elif74 yazdı:
    Tülin-Hazar yazdı:
    hey allahım az önce izledim 10. bölümü sayid ben'i vurdu nası yaa dedim yine bu aradaa 7 yaşındaki ben'i vurdu

e şimdi büyümüş ben geliyo ya sun'la beraber o geliyo diye mi küçüğünün ortadan kalkması gerekiyordu acep ya da ne biliim

bitsin artık bu diziii
    hiç sanmıyorum ben'in öleceğini. michael ne yaptıysa kendini öldürememişti. işin içine zaman yolculuğu girince iki şans var, ya geçmişe gidip birşeyler değiştirilince zaman çatallanacak ve paralel bir evren oluşacak, ya da whatever happened happened (olan oldu) denerek hiçbirşeyin sonradan değiştirelemeyeceği bir tür zaman çemberinin varlığı kabul edilecek. lost ikincisini seçmiş görünüyor.
    hoş, desmond'un penelope ile birlikte çekilmiş iki farklı resmi paralel evren olayına daha uygundu. bakalım ona ne kulp bulacaklar.
    bir de şöyle demişler. çocuk ben ölünce büyük ben 77'ye gelebilir ve çocuk ben'in büyüyünce yapacağı şeyleri yapar. tabi elinde bastonla yapar herhalde

Ok adar çok yorum dolaşıyor ki ortalıkta okuyorum ha mantıklıymış diyorum sonra ötekini okuyunca o da mantıklı geliyor o da o da o da.... Bu da olabilir
    elif74 yazdı:
    shushu yazdı:
    elif74 yazdı:
    Tülin-Hazar yazdı:

bitsin artık bu diziii
    bir de şöyle demişler. çocuk ben ölünce büyük ben 77'ye gelebilir ve çocuk ben'in büyüyünce yapacağı şeyleri yapar. tabi elinde bastonla yapar herhalde