481. Sayfa - Toplam 563 Sayfa var BirinciBirinci ... 381431471479480481482483491531 ... SonuncuSonuncu
Toplam 5622 sonuçtan 4.801 ile 4.810 arasındakiler gösteriliyor.

Re: Birisi derhal şu çocuğu uyarsın!

günaydın vampirellalar son günlerde işlerim çok fazla. Giremiyorum siteye sizinde öyle herhal.

Re:

günaydin ( esneme ikonu )
    allah sizi inandirsin vampirelalar sanki vampir güclerim gitmis yerine insan gücü gelmis gibiyim. bir uyku hali, bir halsizlik. hani mevsimler vampirlere islemezdi, insan olmusum haberim yok
    coookkkk yorgunum, dizi izledim gözlerim sisti. kitaplara konsantre olamiyorum.
    Robert de uslu duruyor, bakinacak haberde yok. sizler ne durumdasiniz ?

dün Denis poster yapistirmak icin bahane ariyordu. illa yapisacaksa o zaman sarkici - oyuncu filan olsun dedim evet edward olsun dedi. cok iyi fikir dedim, zaten bravo dergisinde haberleri vardi yarin aliriz dedim.
    fakat bravoyu almadim, cocuk 8 yasinda 16 degil.
    ogul Bella da olsun dedi , dis ses : aa haklisin tabi bella cok tatli bir kiz degil mi dedim .. ic ses : nerden cikti su bella, grrrr..
    Popcorn diye bir dergi varmis.. orada Robert posteride varmis, aldim geldim. bakalim begencek mi ?!

michelle yazdı:
    Merhaba arkadaşlar...

Sonunda yazmak kısmet oldu... Serpil'cim hakkımda güzel şeyler söylemiş sağolsun... Canım çok tatlısın )

Aslında buraya uzun süre önce üye olmam gerekirmiş,böyle bir muhabbet kesinlikle kaçırılmazmış bunu önceki sayfaları okuyunca daha iyi anladım... Hepinizin ne kadar içten ve samimi olduğunuz her mesajınızda belli oluyor...

Sayfaları okurken herkes bir karakteri sahiplenince baktım olacak gibi değil bende Stephenie'yi alayım dedim.... Ama ama bazıları ki o kendini bilir asla ama asla Edward'dan vazgeçmem... Serpil'cim bu didişmemiz asla bitmeyecek canımcım... Ben onu senden önce buldum

İşte böyle...

selam Stephenie teyze, nasilsin iyi misin
    bizi soracak olursan, biz sayende kariyer yapiyoruz. fakat ben Kate ve kardesim tanya olarak özel ilgi bekliyoruz.
    buda su demek oluyor, oturunuz ve acilen Midnight Suni yaziniz. bize de bol bol yer veriniz. ben ve tanya cim edwardin yasli gözlerini silelim. ona destek olalim. aramiza otursun bize baksin filan

4. Re: Birisi derhal şu çocuğu uyarsın!

vampirellalar, benim yaraticim geliyor bu cumartesi.... 3 hafta boyunca pek aktiv olmayabilirim... yaraticim la birlikte almanyanin karanlik üzüm baglarinda bol bol ava cikacagiz haberiniz olsun dedim.....

5. Re: Birisi derhal şu çocuğu uyarsın!

Iyi avlar Vikicim.

Zey.neP yazdı:
    vampirellalar, benim yaraticim geliyor bu cumartesi.... 3 hafta boyunca pek aktiv olmayabilirim... yaraticim la birlikte almanyanin karanlik üzüm baglarinda bol bol ava cikacagiz haberiniz olsun dedim.....

Stephenie Teyze'mi...ben o kadar yaşlımıyım yahu... Siz benden yaşlısınız hatırlatırım... (hoş genç ve ölümsüzsünüz ama olsun)

M.Sun'ı yazıyorum ama kimseye çaktırmıyorum,artık hayranların ilgisinden bunaldım... Bu arada Edward'da benim yanımda dinlenmekle meşgul... Tilkinin dönüp dolaşacağı yer kürkçü dükkanıdır hesabı yine soluğu benim yanımda aldı yazık,kıyamam ona...

Sizin özel ilgi isteğinizi bir kenara not aldım... Bakalım ortaya neler çıkacak....

ladybug yazdı:
    Hosgeldin Stephenie

Ben Nessie.
    Hoşbuldum Nessie... Hem ismin hem de imzan çok güzelmiş...

..
    ..

9. Re:

Eee! Sonuc? Asildimi kuzunun resmi odanin en bir bas kosesine?
    S!BEL yazdı:
    günaydin ( esneme ikonu )
    allah sizi inandirsin vampirelalar sanki vampir güclerim gitmis yerine insan gücü gelmis gibiyim. bir uyku hali, bir halsizlik. hani mevsimler vampirlere islemezdi, insan olmusum haberim yok
    coookkkk yorgunum, dizi izledim gözlerim sisti. kitaplara konsantre olamiyorum.
    Robert de uslu duruyor, bakinacak haberde yok. sizler ne durumdasiniz ?

dün Denis poster yapistirmak icin bahane ariyordu. illa yapisacaksa o zaman sarkici - oyuncu filan olsun dedim evet edward olsun dedi. cok iyi fikir dedim, zaten bravo dergisinde haberleri vardi yarin aliriz dedim.
    fakat bravoyu almadim, cocuk 8 yasinda 16 degil.
    ogul Bella da olsun dedi , dis ses : aa haklisin tabi bella cok tatli bir kiz degil mi dedim .. ic ses : nerden cikti su bella, grrrr..
    Popcorn diye bir dergi varmis.. orada Robert posteride varmis, aldim geldim. bakalim begencek mi ?!

10. Re: Birisi derhal şu çocuğu uyarsın!

michelle yazdı:
    Stephenie Teyze'mi...ben o kadar yaşlımıyım yahu... Siz benden yaşlısınız hatırlatırım... (hoş genç ve ölümsüzsünüz ama olsun)

M.Sun'ı yazıyorum ama kimseye çaktırmıyorum,artık hayranların ilgisinden bunaldım... Bu arada Edward'da benim yanımda dinlenmekle meşgul... Tilkinin dönüp dolaşacağı yer kürkçü dükkanıdır hesabı yine soluğu benim yanımda aldı yazık,kıyamam ona...

Sizin özel ilgi isteğinizi bir kenara not aldım... Bakalım ortaya neler çıkacak....
    Ben istedigim kadar teyze diyevbilirim.. Ne de olsa daha yeni vampir oldum henuz 18 yasinda bir citirim. Bu yuzden! TEYZEEE TEYZEEEE

Edward senin yaninda dinlenirken kol bacak kirilmis kafatasi catlamisanladigim kadarfiyla..Kimseye kaptirmayacam diye neler yaptin kuzuya. BU kadar da gorgusuz olunmaz ki canim.:roll:

Sen uyumaya devam et Steph cigim..Senin ruyalar bize lazim..Edward da emniyette olur hem boylece.

Tanya cadisi yetmezmis gibi bir de yasli basli teyzelerle ugrasiyoruz canim..Olmazki ama CIK CIK CIK