45. Sayfa - Toplam 106 Sayfa var BirinciBirinci ... 3543444546475595 ... SonuncuSonuncu
Toplam 1059 sonuçtan 441 ile 450 arasındakiler gösteriliyor.

Re: UNDERWORLD

The Revolutionary Road sinemada izledim,cok begendim.Kate Winsleti sevmezdim ama hem bu filmde hem de The Reader da gormeniz gerek inanilmaz bir oyunculuk sergiliyor.Leonardoda cok iyi bir,bazi sahnelerde oradaymissiniz hissi uyandirmakta.Tek bir uyarim var eger kendinizi iyi hissetmiyorsaniz,depresyon durumlari varsa bugunlerde gitmeyin

Re: UNDERWORLD

güzel film..izlemeyenler izlesin derim..

3. Re: SİNEMA FORUMU: Vizyondakiler, klasikler, tavsiyeler, yorumlar....

MİLYONER(Slumdog Millionaire)

[img]Tek bir soru ve 20 Milyon Rupilik büyük ödül... Mumbai'nin gecekondu mahallelerinden birinde yaşayan 18 yaşında bir yetim olan Jamal Malik’in, Hindistan'da katıldığı "Kim Milyoner Olmak İster?" yarışmasında 20 milyon rupi kazanmasına sadece bir adım kalmıştır. Ama şova ara verildiğinde, bir sokak çocuğunun bu kadar büyük başarıyı ancak hile yaparak yakalayabileceğinden şüphelenilip tutuklanır. Suçsuzluğunu kanıtlamaya çalışan Jamal, kardeşiyle birlikte kenar mahallede geçen yaşamını, mahalle çeteleriyle olan ilişkilerini ve tek aşkı Latika’yı yeniden bulma çabasını anlatmaya başlar. Yarışmadaki her sorunun cevabı Jamal'ın inanılması zor ama gerçek hikayesini ortaya çıkartacaktır. [/img]

Milyoner,İzleyin diyorum başkada bişi demiyorum.

Hem bu forumu öne çekelim,
    bakalım hangi filmleri izleyelim...

4. Re: UNDERWORLD

atacenksen yazdı:

güzel film..izlemeyenler izlesin derim..

Evet güzel film. konunun özeti bir kadının canını yakarsan yanmışın demektir

Operasyon Valkyrie - Valkyrie

Tom Cruise'u pek sevmem, ama film ve performansını beğendim.
    Imdb'de 10 üzerinden 7.4 puan almış.

Tür : Gerilim / Dram / Tarihi
    Gösterim Tarihi : 30 Ocak 2009
    Yönetmen : Bryan Singer
    Senaryo : Christopher McQuarrie , Nathan Alexander
    Görüntü Yönetmeni : Newton Thomas Sigel
    Müzik : John Ottman
    Yapım : 2009, ABD / Almanya , 121 dk.

Oyuncular

Tom Cruise (Claus von Stauffenberg) , David Bamber (Adolf Hitler) , Stephen Fry , Carice van Houten (Nina Von Stauffenberg) , Thomas Kretschmann (Otto Ernst Remer) , Bill Nighy (Friedrich Olbricht) , Tom Wilkinson (Friedrich Fromm)

İkinci Dünya Savaşı sırasında, birkaç Alman subayı Adolf Hitler'e suikast yapmayı planlarlar. Ayrıca savaşı bitirme adına da güçlerini kullanmaya başlarlar. Valkyrie adı verdikleri operasyon sayesinde Nazi hükümetine karşı bir ayaklanma başlatırlar.

Operasyonun başında olan Albay Claus von Stauffenberg Tom Cruise tarafından canlandırılıyor. Tarihte de önemli bir yer etmiş olan Albay Stauffenberg, bu uğurda her şeyi göze almaya hazırdır.

Yönetmenliğini Bryan Singer'ın yaptığı Valkyrie'nin senaryosu da Olağan Şüpheliler filminin senaristine emanet edilmiş.

"Sahtekarlar"...- Duplicity- Clive Owen..

Ogleden sonra izinliydim. Pazarlama dunyasindan bunalip izin almistim.

Sahtekarlar filmine gittim. Clive Owen, Julia Roberts...

Pazarlama dunyasinda hem de şampuan sektorundeki sanayi casuslugunu anlatiyordu Hahhh dedim burada da buldu beni..

Neyse ben filmi cok zor anladim.

Kafam mi daginikti bilmem. Ama kurguda cok fazla flashback vardi. Ana konu mu seyrettik flashback mi seyrettik belli degil. Yonetmen bir iki atraksiyonlu cekim yapmis. Ozellikle acilis sahnesindeki yavas cekim kavga sahnesi şahane...

Julia Roberts yaslanmis. Bir de sanirim botox yaptirmis. Bi de cok sıska Zafiyet gecirecek gibi..Ve sanirim gene bacaklarini filmde başkasi oynamis.

Clive Owen'im da yaslanmis ama ona yakismis. Ingiliz aksanini yerim ben onun diyorum

Bu ikili Closer filminde de beraberdiler.

Filme donersek yok gidin diyemem... Gitmeyin bosverin

Clive Owen hayranlarina zaten ne desem gidecekler. Onlara sozum yok

Yedi Yaşam - Seven Pounds

Son zamanlarda beni bu kadar etkileyen bir film olmamıştı, seyredin, pişamn olmayacaksınız!!!

Tür : Dram
    Gösterim Tarihi : 13 Mart 2009
    Yönetmen : Gabriele Muccino
    Senaryo : Grant Nieporte
    Yapım : 2008, ABD , 123 dk.

Oyuncular

Will Smith (Ben Thomas) , Woody Harrelson ( Ezra Turner) , Michael Ealy (Ben in Kardeşi) , Barry Pepper ( Dan) , Elpidia Carrillo (Connie Tepos) , Rosario Dawson (Emily Posa)

İzleyiciyi avucuna alan bir gizem ve şaşırtıcı bir aşk öyküsü sunan Seven Pounds/Yedi Yaşam hayat ve ölüm, pişmanlık ve bağışlama, yabancılar ve dostluk, aşk ve kefaret üzerine kışkırtıcı sorular soruyor ve insanların kaderlerini şaşırtıcı biçimde birbirine bağlayan şeyleri takip ediyor.

Her şey yedi isimden oluşan bir listeyle başlıyor: Ben Thomas, Holly Apelgren, Connie Tepos, George Ristuccia, Nicholas Adams, Ezra Turner ve Emily Posa. Tek ortak noktaları, her birinin bir dönüm noktasına ulaşmış ve umutsuz derecede –maddi, manevi ya da tıbbi—yardıma muhtaç olmalarıdır.

Hiçbiri, Ben’in kefaret planını uygulamak için her birini teker teker seçtiğinden haberdar değildir. Ama hayat dolu bir kalp hastası olan Emily Rosa (Rosario Dawson), Ben’in olanaksız sandığı bir şey yaparak planın gidişatını değiştirir: Yakınlaştığı Ben’in dünyaya bakışını altüst eder.

Milk-Sean Penn

Oscar'li Milk'i seyrettim. Film beni pek sarmadi ama ben 70'lerin atmosferini sevmem. Ammaaaaaaaaaaaaa Ammmaaa bir insan bu kadar mi iyi rol yapar!!! Gozlerim yerinden cikti.

Sean Penn oyle bir gay rolu yapmis ki tarihe gecmis.

Sirf oyunculuk adina seyredelir bence.

Bu arada "Issız Adam"i begenenler bence "arızalı, yurutulemeyen ilişki" fikrinin vucuda gelmis hali olan; gene Sean Penn'in "She is So Lovely/O cok Tatli" filmini bir seyretsinler gene konuşalım

Baader-Meinhof-Komplex

Baader-Meinhof-Komplex

eski Spiegel dergisi Editörü Stefan Aust'in kitabindan uyarlama " Baader Meinhof- Komplex "
    kisaca 1967/1968 de Almanya da Ulrike Meinhof ve Andreas Baader tarafindan kurulan " KIZIL ORDU " örgütünün 1977/1978 lere dek süren politik aktivitelerini, Onlarin kurulus sebepleri ve yaptiklari eylemleri cok basarili anlatan bir film.
    Dünya politikalarinin henüz terörizmle uzaktan yakindan ilgileri yoken karsilarina cikan RAF örgütünün birebir öyküsü.
    filmde Meinhof, Baader ve grubunun yasantilarini ve onlari baskaldiriya sürükleyen sebepleri ögrenmek mümkün..
    cok begenerek izledim, tavsiye ederim.

Re: SİNEMA FORUMU: Vizyondakiler, klasikler, tavsiyeler, yorumlar....

Canomun film konusunu alintiladim

buradan tavsiye ile almistim DVD sini
    cok guzel bir film surukleyici gece uykusuz kaldim ama degdi izleyin diyorum

MİLYONER(Slumdog Millionaire)

Tek bir soru ve 20 Milyon Rupilik büyük ödül... Mumbai'nin gecekondu mahallelerinden birinde yaşayan 18 yaşında bir yetim olan Jamal Malik’in, Hindistan'da katıldığı "Kim Milyoner Olmak İster?" yarışmasında 20 milyon rupi kazanmasına sadece bir adım kalmıştır. Ama şova ara verildiğinde, bir sokak çocuğunun bu kadar büyük başarıyı ancak hile yaparak yakalayabileceğinden şüphelenilip tutuklanır. Suçsuzluğunu kanıtlamaya çalışan Jamal, kardeşiyle birlikte kenar mahallede geçen yaşamını, mahalle çeteleriyle olan ilişkilerini ve tek aşkı Latika’yı yeniden bulma çabasını anlatmaya başlar. Yarışmadaki her sorunun cevabı Jamal'ın inanılması zor ama gerçek hikayesini ortaya çıkartacaktır.