bende kesin gidicem...reklamı bile beni etkilo,,bende mahsum kırmızı gülü hiç sevmem ama...bence başarılı bu konuda..bezay melekte süperdi
bende kesin gidicem...reklamı bile beni etkilo,,bende mahsum kırmızı gülü hiç sevmem ama...bence başarılı bu konuda..bezay melekte süperdi
Ben de bu akşam gittim filme,
çok etkiledi beni açıkçası..
Tebrik ediyorum, çok başarılı.
Ben de bugün görecektim ama gidemedim.
Mahsun'un türkücü kimliğini sevmesem de bu konuda takdir ediyorum, çalışıyor, tüm varlığını koyuyor bu işe. Ses tonu dışında bir problemim yok sinemacı kimliğiyle. Ama bu problemim de yıllardır en büyük aktör pozları atıp filmlerinde kendi seslerini bile kullanamayanlardan fazla değil
Bence Mahsun'un tek yanlışı bir filmine birden fazla mesaj sığdırmaya çalışması. Bunda da aynı yanlışa düşmüş diyorlar, bakalım göreceğiz.
Ben de gitmeyi düşünmüyorum...
Mahsun Kırmızıgül'ü sevmem, samimi bulmuyorum.
Gitmeyeceğim.
Kurşun Ata Ata Biner filminde, insanları gammazlayan terörist rolünde oynamış, güzide (!) bir sanatçıdır kendileri...
Bir ara oynarsa bakın, tanıyacaksınız. Çok genç halidir.
Ben Mahsun Kırmızıgül'ü zaten her zaman takdir ederim.
Duruşu yetiyor bence.
Dedikodudan uzak kişisel tartışmalara girmeyen dürüst bir tarzı var.
Beyaz Melek de süperdi. Eminim bu filmide süperdir.
Mutlaka gideceğim eşimle. Hele bir kalksın eşim. Bacağı kırık yatıyordu bir aydır. Umarım bu hafta sonu çıkar alçısıda gideriz.
kendisi hakkinda ne düsünecegime kara veremedigim birisi.
nasil oluyorda oluyor dedirtiyor bana !
filmin icerigi yillarca farkli metodlarla dillendirilmis bir konu.
onca insan, filme, müzige döktü, yazisinda konu etti. hepsi duvarlarin ardina itildi. sövüldü.
simdi mahsun efendi gelmis, bize bizim bildiklerimizi anlatacakmis. anlatsin, sanat yapsin. anlatikca bazi travmalar, sorunlar atlatilabilir.
ama o darbe yiyip susturulanlarin anlatiklarindan calmasin.
onlardan aldigi ilhamla gelip bize ürün satmasin.
umarim yaniliyorumdur.
ben boyle filmleri seyredemiyorum maalesef..Yol ve Duvar filmleri hala bir kenarda durur, esim seyretti, gelen misafirler seyretti ama ben bir turlu seyredemedim....
bende hiç sevmem ve bende izlemeyi düşünmüyorum
Aslinda sevmezdim kendisini ama Beyaz Melek filminden
sonra fikrim degisti cok begenmistim ve bu
filminede gitmeyi düsünüyorum sabirsizlikla
beklemekteyim Almanyaya gelsin