http://laineygossip.com/Twilight_cast_leaves_Vancouver_after_a_week_of_pre paration_on_New_Moon.aspx?CatID=0&CelID=0
viktorianinda resimlerini buldum setden. resimleri yükleyemiyorum buyur size link. esme ve digerleride var.
http://laineygossip.com/Twilight_cast_leaves_Vancouver_after_a_week_of_pre paration_on_New_Moon.aspx?CatID=0&CelID=0
viktorianinda resimlerini buldum setden. resimleri yükleyemiyorum buyur size link. esme ve digerleride var.
dün kellan lutz un dogum günüymüs, heppi böstey kellan
paris hilton israrla, hileyle roberte asilarak her bir sekilde new moonda rol kapmak istiyormus bu dogru olabilir mi vampirelalarim.. birde mümkünse vampir olmak istiyormus
Avcunu yalar Paris'cim, kendine uygunlara takılsın.
Bu nasıl üzgün bir bakıştır anlamadım.
Bella açıkla hemen, ne yaptın abime
Ben birsey yapmadim abine. Ne yapabilirmim ki onu sevmekten ve mutlu etmekten baska..O sadece cover bakislar atiyor disariya.. Evdeki hali bambaska inanin.İrem_Dönmez_Güç yazdı:
Avcunu yalar Paris'cim, kendine uygunlara takılsın.
Bu nasıl üzgün bir bakıştır anlamadım.
Bella açıkla hemen, ne yaptın abime
babasina bak oglunu al
Tanya kesin imzasna koyar bunu simdi.
Karni agriyor sanirsam
Kucuk Emrah
Vampirellalar size yepyeni bir transferimizi tanitayim..Stephenie Meyers..
Kendileri koyu vampircidir. Eski ve de ozlu bir HP ci olup, vampir camiasindaki Angel mi dersin, Bill mi dersin, sarisin vali vampir(adi neydi yahu ) mi dersin hepsini yalamis yutmus bir sahistir ve iki cocuk annesi agir bir twilight vakasidir ..Tipki bizim gibi.
michelle yani Eylem yani Stephenie bundan sonra bol bol cafede laptop iyla oturup vegeterian salatasini hupletip bize laf yetistirecek.
ben Edward olayim Jake olayim onlardan ayrilmayayim dedi hepiniz gibi..:roll: Ama benim ustun direnislerime ve sen onlari ancak ruyanda gorursun Eylemcighim turunden laf sokmalarima karsilik , madem ruyamda gorurum o zaman bende Stephenie olurum dedi.
By the way; 400 kusur sayfalik basligimizi tek tek okuyup yazdiklarimizi analiz etmekteki sabrini da tebrik edelim lutfen..Oyle ayda bir foruma dalip ben kitabi yeni okudum, en son en yazdiniz ozet gecin diyen fanilerden degildir arkadasim..
Sibel kendisini zaten taniyor. Mevhibe de nickini mutlaka duymustur ,gormustur. EDiger vampirellalarim da eminim benim kadar seveceklerdir Eylem'i.
Ee Hadi tanisin tanisin
mutlu yıllar şeker çocukZey.neP yazdı:
dün kellan lutz un dogum günüymüs, heppi böstey kellan
Hey maşallah carlisle ye bak sen oğlu gibi genç
oy oy pek de güzel bakmış