bizde gittik eşimle
tek kelimeyle süperdi...
bizde gittik eşimle
tek kelimeyle süperdi...
çok merak ediyorum bu filmi...frangmanlarından belli güzel olduğu
Fragmaninda cok hislendim.
Filme gitsem kesin ikinci yarida gozlerim şişip kapanir aglamaktan.
Babam ve oglum filminde eşim koluma girip cikarmisti da beni gozlerim kapandigi icin Gorenler de "yazikk kör kizi tutmus filme getirmis" demislerdir!
Bir aksilik çıkmazsa bugün
gitmeyi düşünüyorum.
Eşimn yurtdışında olduğu için
bugünü kızımla başbaşa
gezme günü ilan ettik.
Alemsin vesselamBerna01 yazdı:
Fragmaninda cok hislendim.
Filme gitsem kesin ikinci yarida gozlerim şişip kapanir aglamaktan.
Babam ve oglum filminde eşim koluma girip cikarmisti da beni gozlerim kapandigi icin Gorenler de "yazikk kör kizi tutmus filme getirmis" demislerdir!
Maalesef tüm ön yargılarımı "beyaz melek" le tükettim.
Ancak bu adam çok dramatik filmler yapıyor. İnsanın duygu ve vicdanını umufak ediyor. Bu ara değil ama bir ara izlerim.
Benim bu aralar beni güldürecek eğlendirecek romantik komedilere ihtiyacım var. Ruhum öyle hassas ki kaldıramıyorum.
Bak sende ağlamışsın meral hayatta şimdi olmaz
Beyaz meleği bir kutu mendille izlmiştim de yetmeyince kağıt havlu kullanmıştım
Beyaz Melek filminde çok etkilenmiştim.Bunuda merakla bekliyordum.
Ama Mahsun'u hala sevemiyorum.
çok başarılı,mutlaka izlenmesi gerek....
Türkiyenin ciddi bir bir sorununu ortaya koymuş....
her ne kadar çözüm olmasada.........
izlemek isterim,Mahsuna ne sevgim ne nefretim yok
Mahsun Kırmızıgül'e önyargım yok filmi perşembe günü izlemeye gidecez arkadaşlarla
Ön yargı meselesine gelince sabah yazarı Yüksel Aytuğ o kadar güzel yazmış ki tam benim düşündüklerim
Son dönemlerde insanların bir birlerine söylemeye utandığı üç konu var. İlki, 'Recep İvedik'e gittim, çok güldüm' demek... Çünkü bir magandanın, yemek çubuğuyla kulağın ıkarıştırıp, çubukları tekrar ambalajının içine koyarak, randevulaştığı kızarkadaşı gelmeden onun önüne bırakmasına gülmek, kimilerince 'ayıptır' ve magan dalığı yücelten bir kabalıktır!.. İkincisi, hem 'sosyetik' olarak anılmak, hemde Müslüm Gürses'in şarkılarından büyük keyif alıp, ona eşlik etmek... Hele birde Müslüm Baba'yı dinledikten sonra onunla fotoğrafmı çektirdiniz?Alimallah hemen aforozedilirsiniz cemiyetten... Üçüncüsü; Mahsun Kırmızıgül'ün filmlerini beğenip, onu 'yönetmenden' saymak!.. 'Varoş türkücüsünden yönetmen mi olurmuş 'dememek!.. Vesonuncusu; televizyondaki izdivaç programlarını seyretmek... Eğer izlediğinizi itiraf ettinizmi yandınız. Karşınızdaki bu programların müptelası olsa bile sizi şöyle bir süzerek, "Neo? Sende mi 40'ın dan sonra azdın?" deyip, 'kulağının arkasını kaşıyan ihtiyar' yaftasını boynunuza asıverir. Oprogramların başlıbaşına bir 'toplum laboratuarı olduğu' gerçeğini göz ardı ederek... Velhasıl, siz iyisimi 'Recep İvedik'e güldüğünüzü, Müslüm Gürses'i dinlemeye bayıldığınızı, Mahsun'un filmlerini beğendiğinizi ve izdivaç programlarını izlediğinizi kimseye söylemeyin!..