Zey.neP yazdı:
chonun harryi öpmeye vakti yok son zamanlarda kaka bezi degistiriyor ben öperim
ne demek istiyorlar yani, harrynin choyu öpmesinimi beklemisler?? nasil fanmis bunlar?? kitaplari okumayanlar herhal.....
yerim ben onun bebişini
Zey.neP yazdı:
chonun harryi öpmeye vakti yok son zamanlarda kaka bezi degistiriyor ben öperim
ne demek istiyorlar yani, harrynin choyu öpmesinimi beklemisler?? nasil fanmis bunlar?? kitaplari okumayanlar herhal.....
yerim ben onun bebişini
Ben de gördüm Afrika'daki okuluSerendipity yazdı:
Afrika'da bir okul gosteriyorlar, Dumbledore nerede?
Pardon, gordum. Cok guzel. Dumbledore ZZZZZZZZZZZZ.
ladybug yazdı:
BBC Comic Relief programi Melez Prens setini ziyaret etmis.
Dumbledore'un portresine dikkat.
burada
Ölümyiyenlerin sesi yanık olur dediylerdi.ladybug yazdı:
Tom Felton'in yeni sarkisi
Ben gayet iyi buluyorum Tom'un sarkilarini ve sesini cadilar.
Vtunnel
yeni haberlere göre ocak ayinda kaza geciren Daniel Radcliffenin stuntmani DAvid Holmes tekerlekli sandalyeye bagli kalip birdaha yürüyemeyecekmis....... cok üzgünüm...... umarim haber dogru degildir.. umarim bir caresi bulunur....
Okudum ben de biraz once, uzuldum yahu.
Umitliydim cok.
Zey.neP yazdı:
yeni haberlere göre ocak ayinda kaza geciren Daniel Radcliffenin stuntmani DAvid Holmes tekerlekli sandalyeye bagli kalip birdaha yürüyemeyecekmis....... cok üzgünüm...... umarim haber dogru degildir.. umarim bir caresi bulunur....
Bunlar kim bilmiyorum.
Melez Prens eklam fotograflari taze cikti cadilaaaaaaaaaar!
Dobby is back! Heyooooooo!
Son iki filmde olacakmis Dobby. Olmadigini dusunemiyordum zaten. Dobby'i seslendiren Toby Jones aciklamis.
[img]http://api.ning.com/files/O8x7g9p6sUuCNyVWuJave39PV4hcv89MhrhanR4MCy3U*daofZ 1qKx3e0BLVV7pkzrDfGNJTkKhre1w5bhsmZVNOdH25oMw5/dobby.jpg[/img]
sulughornun düsüncelerindeki (denkarium.... nedir bunun inglizcesi yada türkcesi??) bir slug partisindenmis bunlar lilycan.ladybug yazdı:
Bunlar kim bilmiyorum.