786. Sayfa - Toplam 901 Sayfa var BirinciBirinci ... 286686736776784785786787788796836886 ... SonuncuSonuncu
Toplam 9009 sonuçtan 7.851 ile 7.860 arasındakiler gösteriliyor.

Re: HOGWARTS (Rowling Çetesi) Hugo doğumgünün kutlu olsun!

Zey.neP yazdı:
    ladybug yazdı:
    Bak yine benim koydugum haberin aynisini koymus.

Haber koymiycem artik Merlin sizi inandirsin, bakmiyorsunuz demek koyduklarima.

Arap elleri seyretmez Harry Potter, Marry Potter caiz degil.

Zey.neP yazdı:
    Melez Prensin tüm Dünya yayim tarihi aciklanmis cadilar.

italya, belcika ve isvicre neden 1 gün önceden izliyor anlamadim haksizlik bu :-x

http://harrypotter.warnerbros.co.uk/releasedates/index.html

ilk avrupa ve avusturalya cadilari izleyecek, bir gün sonra asya ve amerikadaki cadilar. arap bacilar nezaman izleyecek anlayamadim...
    yaw ben burada verilen her haberi okuyorum lilycan, arada nasil kaciriyorum anlamiyorum..... unutuyorum kesin.... unutkanlik basladi bende galiba
    Lily ben de görmedim. Hatta genelde tarıyorum son 10 sayfayı artık öyle haber koyuyorum ama ben de atlamışım.

Ralph'in, Tom'um, Helena'nin resimlerini niye hic koymuyorsunuz hayirsizlar?

Koyun onlari da nesemizi bulalim.

Benim Draco ve Cygnus aziyor olmasa ben arar bulur koyardim.

:-x :-x :-x David Yates'den nefret ediyorum, nefret ediyorum, nefret ediyorum, nefret ediyorum...

Melez Prens’ten Kötü Haber!

Harry Potter ve Melez Prens hayranlarından şanslı birkaç tanesi filmin gizli yapılan test gösterimine katıldı.

Bir avuç meraklı, J.K. Rowling’in en çok satan kitap serisinin aksiyon ve entrika dolu sahnelerini izlemeye gitmişti. Kötü olan ise filmin hala çocuksu ve aşırı duygusal olarak çarpıtılmasıydı.

Bıkkın bir hayran şu açıklamayı yaptı: ”Film aşkın ve duygusallığın egemenliği altında, Ron Lavender ile, Ginny Dean Thomas ile… Hermione’nin Ron’a karşı büyüyen aşkı, Ron’un Romilda Vane tarafından aşk iksirinin pençesine düşürülmesi ve tabiki en sonunda da Harry ve Ginny.”

The Sun gazetesinden gelen uyarı ise şu şekildeydi: ”Kitabı okuyan tüm hayranlar filmi izlediklerinde tam bir hayal kırıklığına uğrayacaklar.”

Kitapta Dumbledore ve Harry, Lord Voldemort’un hortkuluklarını bulabilmek için anıdan anıya dalıyorlardı, filmde ise Harry sadece iki kez birilerinin anısına giriyor. Hatta Dumbledore’un ölüm sahneleri bile filmin oldukça beceriksizce olduğu kanıtlar nitelikteydi. Filmde kitaba göre çok daha az Dumbledore vardı.

Bu duruma kızdığı her halinden belli olan bir hayran ise şöyle söyledi: ”Bir kısmında soluk soluğa kalıyorsunuz, bu, serinin en büyük sürprizi olabilir.”

Başka bir hayran ise şöyle bir açıklama yaptı: ”Serinin son üç filmi gerçekten çok hor kullanıldı. Ölümler gerçek bir trajedi yerine talihsiz bir kazaymış gibi gösterildi.”

Bir kırıntı iyi haber ise yönetmen David Yates’in kitapta olmayan bir savaş sahnesini filme eklemesiydi. Ölüm Yiyenler Millennium Köprüsünü yerle bir ediyor falan… Belki de bu kabul görür ama bize kalırsa kitaba sadık kalınması en güzeli.

Kaynakça

Fleur'um, ceylan gozlum...

Filmin kitapla ayni olmasi cok zor...hemen her film kitaplardan "uyarlama" (okunup,yorumlanip, uydurulup, giydirilmesi) degil midir zaten?

Hem JK Ablamizin izni olmadan cok degistirebilecegini sanmiyorum, sahin gibi coker uzerlerine evvel Merlin. JK Abla ne karar verirse guzel eyler, dolayisiyla film de guzel olacak.

Uzulme sen, kiyamam. (Sonra kirisiklik filan olur yuzunde, aman diyim).

Serendipity yazdı:
    (Sonra kirisiklik filan olur yuzunde, aman diyim).
    O my Merlin! Yoksa yoksa kırışıklık mı farkettin?

Sen yine dağıtarak giyinmişsin. Ne giysen göğüs kısmını aşağı doğru kıvırıveriyorsun ya anlamıyorum ne zaman giyinmeyi öğreneceksin.

6. Re: HOGWARTS (Rowling Çetesi) Hugo doğumgünün kutlu olsun!

Ben nefret etmiyorum Yates'den. Bu filmin de guzel olacagina eminim.

Bu haberi yazan gazetenin haberine guvenmiyorlar, oyle okudum. Ayrica ben seyredip karar verebilirim, gazetenin yaptigi yoruma gore karar verecek degilim.

Zaten degisiklik yapildigini biliyorduk. Ayrica degisiklik gayet dogal. Kitaplar ve filmler ayni olamaz. Degisiklikler mecburidir derim ve giderim umursamam hic boyle haberleri Fleurcan.

Yenileme: Haberin uydurma oldugu WB tarafindan aciklanmis.

arkadaşlar biçim ve kişilik değiştirmek istiyorum en aotal krakteri benim için bulurmusunuz

8. Re: HOGWARTS (Rowling Çetesi) Hugo doğumgünün kutlu olsun!

Ne diyon Hermi yaaaaa?

Hermi sen bizim herseyimizsin.

Degistirmeeeee!

ayben yazdı:
    arkadaşlar biçim ve kişilik değiştirmek istiyorum en aotal krakteri benim için bulurmusunuz

9. Re: HOGWARTS (Rowling Çetesi) Hugo doğumgünün kutlu olsun!

Az mi potion yapti benim Snape'im bu Fransiz cadisina kirisikliklari azalsin diye.

Ay pardon Fleur agzimdan kacti.

harry_potter yazdı:
    Serendipity yazdı:
    (Sonra kirisiklik filan olur yuzunde, aman diyim).
    O my Merlin! Yoksa yoksa kırışıklık mı farkettin?

Sen yine dağıtarak giyinmişsin. Ne giysen göğüs kısmını aşağı doğru kıvırıveriyorsun ya anlamıyorum ne zaman giyinmeyi öğreneceksin.

10. Re: HOGWARTS (Rowling Çetesi) Hugo doğumgünün kutlu olsun!

Fleur bu haber sana:

WB gorevlileri Pembrokeshire'i ziyaret etmisler ve bir otelde yer ayirtmislar gelecek yaz basinda yapilacak cekimler icin.

Shell Cottage cekiminin orada olacagi dusunuluyormus. Resmi aciklama yapilmamis.