460. Sayfa - Toplam 563 Sayfa var BirinciBirinci ... 360410450458459460461462470510560 ... SonuncuSonuncu
Toplam 5622 sonuçtan 4.591 ile 4.600 arasındakiler gösteriliyor.

Re: Ne geldi aklıma...

Yok ya ben Rob'u istemem, ama size bir itirafta bulunayım,

Ben bu yaşıma kadar hiç bir aktör ile bu kadar ilgilenmedim. Yani hiç FAN olmadım.

Geç kalmış bir olay olunca azıcık sancılı geçiyor, ister istemez.

En sevdiğim şuradaki muhabbet.

harry_potter yazdı:
    Kardeş forumda iki tane adamı yakışıklı buluyorum demiştim çete üyelerine. Biri benden onüç yaş küçük diğeri benden onüç yaş büyük. Tam ortasındayım yani.

Neden bilmem onüç yaş büyük gayet normal karşılanırken küçük olana "tü, kaka, ellenmez" dendi.

Bak bu "latife" kelimesini ben de yeni öğrendim Bella kızım. Benimle de arasında 10 yaş varmış.

serpil-hale-hande yazdı:
    Yok yok latife ettim ben.. ( Eski turkce kelimeler de kullaniyorum bak.. Belki yenilert yabanci gelir size diye )
    İrem_Dönmez_Güç yazdı:
    Serpiiiiil,

serpil-hale-hande yazdı:
    Iy ben yirttim dinazorluktan..Alti ustu 9 yas var aramizda. Siz de cok yasliymissiniz caaniim. Tevekkeli degil Edward benim gibi citiri secti kenidne.
    İrem_Dönmez_Güç yazdı:
    Ay Mevhibe, 11 yaş var aramızda Rob'la, nedir yani 11 yılın önemi...

Ancak ben dinazoru Rob'a karşı söylemiyorum, ülkemizin nadide Robert Pattinson, Edward Cullen, Twilight hayranı genç kızlarına karşı söylüyorum.

You see.

ladybug yazdı:
    Ben dun annesi yasindayi deyince hepiniz itiraz ettiniz, simdi dinazoruz diyorsunuz.

Ne diyim artik ben size.

İrem_Dönmez_Güç yazdı:
    Daha dün Rob'un annesi yaşındayız dedin sen!!!

Dinazor çok daha klas bir tamlama bence

Sor bakalım teenagerlara kaçı, Angel'ı, Spike'i bilir?

3. Re: Geldim kızlar Vancouver'den taze resimlerle...

Cik aradan cabukkk.. Bak senin Bill in talipleri artiy0r..Elindekini tutmayi ogren once.
    efab yazdı:
    Günaydın Alice,
    Valla şu hali tam benlik

İrem_Dönmez_Güç yazdı:

Ben bu yaşıma kadar hiç bir aktör ile bu kadar ilgilenmedim. Yani hiç FAN olmadım.

harry_potter yazdı:
    Kardeş forumda iki tane adamı yakışıklı buluyorum demiştim çete üyelerine. Biri benden onüç yaş küçük diğeri benden onüç yaş büyük. Tam ortasındayım yani.

Neden bilmem onüç yaş büyük gayet normal karşılanırken küçük olana "tü, kaka, ellenmez" dendi.
    Bende ilk harry potter ile başladım İremcim. Ondan evvel başkaları yaparken garipsemezdim ve onlara takılmaya çalışırdım fakat herşey harry potterla başladı.

Harry Potter forumunda Mevhibe çok iyi muhabir. Ondan sonra çok az olmak üzere ben bilgi toplar koyarım.

Bu yüzden artık az çok bilgi toplama konusunda alışkanlığım var.

Ay bak bir de halen dalga geçiyor.

serpil-hale-hande yazdı:
    Yok yok latife ettim ben.. ( Eski turkce kelimeler de kullaniyorum bak.. Belki yenilert yabanci gelir size diye )
    İrem_Dönmez_Güç yazdı:
    Serpiiiiil,

serpil-hale-hande yazdı:
    Iy ben yirttim dinazorluktan..Alti ustu 9 yas var aramizda. Siz de cok yasliymissiniz caaniim. Tevekkeli degil Edward benim gibi citiri secti kenidne.
    İrem_Dönmez_Güç yazdı:
    Ay Mevhibe, 11 yaş var aramızda Rob'la, nedir yani 11 yılın önemi...

Ancak ben dinazoru Rob'a karşı söylemiyorum, ülkemizin nadide Robert Pattinson, Edward Cullen, Twilight hayranı genç kızlarına karşı söylüyorum.

You see.

ladybug yazdı:
    Ben dun annesi yasindayi deyince hepiniz itiraz ettiniz, simdi dinazoruz diyorsunuz.

Ne diyim artik ben size.

İrem_Dönmez_Güç yazdı:
    Daha dün Rob'un annesi yaşındayız dedin sen!!!

Dinazor çok daha klas bir tamlama bence

Sor bakalım teenagerlara kaçı, Angel'ı, Spike'i bilir?

Ya insanın içinden geliyor, şaşıyorum kendime...

Kendimi çok sorguladım, en son geç kalmış teenager sendromu veya 17 yaş sendroomu dedim geçtim

Ama bunu farklı bir şekle sokarsam, işe yaramış olur, hiçbir şey olmasa, bu konuda fikir sahibi olmuş olurum. Daha ne olsun.

harry_potter yazdı:
    İrem_Dönmez_Güç yazdı:

harry_potter yazdı:

Bende ilk harry potter ile başladım İremcim. Ondan evvel başkaları yaparken garipsemezdim ve onlara takılmaya çalışırdım fakat herşey harry potterla başladı.

Harry Potter forumunda Mevhibe çok iyi muhabir. Ondan sonra çok az olmak üzere ben bilgi toplar koyarım.

Bu yüzden artık az çok bilgi toplama konusunda alışkanlığım var.

Bizim fanlığımız da ancak bu kadar olur zaten. Normalde fan ne yapar? Hakkında her türlü bilgiyi toplar bilgisayarında kendisine özel bir dosya yapar ne bileyim deftere falan yapıştırır. Filmlerde gösterdikleri teenagerlar hep öyle yapıyorlar.

Biz hemen işi ticarete döktük iyi mi

8. Re: Geldim kızlar Vancouver'den taze resimlerle...

Chicagoya geldigi gun haberlerde izlemisti benim koca.. Sen una mi ayilip bayiliyon bu cocuk gay dedi...Ben taamen kiskancliktan oldugunu dusunuyorum hala. O yaziyi yazanda kadin kiligina girmis kiskanc bir erkek.
    İrem_Dönmez_Güç yazdı:
    I know, that is why I posted it here, and that is how my husband stands my love and interest for him.

shhhh, close the issue now.
    ladybug yazdı:

Let's be honest Irem.

He has a potential.

İrem_Dönmez_Güç yazdı:
    Kızlar ben bu ara şu hayranların yazdığı yorumlara takıldım. Acayipler ya... Gerçekten ne kadar farklı düşünüyorlar, ne ilginçler...

DVD'den alınmış bir commentary'e yazılmış yorumları okudum, yine gözlerimden yaş geldi gülmekten. Ay bunları okuyorsa bu çocuk şu suratını 5 karış dolaşması az bile atması lazım kendini bir yerlerden...

Bakın şuna ne dersiniz, haksız da değil sanki

"This is really cute and funny! But I have to say As much as I love Rob, he sounds gay. I am sorry but I've always had a feeling that he just might be gay and hearing him now adds one more thing to my ROB FEMINE CHARACTERISTICS list. It's the way he runs, the way he moves his hands, the way he laughs and why is his friend TOM S. always with him? He has so many girls to pick from but he won't date any? IDK? I think that is also why he is really good friends with Kristen and Nikki, cus they know his secret. Why else would'nt Kristen be dating him now after all that chemistry they had.? If I were Kristen I would have left my BF for Rob in a sec! but she knows. Lol!. I think we all just love Rob so much that we are not really seeing the posibility that he might be gay. and making the movie Little Ashes does'nt help much either. Sorry girls but really, Think about it."

Kısaca Robert için öyle diyorlar.

Biz iş kadınıyız şekerim.

Bu arada konuştum doğru yerle.

Bir arkadaşım var domain'i de alacak, web sitesini min, en sade hali ile yapacak. Tutarsa süsler, profesyonelleştiririz.

Oldu bu iş...

harry_potter yazdı:
    Bizim fanlığımız da ancak bu kadar olur zaten. Normalde fan ne yapar? Hakkında her türlü bilgiyi toplar bilgisayarında kendisine özel bir dosya yapar ne bileyim deftere falan yapıştırır. Filmlerde gösterdikleri teenagerlar hep öyle yapıyorlar.

Biz hemen işi ticarete döktük iyi mi

Re: Geldim kızlar Vancouver'den taze resimlerle...

Onlar öyle bilsinler Serpil'cim.

Bizim için hava hoş.

serpil-hale-hande yazdı:
    Chicagoya geldigi gun haberlerde izlemisti benim koca.. Sen una mi ayilip bayiliyon bu cocuk gay dedi...Ben taamen kiskancliktan oldugunu dusunuyorum hala. O yaziyi yazanda kadin kiligina girmis kiskanc bir erkek.
    İrem_Dönmez_Güç yazdı:
    I know, that is why I posted it here, and that is how my husband stands my love and interest for him.

shhhh, close the issue now.
    ladybug yazdı:

Let's be honest Irem.

He has a potential.

İrem_Dönmez_Güç yazdı:
    Kızlar ben bu ara şu hayranların yazdığı yorumlara takıldım. Acayipler ya... Gerçekten ne kadar farklı düşünüyorlar, ne ilginçler...

DVD'den alınmış bir commentary'e yazılmış yorumları okudum, yine gözlerimden yaş geldi gülmekten. Ay bunları okuyorsa bu çocuk şu suratını 5 karış dolaşması az bile atması lazım kendini bir yerlerden...

Bakın şuna ne dersiniz, haksız da değil sanki

"This is really cute and funny! But I have to say As much as I love Rob, he sounds gay. I am sorry but I've always had a feeling that he just might be gay and hearing him now adds one more thing to my ROB FEMINE CHARACTERISTICS list. It's the way he runs, the way he moves his hands, the way he laughs and why is his friend TOM S. always with him? He has so many girls to pick from but he won't date any? IDK? I think that is also why he is really good friends with Kristen and Nikki, cus they know his secret. Why else would'nt Kristen be dating him now after all that chemistry they had.? If I were Kristen I would have left my BF for Rob in a sec! but she knows. Lol!. I think we all just love Rob so much that we are not really seeing the posibility that he might be gay. and making the movie Little Ashes does'nt help much either. Sorry girls but really, Think about it."

Kısaca Robert için öyle diyorlar.