handevrem yazdı:
seneye mayıs ayında bitecek lost...2010 şubat-mayıs arası 17 bölümlük 6. sezonu izleyeceğiz
ühüüü bunu mu diycektin
handevrem yazdı:
seneye mayıs ayında bitecek lost...2010 şubat-mayıs arası 17 bölümlük 6. sezonu izleyeceğiz
ühüüü bunu mu diycektin
ühühühüüüü nevet nevet gel beraber ağlayalım dicam diğer forumda çok gülüyorum hiç motive değilimsahende yazdı:
handevrem yazdı:
ühüüü bunu mu diycektin
handevrem yazdı:
aslına bakarsan verdiğin link açılmıyor ben de belkide ondan dikkat etmedim?? jacob ve locke ile ilgili resim miydi??s_i_t_a_r_e yazdı:
s_i_t_a_r_e yazdı:
şu resme bakarmısınız ne kadar benziyor
http://img5.imageshack.us/img5/3328/37000751au7.jpg
bunu daha önce yazmıştım görmemişsiniz galiba.
birkaç sayfa önceki linkte açılıyor. evet bence locke jakop
bide tabi şu geldi aklıma kesin yapımcılar yeni bi dizi fikrini oluşturmuşlardır bile bunun haberlerini araştıralım bakalım...hemen ona çuf çuflarızhandevrem yazdı:
ühühühüüüü nevet nevet gel beraber ağlayalım dicam diğer forumda çok gülüyorum hiç motive değilimsahende yazdı:
handevrem yazdı:
ühüüü bunu mu diycektin
yaaa saat meğersem yeni 8 miş ben yedide kalktım merveyle saat 8 diye
Nameste canım kesin yeni bir şeyler yaparlar ama aynı yüzler olmayabilir hande.handevrem yazdı:
bide tabi şu geldi aklıma kesin yapımcılar yeni bi dizi fikrini oluşturmuşlardır bile bunun haberlerini araştıralım bakalım...hemen ona çuf çuflarızhandevrem yazdı:
handevrem yazdı:
ühüüü bunu mu diycektin
O insanlarda bıkmıştır belki senelerdir aynı dizi.
Farklı kişilerle belki birkaçı aynı olur yapabilirler.
Ya da sinema filmi yapsınalr yaw en güzeli sinema filmi.
Bu arada yat geri hemen neymiş öyle bizimle aynı saatte kalkmışsınız.
Valla gece 4'de uyudum ben kitap okumuşum o saate kadar
Lost dizisinin yapımcısı JJ Abrams, Londra`da düzenlediği bir basın toplantısıyla 2009 Mayısında gösterime girmesi beklenen Uzay Yolu filmini kısa kliplerle tanıttı.
Amerikalı aktör Chris Pine`ın Kaptan Kirk, Heroes dizisinin yıldızı Zachary Quinto`nun Mr Spock ve İngiliz oyuncu Simon Pegg`in de mühendis Scotty`yi canlandırdığı filmde, Leonard Nimoy`un da ihtiyar Mr Spock`ı canlandırdığı görüldü.
Hiçbir zaman büyük bir Uzay Yolu hayranı olmadığını itiraf eden yapımcı Abrams, filmin Mayıs 2009`da gösterime girmesini öngördüklerini belirtti.
Basın toplantısında muhabirlere, üzerlerinde `Yıldız Filosu` şekli bulunan renkli mini kekler ikram edildi.
ayrıca filmde wiona ryder, Karl Urban,Eric Bana gibi sanatçılarda bulunacakmış.
E hadi hayırlısı .
ya şahende ben yatsam merve yatmaz neyse öğle uykusuna yatırınca ben de uyurumsahende yazdı:
Nameste canım kesin yeni bir şeyler yaparlar ama aynı yüzler olmayabilir hande.handevrem yazdı:
handevrem yazdı:
ühüüü bunu mu diycektin
O insanlarda bıkmıştır belki senelerdir aynı dizi.
Farklı kişilerle belki birkaçı aynı olur yapabilirler.
Ya da sinema filmi yapsınalr yaw en güzeli sinema filmi.
Bu arada yat geri hemen neymiş öyle bizimle aynı saatte kalkmışsınız.
Valla gece 4'de uyudum ben kitap okumuşum o saate kadar
Namesteler günaydın
Şimdi bu akşam yok diyorsunuz öyle mi .
Peki öyle olsun.
Bak eminmisiniz son kez soruyorum
Ya ben en son bölümü izledim ama hiç bişi anlamadım.Arada başka bölüm mü kaçırdım nedir.Sakin kafayla bir daha bakayım.Yamuldum iyice
Hatice birazcık karışıktı cideen , oradan oraya atladılar durdular.Anci yazdı:
Ya ben en son bölümü izledim ama hiç bişi anlamadım.Arada başka bölüm mü kaçırdım nedir.Sakin kafayla bir daha bakayım.Yamuldum iyice
Bir daha izle bence sakin kafayla daha iyi olur.
Ben de digitürkten izleyeyim diyorum tekrarlarını ama birtürlü gününü denk getiremedim.