Sitede bulunduğum sürede çok iyi birkaç arkadaşım oldu. Bunun için size teşekkür ederim. Bugün chat'te olan konuşmaları sevmedim. Bundan sonrada üye olarak aktif olamayacağıma karar verdim. Üyeliğin iptalini rica ediyorum.
Sitede bulunduğum sürede çok iyi birkaç arkadaşım oldu. Bunun için size teşekkür ederim. Bugün chat'te olan konuşmaları sevmedim. Bundan sonrada üye olarak aktif olamayacağıma karar verdim. Üyeliğin iptalini rica ediyorum.
Dilekçim,
İsteğin beni çok şaşırttı. Sohbetinden keyif aldığım birisin. Seni kaybetmek beni çok üzücek. Lütfen bir kez daha düşün.
dilek sohbette beğenmediğin nedir arkadaşım o konudada bizi bilgilendirirmisin
Bende sizlerle birlikte olmaktan çok keyif aldım. Bi tesadüfle karşılarsın ve arkadaşlığını devam ettirirsin. Sanırım anlatabildim. Sevgiyle kalın
Sadece özel hazmedemediğim ve direkt bana karşı olmayan bir iki kelime. Açıklamaya bile değmez. Aynur' yazdıklarım geçerli. Bende çok keyif aldım sizlerden.
Sitede neden birileri rahatsızlık duyduğunu belirtince bu kadar üzerine gidilen cevaplar alıyor?
Rahatsızlık duyanın bir nedeni vardır elbet.
seninle hiç yakından sohbetim olmadı ama anlatılanlardan iyi bir insan olduğunu biliyorum.
ve gitmemelisin diye düşünüyorum.
herkesin fikri farklı benimde beğenmediğim çok şey oluyor.
şu da bir gerçek herkes herkesin fikrini,kişiliğini sevmek zorunda değil.ama bırakıp gitmemelisin.
ben olsam bu kadar kolay pes etmezdim arkadaşım.SEN BİZE LAZIMSINNNN....
BİR KEZDAHA DÜŞÜN DERİMM
kimin üzerine gidiyorum ya anlamadım sadece sordum ne var bunda
RUHAN,
Buranın raconu mudur kavga etmek.
Ama ben buna düşmeyeceğim. Ve sana özelden yazacağım. Sen de öyle yap.
kavga etmek ne demek???
bu siteyi çocuklarda okuyor ve onlarda üye. bumu örnek olma anlayışı....
lütfen ortada bir sebep yokken sürekli gerginlik yaşanması hoş değil....