440. Sayfa - Toplam 563 Sayfa var BirinciBirinci ... 340390430438439440441442450490540 ... SonuncuSonuncu
Toplam 5622 sonuçtan 4.391 ile 4.400 arasındakiler gösteriliyor.

Re: biraz kizimla damadimin resimlerini ekleyim.

Zeynep'cim,

Elbette en önemli karakter Edward, tıpkı tüm kitaplarda olduğu gibi. Stephenie onun için yazmış seriyi... Hem sıradan bir kızdan çok 2400 sayfa boyunca söz konusu kızın dilinden dinlediğimiz muhteşem Edward ön plana çıkıyor...

Bu arada ben Robert'ın Edward'ı oynamasını da iyi buluyorum demedim ki, ama kabul edin kızlar Kristen'dan iyi. Senarist, yönetmen hepsi çok önemli, hep söylüyorum filmi kitapları okuduğum, anlatılan masalı beğendiğim için sevmeye zorladım kendimi, ve resmen zorlayarak sevdim filmi.

Neyse göreceğiz, bunu çok yazdım az para vs dedik ama 37 milyonla bunu yapmışlar, Slumdog millioner toplam 15 milyon dolara çekilmiş...

Ay bilmiyorum çok daha iyisi olmalıydı...

Neyse sustum...

Zey.neP yazdı:
    ladybug yazdı:
    Taktiniz kiza yemin ederim.

Ben de bayilmiyorum Kristen'e, igrenc bir kere.

Ama ben sadece onu suclamiyorum, senaryoyu yazan ve yonetende de suc var bence kesinlikle.

Gorecegiz New Moon'u da bakalim.

İrem_Dönmez_Güç yazdı:
    Serpil'cim,

Ben tamamen senin gibi düşünüyorum güzel arkadaşım... Duygularıma tercüman olmuşsun... Dur daha neler göreceğiz bakalım.

serpil-hale-hande yazdı:
    Zeynepcigim , Vickicigim..

Ben de seni cok ozledim.. Ama bu aralar Edwardla fazla mesgulum. Buraya cok gec gelebiliyorum. Bir sure idare edin Bellanizi..

Bu arada Iremin ekledigi videolarda meadow scene i gordum gormez olaydim.. Bir insan bu kadar mi kasar kendini. Bu kadar mi eblek oynar anlamadim. Kitabin neresinde Bella Edwarddan korkuyordu arkadaslar ya..BU kiz meadow sahensinde sanki oraya zorla gelmis gibi,sanki edward onu yiyecekmis gibi urkek urkek bakislar atip durdu. Konusurken kasinin birini kaldirmalar, edwarda tripli tripli bakmalar..
    :-x :-x :-x

Off be (o larin ustu noktali) yine izledim yine tepem atti. Uyuz kristen. :-x Salya sumuk degis tokusu yaparken hic urkeklik yok ama haspamda. :-x

Basim agriyordu bu salak kristeni gorunce agrisi daha da artti gidip uyuyayim (pardon biz uymuyorduk dimi) gidip edwardla bilek guresi yapayim eniyisi..
    bende ayni nessie gibi düsünüyorum
    kizin sucu yok bencede, yönetmen ne derse onu yapar oyuncu... yönetmen tamamen edwardin gülüslerine hareketlerine adapte olmus twilightda sanki...... edward karekteri 1a di bence, digerleri üzerinde pek durulmamis gibi.... kristen cok dogal bir kiz, oyunculuguda ahim sahim degil ama daha cok genc ablalari bir sans verin kizcaza

bellacim edwIrd eniste bizden önemlimi?? sensiz idare etmek zor oluyor, arada gel bi selam ver bari yahu öptüm seni

2. Re: biraz kizimla damadimin resimlerini ekleyim.

babynames.com ismimi (Renesmee) kiz isimleri bolumune eklemis.

Günaydınnn!!!

Hafta sonu ancak 4.bölümünü izledim TB nin . İtiraf edeyim ilk 3 bölüme göre iyiydi. Bill'e daha bir içim ısındı. Eric ciğimi gördüm Ama şu Sookie de ön dişlerindeki boşluğu kapatsın yahu gözümü alamıyorum

Ayy bu arada Bill'in favori içeceği 0 negatif.Benden çok hoşlanır kesin, ben de 0 negatifim

Tanya'cığım,

Bakıyorum Bill'i da listeye katmışsın, için ısınmış hemencecik.

Sana Eric veriyoruz, Bill maalesef Sibel'in, yani canım kusura bakma.

Bundan sonra her bölümle daha bir sveceksin diziyi. Ben 9 bölüm izledim, şimdi eşimle birlikte baştan başladım, biz de 4. bölümü bitirdik gece.

efab yazdı:
    Günaydınnn!!!

Hafta sonu ancak 4.bölümünü izledim TB nin . İtiraf edeyim ilk 3 bölüme göre iyiydi. Bill'e daha bir içim ısındı. Eric ciğimi gördüm Ama şu Sookie de ön dişlerindeki boşluğu kapatsın yahu gözümü alamıyorum

Geldim kızlar Vancouver'den taze resimlerle...

Merhaba kızlar,

Kayıplara karışmıştı abim yine, ama buldum ben onu size

İyi görünüyor değil mi? Çekimlere başlamak yaramış sanki, yüzü aydınlanmış.

Elinde değil bazen kameraları görünce böyle pozlar veriyor.

Re: Geldim kızlar Vancouver'den taze resimlerle...

Biraz da genele bakalım, Little Ashes Mart sonunda, Summer House Nisan ayında İngiltere'de vizyona girecek. Dali olarak resimlerini görmüştük, buyrun size Summer House'dan Robert Pattinson

Şunlara çok güldüm.

Ne dersiniz kızlar, kaç tane yapalım bundan?

Bunu canım kardeş forum müdavimi olan arkadaşlarımıza armağan ediyorum, çok güldüm ben.

Birazda şimdiye kadar görmediğimiz, en azından benim, güzel bir kaç poz ile haftaya başlangıç kısmını kapatalım, güzel haftalar kızlar, akıp geçsin kolaylıkla bu hafta...

Merak etmeyin ben size destek olacak resimler ve haberlerle hep buradayım.

Buyrun size sakallı, sakalsız, şapkalı, şapkasız Rob'lar...

Ben sevdim bu pozunu, çok değişik çıkmış.

Bu poz için de diyecek birşeyim yok, sadece bakıyorum

Habersiz, gerçek hayattan kesitleri de seviyorum, daha çok şey anlatıyorlar sanki kişiler hakkında...

selam vampirelalar yeni bir hafta basladik, bakalim bu haftanin konusu ne olacak gündemde yine TB ve kesilen sahneler var simdilik.

yukaridaki fanlarla cakilmis resimde oglanlar ama incecik, kücücük kalmis yahu kizlarin masallahi var
    e hani taylor büyümüstü diyor insan, kizlarda mutasyona ugrammis gibi cocuk napsin degil mmi ama

neyse bu sahne yeni cikmis galiba, kesilen bir sahne.. bu sahne kesilir mi beaaa bakiniz :