Arkadaslar
Ben yemegi bosu bosuna pisiriyorum artik sinir krizi gecirme devresindeyim
Dylan ne pisirsem yemiyor, kresteki aptal yemekleri yiyor benim yaptiklarimi yemiyor
bu sabah tavuklu pirincli domates corbasi yaptim oglen icin (vildan'in tarifine gore) oyle acti ki zevkle bakti corbaya, 3 kasik yedi sonra geri kalanlari tukurdu
kafayi yemek uzereyim, inatla kavanozlari acmiycam
muz veriyorum yemiyor, en sevdigi yogurtlarida yemiyor
kreste her verdiklerini yiyorlarmis inanmiyorum dedim gittim kendim gozlerimle gordum bir gun.
yedigi bir tek sey kiymali tel sehriye corbasi bir kerede azicik kuru fasulye yemisti
herkezin cocugu yiyor birde resimlede toplu cikiyor benim oglum kiloyu nerden aliyor anlamiyorum
siz cocuklariniza neler veriyorsunuz, nasil basa cikiyorsunuz
cok zor bir durumdayim, artik lutfen pisirdiklerimi yesin hep hazir nasil yiycek off hararetler basti bu oglen yogurdunuda bir guzel yere atti sinirden aglamak uzereyim birde ustune ustuk sanki cok yemis gibi GARRRRRRK yapti birde guluyor kiyamiyorum ona ama bir suru nutrition'dan eksik kalicak hep vitaminlerle mi takviye edicem nasil yapicam kafayi yiyorum richard'a soyledim sikma kendini yeme, demesi kolay dimi bir anne olarak cok zor bana diyor acikinca yer, bende dedim acikincada 3 kasik alip birakiyor..
cikolata olsa hepsini yer ama avucunu yalar vermiyorum iste bir de cubuk kraker seviyor
lutfen akil verin, sakin bana dylan'i sikma demeyin zaten benim sozum gecmiyor ona karsi yemek konusunda
cocuklarin en favori yemegi nedir? tarifi nedir yatim kalkip onu yapicam
protesto ediyorum inatla kavanoz yemegi yok iste