İrem_Dönmez_Güç yazdı:
Evet Zeynep'cim, bir Vampirli sahne fena değildi, babası ile konuştukları sahnede fena değildi, ama gerekli de değildi.
Babası ile Cullen'lerın iyi bir aile olduklarından bahsediyor. Kitapta birebir olan bir diyalog. Bella aileyi sorunca insanlar yine onları mı konuşuyor, diye başlıyor ya. orası işte...
Vampirlerde, pek konuşma yok zaten, olan da aynısı.
Çayırlıkta batırmış Bella, ay salak bu kız. Düşününce bile sinirlendim, ne iyi yapmışlar silmekle, keşke yaksalardı sahneyi.
Orada ne dediğini unuttum iyi mi? Beynim otomatik olarak silmiş bile.
Ofisteyim şu an ancak evde sesli izlerim, unutmazsam yazarım sana.
Edward'ın odasında Bella bir dergi görüyor, Bella 100 yıllık dergi diyor, o da okumak istediğim birşey vardı orada diyor. İşte uyuyamadığını filan konuşuyorlar. Bella su sesi çıkan aleti alıyor eline, bizimde vardı evde, annemle yapmıştık diyor. CDlerden konuşuyorlar, Edward senin favorin ne diyor, Bella'da şu anda sana söyleyemem diyor, Edward neden diyor, bu da seninki ne diyor, Debussy'e geçiyorlar...
Bir de son sahne var, Baseball oynamya giderlerken, Edward baban çok garip düşünüyor, seni kız okuluna göndermiş olmayı düşündü gibi bir şey diyor. Tam anlamadım burasını... Bella da buna kızıyor, Charli'nin kafasından uzak dur diyor....
Yani ne iyi yapmışlar da silmişler...
Şimdi 1 tane daha yayınlamışlar, onda da dışarıda yürüyorlar, Edward Bella'ya ormanda tek başına dolaşmamalısın, en azından ben yanında değilken diyor, Bella da kendimi koruyabilirim diyor, Edward bunu biliyoruz diyor gülerek. Edward dışarıdaki en tehlikeli şey ben değilim diyor. Bella başka vampirler mi diye sorunca, bizimki lütfen dikkatli ol diyor...
Yok bu newmoon bu Bella ile olmaz... İçim daraldı yani...
Zey.neP yazdı:
İrem_Dönmez_Güç yazdı:
Biraz önce şu DVD'de olacak extended scenelerin hepsini izledim... İyi ki silmişler, yani silmeseler film şu halinden çok daha fena olacakmış...
Anladım Çayır sahnesinin neden olmadığını, Kristen batırmış resmen... Yok böyle birşey ya, yani biz oynasın daha iyi olur, ya da salakcım başka yerlerde resmen eriyerek bakıyor Robert'e... Offf, offf yok olmayacak bu film...
Bu arada şu sabahki sahnede ne dediğini dinledim. Kristen tadıma bakmak ister misin diyor, düşünce, Rob da evet diyor... Sonrası görüntü... En sonunda Robert You fragile little human diyor, (Kırılgan küçük insan), bu sahne hakkında yorum yapmıyorum, sabah konuştuk zaten o parmak ile ilgili.
Kesilmiş 5 sahne
Meşhur parmak sahnesi
bende izledim simdi, tesekkürler iremcim
yani cayir sahnesini gercektende batirmis kristen.......
fakat o vampir sahnelerini silmeselerdi keske, vampirleri anlatan cok sahne yoktu zaten, bu silinen sahne kitabi okumayanlar icin nomad vampirlerin hircinligini daha iyi anlatabilirdi.... belkide ozaman film +12 olmazdi ama.....
alman yada türk altyazilisini bekliyorum bu görüntülerin, ozaman daha fazla yorum yapabilirim sanirim.....