428. Sayfa - Toplam 563 Sayfa var BirinciBirinci ... 328378418426427428429430438478528 ... SonuncuSonuncu
Toplam 5622 sonuçtan 4.271 ile 4.280 arasındakiler gösteriliyor.
  1. Re: ...

İrem_Dönmez_Güç yazdı:
    Zeynep'cim,

Sahne güzel, sadece o parmak neden arada dolaşıyor anlayamadık. Yani ne kitaba uyuyor, ne Kristen'in sevgilim var demesine, ne de bu arkadaşların aramızda birşey yok demesine...

Anlamadık yani, sorun o.

Zey.neP yazdı:
    simdi bana kizacaksiniz belki ama ben o silinen sahneyi iyi buldum yahu yani tamam o sivi degis tokusu biraz igrenc :roll: ama sahnede söyle bir citirti var......romantik bir sahne aslinda....
    hII simdi anladim, ama inglizce bilen sizsiniz yavrularim, iyi dinleyin bakim ne diyor bella orada, dislerini kontrol ediyormus gibi geldi bana

Re: ...

Orasını duyamadım ben, sesi fazla açamadım.

Zey.neP yazdı:
    İrem_Dönmez_Güç yazdı:
    Zeynep'cim,

Sahne güzel, sadece o parmak neden arada dolaşıyor anlayamadık. Yani ne kitaba uyuyor, ne Kristen'in sevgilim var demesine, ne de bu arkadaşların aramızda birşey yok demesine...

Anlamadık yani, sorun o.

Zey.neP yazdı:
    simdi bana kizacaksiniz belki ama ben o silinen sahneyi iyi buldum yahu yani tamam o sivi degis tokusu biraz igrenc :roll: ama sahnede söyle bir citirti var......romantik bir sahne aslinda....
    hII simdi anladim, ama inglizce bilen sizsiniz yavrularim, iyi dinleyin bakim ne diyor bella orada, dislerini kontrol ediyormus gibi geldi bana

Şu diyalog geçiyor;

Restorandalar,

"Did you ever think that maybe my number was up the first time, with the van, and that you've been
    interfering with fate?" I speculated, distracting myself.
    "That wasn't the first time," he said, and his voice was hard to hear. I stared at him in amazement, but he
    was looking down. "Your number was up the first time I met you."
    I felt a spasm of fear at his words, and the abrupt memory of his violent black glare that first day… but
    the overwhelming sense of safety I felt in his presence stifled it. By the time he looked up to read my
    eyes, there was no trace of fear in them.
    "You remember?" he asked, his angel's face grave.
    "Yes." I was calm.
    "And yet here you sit." There was a trace of disbelief in his voice; he raised one eyebrow.
    "Yes, here I sit… because of you." I paused. "Because somehow you knew how to find me today… ?" I
    prompted.
    He pressed his lips together, staring at me through narrowed eyes, deciding again. His eyes flashed down
    to my full plate, and then back to me.
    "You eat, I'll talk," he bargained.

Yani yok öyle diş kontrolü filan.

....

Zey.neP yazdı:
    S!BEL yazdı:
    ayol ama alindiniz ha
    ben zeynepe izle gel DIZI kültürün artisin dedim o da bana görgüsüz dedi.. ben ona alinmadim.
    gözümün doymadigi ortada cünkü

Zeynep seni üzdüm mü haber ver !
    layikiyla gönlünü almak isterim

noluyooo burada leyynnn, bill dozumu aldim da geldim da

neden alinayimki sibelcim, tercih meselesi

bende lost u tutmadim, ilk 3-4 ü izledim ama sarmadi beni nedense.....

sen cadilari sevmezsin ben adacilari sevmem ama vampirler noktasinda bulusuruz

tercih meselesinde haklisin. zaten hepimizin tercih konusunda hemfikir olduguna eminim.
    madem konusu acildi su kült konusu hakkinda görüsümü belirtmek isterim. burada yazisiyoruz birbirimizi daha iyi taniriz. sakalarimiz, atiflarimizda havada kalmaz böylelikle.
    lost dizisini ve harry potter serisini kiyaslamak sacma olur.
    cok acik biri dizi digeri dalinda basyapit olmus fantastik roman serisi.
    mesela dizi tavsiyesinde bulunmak istersem ayni kategoride olduklari icin Angeli kült dizi olarak tanimlarim. türünün en iyisidir. True Blood her vampir temasina merakli izleyici cekmez dogaldir. TB spesifik bir dizi bence.
    bana sorsan sana KÜLT dizi olduguna inandigim icin Angeli öncelikle tavsiye ederim.
    Lost uda kült dizi olarak gördügümden sana onu izle demistim.
    ama sen Kült mült hikaye ben onu izlemem dersin bu senin tercigin olur. pa$a gönlün bilir.
    okudugum yorumlarindan tanidigim kadariyla zeynepe de israr etme hakkimi kullanirim. bazen dogru cümleyle kendimi ifade edemem ama nazimin kime gececegini cogunlukla tahmin ederim.
    $aka yolu, ironik anlatimda cok basarili oldugum söylenemez.
    kimsenin dizisine-serisine laf etmem, ettirmem.
    bu kadar aciklama yeter

nerde kalmistik, hemen bakiyorum

Hmmm, bakın neler buldum, yani bu çocuk böyle pozlar vermemeli, olmuyor, olmuyor....

Göz rengi hakkında yorum yapmıyorum, size bırakıyorum kızlar...

Cuma $ekerleri )

Yine Patty-poo

Peki bunlara ne dersiniz

9. Re: ...

S!BEL yazdı:
    Zey.neP yazdı:
    S!BEL yazdı:
    ayol ama alindiniz ha
    ben zeynepe izle gel DIZI kültürün artisin dedim o da bana görgüsüz dedi.. ben ona alinmadim.
    gözümün doymadigi ortada cünkü

Zeynep seni üzdüm mü haber ver !
    layikiyla gönlünü almak isterim

noluyooo burada leyynnn, bill dozumu aldim da geldim da

neden alinayimki sibelcim, tercih meselesi

bende lost u tutmadim, ilk 3-4 ü izledim ama sarmadi beni nedense.....

sen cadilari sevmezsin ben adacilari sevmem ama vampirler noktasinda bulusuruz

tercih meselesinde haklisin. zaten hepimizin tercih konusunda hemfikir olduguna eminim.
    madem konusu acildi su kült konusu hakkinda görüsümü belirtmek isterim. burada yazisiyoruz birbirimizi daha iyi taniriz. sakalarimiz, atiflarimizda havada kalmaz böylelikle.
    lost dizisini ve harry potter serisini kiyaslamak sacma olur.
    cok acik biri dizi digeri dalinda basyapit olmus fantastik roman serisi.
    mesela dizi tavsiyesinde bulunmak istersem ayni kategoride olduklari icin Angeli kült dizi olarak tanimlarim. türünün en iyisidir. True Blood her vampir temasina merakli izleyici cekmez dogaldir. TB spesifik bir dizi bence.
    bana sorsan sana KÜLT dizi olduguna inandigim icin Angeli öncelikle tavsiye ederim.
    Lost uda kült dizi olarak gördügümden sana onu izle demistim.
    ama sen Kült mült hikaye ben onu izlemem dersin bu senin tercigin olur. pa$a gönlün bilir.
    okudugum yorumlarindan tanidigim kadariyla zeynepe de israr etme hakkimi kullanirim. bazen dogru cümleyle kendimi ifade edemem ama nazimin kime gececegini cogunlukla tahmin ederim.
    $aka yolu, ironik anlatimda cok basarili oldugum söylenemez.
    kimsenin dizisine-serisine laf etmem, ettirmem.
    bu kadar aciklama yeter

nerde kalmistik, hemen bakiyorum
    benim sana nasil nazim geciyorsan seninde bana gecer sibelcim
    su angel ide izleteceksiniz bana sonunda
    buffy e bakardim ara sira, angeli takip edememistim ama, malum hepinizden önce anne oldum siz su dizi senin bu dizi benim diye izlerken ben kaka bezi degistiriyordum
    true blood bitsin angel a baslayacagim.

neyse, bende simdi hemen üst mesajdaki göz renkelerine bakmaya gidiyorum yine

İrem_Dönmez_Güç yazdı:
    Hmmm, bakın neler buldum, yani bu çocuk böyle pozlar vermemeli, olmuyor, olmuyor....

Göz rengi hakkında yorum yapmıyorum, size bırakıyorum kızlar...

oy oy gördüm mü içim açılıyor. Rob um başkaaaa