Bulursam ikinizi birden okutcambegonvil yazdı:
Geşmiş olsun fıstıgıma
O nefesi kuvvetli hocadan banada lazım galiba ..
Kurtulamadım şu öksürükten günlerdir
Bulursam ikinizi birden okutcambegonvil yazdı:
Geşmiş olsun fıstıgıma
O nefesi kuvvetli hocadan banada lazım galiba ..
Kurtulamadım şu öksürükten günlerdir
nazar falan ok. de, haci hocalara hala ufletiyor musunuz kendinizi? $aka mi bu?
Yaa öyle gidip hocalara falan hiç okutmadım düşünmemde zaten.CemileZipak yazdı:
Ama hani abdestli namazlı kişilere söylerim şu kızıma biraz dua okuyun diye
Zaten ben büyü gibi şeylere de inanmam,aslında nazarada inanmazdım ama Nilsu'nun başına bu kadar şey gelince inanmaya başladım sanki
Ya bu tv lerde falan çıkıyooo gizli kamera ile falan çekilmiş onlar falan çok cahilce ve onlara aslaa inanmam.
Yasadiklariniz akla hemen nazari getiriyor zaten, cok gecmis olsun canim...gülşen yazdı:
Yaa öyle gidip hocalara falan hiç okutmadım düşünmemde zaten.CemileZipak yazdı:
Ama hani abdestli namazlı kişilere söylerim şu kızıma biraz dua okuyun diye
Zaten ben büyü gibi şeylere de inanmam,aslında nazarada inanmazdım ama Nilsu'nun başına bu kadar şey gelince inanmaya başladım sanki
Ya bu tv lerde falan çıkıyooo gizli kamera ile falan çekilmiş onlar falan çok cahilce ve onlara aslaa inanmam.
Nazara ben de inanirim, ama cocuklara en cok nazari onu en cok sevenler degdirir diye biliyorum, ozellikle anne ve babasi :roll: onun icin kiziniza minik bir nazarlik takmaniz belki yeterli olabilir, tabii o nazarligi alip da yutmasin aman haa
Yok Nilsu nazar boncuğunu yutmaz ama taktırmazda sanki bakalım denicem alıp bu arada hiç nazar boncuğu kullanmadım bu zamana kadar onuda deniyeyim.CemileZipak yazdı:
Yasadiklariniz akla hemen nazari getiriyor zaten, cok gecmis olsun canim...
Nazara ben de inanirim, ama cocuklara en cok nazari onu en cok sevenler degdirir diye biliyorum, ozellikle anne ve babasi :roll: onun icin kiziniza minik bir nazarlik takmaniz belki yeterli olabilir, tabii o nazarligi alip da yutmasin aman haa
Bugün bile Orhan'la boğuşurken ne olduysa anlamadım Nilsu'nun burnu kanamaya başladı herhalde set bir darbe aldı
Yok buna kim okusa kar etmeyecek belli