atlama şeklini sen seçInci&Deniz yazdı:
red-line yazdı:
veriyormusun atlama sırasını bana?
Buyur kardeş, korkma arkandayım
en az acı verecek şekilde olsun..
red-line yazdı:
red-line yazdı:
red-line yazdı:
bungee jumping? :roll: :roll:
Torun pışpışlamıyorum ama Tuğcanla mezuniyet balosuna kimi çağıracağı ve ne giyeceği konuşmaları yapıyorum.Inci&Deniz yazdı:
Son yemekteyizteki 39 luk amca bardağı taşıran damla oldu.
Bühüüüü
Yahu ben hala seneye üniversite sınavına girme hayalleri kuruyorum, millet torun pışpışlamaya başladı bile
Bende Cumartesi Tuğberkin toplantısındaki gencecik anneleri görünce sinir olmuştum.Ama moralim Tuğcanın velileri ile akşamına(dershaneye uğradım)toparlandı.
Şaka bir yana ben seviyorum yaşımı
Bugün BİM'de 60'lı yıllarda çekilmiş Türk filmlerinin DVD'lerini gördüm.DVD diyor da içleri sağlam mı bilmiyorum.Yine de bir kaçtane aldım .
Seven Kadın Unutmaz .Türkan Şoray Ediz Hun
Hicran gecesi . Hülya Koçyiğit Ediz Hun
http://www.vidivodo.com/136283/perran-kutman-beko
eskiden çok sık elektrik kesilirdi,bu doğal birşeydi.ve bizde gaz lambası vardı.üstündeki camı kırıldığında bakkaldan ona cam almaya giderdim.galiba numarasıda vardı. ..numaralı cam.
sonra fitili de satılırdı.elektrik kesilince ben çok korkardım.
sonra mektuplar yazılırdı alınırdı.şimdi kimse mektup yazmıyor.pc den chet yapıyoruz.belki daha iyi böyle hem hızlı hem yanlış yazdığını çok kolay silebiliyorsun.silgiyle kalemtraşla uğraşmadan.dilinle pul ıslatıp yapıştırmıyorsunda)
sonra büyüklerimiz bize birşey söylediğinde söz dinlerdik.içimizden olmaz öyle şey desekte sonra bildiğimizi yapsakta yine de masum masum dinlerdik.bunu bana nasıl öğrettiler bilmiyorum ama ben çocuklarıma niye öğretemiyorum(
lambaları hatırlatmanla çok güzel günlerimi hatırlattın teşekkürler.biz ailemle o lambanın ışığında çok radyo piyesleri dinlerdik.
Son mitingler vesilesiyle Osman Bölükbaşı'nı andım.
Yeni yerimiz hayırlı olsun.
Bende geldim 69
Ekleyin benide 34 olalım
Hoşgeldine_ege yazdı:
Bende geldim 69
Ekleyin beni de 34 olalım
Gel bize katıl bize
Hem oyuna hem söze
Türkü söyleyip oy oy
Oynayalım loy loy