Astoria'nin ruhuna Fatiha okuyalim hep birlikte.
Serendipity yazdı:
Uyyy benim yakisiklima, annesinin/teyzesinin sari civcivi...
Astoria gitti, yalniz kaldi cocugum.
ladybug yazdı:
Tom Felton'in yeni fotografi.
Astoria'nin ruhuna Fatiha okuyalim hep birlikte.
Serendipity yazdı:
Uyyy benim yakisiklima, annesinin/teyzesinin sari civcivi...
Astoria gitti, yalniz kaldi cocugum.
ladybug yazdı:
Tom Felton'in yeni fotografi.
Hermione'nin annesini oynayacakmis Deathly Hallows'da Michelle Fairley. Annesini de Hermione gibi kabarik sacli hayal etmistim yaw.
Neyse bekleyip gorecegiz, filmlerde ki Hermione'nin saclarinin da kabarik oldugu soylenemez ilk 2 film haric.
Hermione'nin annesinin ne işi var filmde? Merlin ıslah etsin david Yates'i :-x
ladybug yazdı:
Hermione'nin annesini oynayacakmis Deathly Hallows'da Michelle Fairley. Annesini de Hermione gibi kabarik sacli hayal etmistim yaw.
Neyse bekleyip gorecegiz, filmlerde ki Hermione'nin saclarinin da kabarik oldugu soylenemez ilk 2 film haric.
Sadece dört sickle verdim Lily. Merak etme. Cadıyım derken sadece size mi cadıyım canım. Fitil Fluer her zaman fitildir.
ladybug yazdı:
Ay cok canim ben ne yaptim. Gule gule okusun.
O konustugumuz seyi de yollamanin bir yolunu bulacam, ahanda buraya da yaziyom.
harry_potter yazdı:
Lily,
torunun Ozan Beddle'ın Hikayeleri'ni gönderdiğin için çok mutlu.
Dedi ki; babaanneme çok teşekkür ederim. Hep muggle masalları okumaktan sıkılmıştım. Artık kendi dünyamın masallarını okumam iyi olacak.
Ayrıca Hermione teyzesine de teşekkür ediyor. Kitabı eski sihir dilinden günümüz diline çevirdiği için. Hececinin Hece Kitabı'nı ben okuyamazdım diyor.
Ay ne bileyim, gerekli bolumleri keswer Hermione'nin anasini koyar, ucmus bu David.
harry_potter yazdı:
Hermione'nin annesinin ne işi var filmde? Merlin ıslah etsin david Yates'i :-x
ladybug yazdı:
İmperius'un yasaklı karabüyü olmasına bu yüzden kızıyorum işte. Lazım oluyor bazen.ladybug yazdı:
Ay ne bileyim, gerekli bolumleri keswer Hermione'nin anasini koyar, ucmus bu David.
Fakat anlatılanlara bakılırsa, her ne kadar kitaba benzemese de Melez Prens filmi güzel olacakmış Lily. Güzel bir film izleyeceğiz en azından.
Ona suphem yok zaten.
Seyrettigimiz fragmanlar onu gosteriyor.
harry_potter yazdı:
İmperius'un yasaklı karabüyü olmasına bu yüzden kızıyorum işte. Lazım oluyor bazen.ladybug yazdı:
Fakat anlatılanlara bakılırsa, her ne kadar kitaba benzemese de Melez Prens filmi güzel olacakmış Lily. Güzel bir film izleyeceğiz en azından.
2. baski
Filmin çekimlerine katılmamı Old Vic’in basın gününde istediler, bu benim bütün gün tiyatroda olmam gerekeceği anlamına geliyordu ve bu yüzden yapamayacağımı söyledim.
Yönetmen geri gelip bana, beni bu rolde istediğini söyleyene kadar rolü kaçırdım gibi görünüyordu. Çekim için yeniden tarih ayarladılar, bir kaç gün sürecek.
Ailemdeki ve arkadaş çevremdeki Harry Potter severler kadar ben de memnunum. Bu yüzden içinde bulunmak çok güzel.
Hiçbir Harry potter filmini izlemedim ve kitaplarını da okumadım.
Çok büyük bir bölüm değil, belki 3-4 sahne.. Onların da çekimleri birkaç günde biter. Ama bu benim için gerçekten çok güzel.”
Demiş İngiliz oyuncu Michelle Fairley, Harry Potter ve Ölüm Yadigarları filminde Hermione Granger’ın annesini canlandıracak. Deneyimli oyuncu rolü hakkında
-----------------------
3-4 olmayan sahne. Eklenen ne üdüğü belirsiz 3-4 sahne.
<<kitapda herm in annesinden bahsediliyormuyduladybug yazdı:
Ona suphem yok zaten.
Seyrettigimiz fragmanlar onu gosteriyor.
harry_potter yazdı:
unuttum yahu kitaplari, hem melez prensi hem ölüm yadigarlarini yeniden okumaliyim acilen.......