Bana herkes soruyor, erkekler neden aldatır biliyoruz ya Kadınlar Neden Aldatır?
Eksiğim varsa siz tamamlarsınız.
Sevgiler,
Bana herkes soruyor, erkekler neden aldatır biliyoruz ya Kadınlar Neden Aldatır?
Eksiğim varsa siz tamamlarsınız.
Sevgiler,
Aslinda bu ciddi olarak incelenmesi gereken bir sosyal cokuntu galiba.. Bir zamanlar gazetelerde 'ozon tabaksi bile delinmis sen neden bahsediyorsun' diye sevgilisini sevismeye ikna etmeye calisan erkek karikaturleri yer alirdi...Simdi de aldatma konusu gundemde...Olaylar mi gundemi belirliyor yoksa gundem mi toplumu yonlendiriyor bilemiyorum... Medyatik aldatma heveslisi oluyoruz biraz sanirim)) Yalan Ruzgari bosuna bu kadar tutmadi bu ulkede
Aldatan kadının psikolojisi ile aldatan erkeğin psikolojisi aynı !
Kendini ispat çabası ve kişiliksizlik !
Esinin kendisini aldattigini ogrenen kadin kocasiyla birlikte restoranda yemek yerken 'Bana nasil bunu yaparsin, hem de tanidigim biriyle" der. Kocasi 'Buyutme canim artik herkes karisini aldatiyor ne varki bunda..Mesela su karsi masada oturan da bizim Ahmet'in metresi' diye cevap verir. Kadin aglamayi kesip karsi masadaki kadini inceledikten sonra deyim yerindeyse bombayi patlatir "BIZIMKI DAHA GUZEL!!'
Aldatanlar kendilerini aldatiyorlar bence.
Kocama sonsuz guvenim var fakat en yakin bayan arkadaslarindan bile dikkat etmelisin. Maalesef cok kotu ornekler gordugum icin icimde hep suphe oluyor. Bu da dogru degil ama arkadaslarini iyi secmelisin.
Aslında çoğunluğun fikri kadınların bu konuda erkeklerden daha duygusal davrandığı, en çok duygusal boşluk sebebiyle aldattığı.Hatta aldatan kadın erkeklerin bir gecelik aldatmalarında olduğu gibi değil çoğunlukla bu eylemi aynı kişiyle sürdürüyorlarmış.Yani kadınlar aslında daha sistemli davranıyorlar.Ama etrafta aynen erkeklerin pek çoğunun sıklıkla yaptığı gibi tek gecelik ilişkileri gözünü kırpmadan yaşayacak kadınlarda var.Üzücü..
kafa patlatmaya degmez, aldatma erkeklerin kisiliksizliklerinden degil, tamamen ataerkil toplumun dogal sonucudur bence. kadınlarınki ise kısasa kısas durumudur. tabi istisnalar her zaman vardır.
bu arada aldatılmaktan muzdarip bir kac kadının kucucuk oglunu severken, benim aslan oglum buyuyecek, bir suru kızla cıkacak, hepsini o bırakacak kızlar divane olacak vs turu konusmalara sahit oldum(oz be oz yengem birtaneside) yani sikayet ediyoruz, ama nasıl yetistirdigimize dikkat ediyormuyuz.
sevgiler
Niye aldatmasinlar ki
Tamam sonra daha ciddi birseyler yazacagim.
Sevgiler,
Figen
Bir yerde okumuştum , eşi tarafından aldatılan kadınlar, erkeklerle eşit olduğunu kanıtlamak için aldatırmış. Allah korusun eşi tarafından aldatılmış bir kadın olsam ondan intikam almayı düşünmem. O zaman eleştirdiğim ve ayıpladığım insanlardan farkım kalmaz diye düşünüyorum. Her ne kadar gururum incinsede evliliğime ve eşime saygı duyduğum için başı dik olan ben olurum. Asla affetmeyi de düşünmem çünkü zaten aldatan kişi bu eylemi yaparken karşısındakini gözden çıkarmıştır. Kendimi yeniden allayıp pullayıp satmanın bir anlamı yok. O beni beğenmiyor ve gittti bu kadar basit.
gerçekten zor bir konu ağır bir muhabbet, sabah sabah..
ben şimdilik hemen kısa birşey yazacağım
kafamı toparladıktan sonra da, şu işleri bir sıraya koyayım, tekrar konuyu düşüneceğim. Tabi bu arada arkadaşlar da bir şeyler yazar bana ilham kaynağı olur
bence erkeklerin aldatması ile kadının aldatması genel olarak çok farklı. Yani elbette istisnalar olacak ama bir erkek gönül eğlencesi, bir gecelik keyifi zaten aldatmak olarak bile nitelendirmiyor maalesef Bence bu elbette bir ihanettir ve insana yakışmaz, ancak daha kötüsü erkeğin hep aynı kadınla sistemli bir şekilde ilişkisini sürdürmesi... işte bence ihanet budur ve ilişkinin bitmesini gerektirir, ne olursa olsun.
Gelelim kadınlara... kadın eğer aldatıyorsa bence misilleme, ya da merak falan gibi açıklamalar çok basit yani erkeğin bir gecelik zevki gibi. Kadının doğasında bu olay bu kadar basit değil. Hayat bu, frekans bu, etkileşim bence, yani yaşanmadan asla yorum yapılamaz. Kadın başka bir erkekten etkilenir ve eşi ile ufak bir sorunlu dönemde ise sorun ortaya çıkar. Bu da düpedüz ihanettir ama bilemiyorum kötü sonuçta
Ahmet Altanı okuyanınız yok mu? Öyle misilleme falan değildi yani, kadının eşi, yakışıklı, iyi bir baba, işi iyidi hani. Bunlar aldatmamak için birer sebep değil. İçinde oluşmaması önemli. İyi ki de kısa yazdım, yoruldum sonra devam ederim....