nezar var nezar Laros oole der bana nezar deydi Yok ne nazari sakar o diyorum ben de
nezar var nezar Laros oole der bana nezar deydi Yok ne nazari sakar o diyorum ben de
Sorma yahuu bu kadarlık sakarlıkda pes yaniiiidilara yazdı:
anam havadan para yağsa kesin benim kızın başına bi taş değer
çok geçmiş olsun.uykuya yatırınca okuyun kendiniz. benim kızımında başına sık gelir böyle şeyler tehlike nerdeyse gider bulur onlar. arkadaşım yeni yürüyen oğlunu korumak için odadaki koltukların kollarını bile sökmüştü çarpmasın diye ama oğlan düşüp koltuğum 3 cm lik ayak kısmına gözünü çarpmıştı.
Sakınan göze çöp batar derler ya çok doğru.eylulozan yazdı:
çok geçmiş olsun.uykuya yatırınca okuyun kendiniz. benim kızımında başına sık gelir böyle şeyler tehlike nerdeyse gider bulur onlar. arkadaşım yeni yürüyen oğlunu korumak için odadaki koltukların kollarını bile sökmüştü çarpmasın diye ama oğlan düşüp koltuğum 3 cm lik ayak kısmına gözünü çarpmıştı.
cok uzuldum Gulsen'cigim, umarim bundan sonra kotu hicbirsey yasamaz Nilsu perisi
opuyorum ve maasallah diyorum.
COk cok gecmis olsun gulsencigim.
COk uzuldum guzel kizina.
Bende cok okuyorum cocuklara cok nazara geliyorlar o yzuden disari cikmayi canim istemiyor valla.
Bence hoca aramak yerine oku canim.
Bildigin dualari.
OPerim guzel kizimi.
şifalı taşlar var ya onlardan al. onlar negatif enerjiyi çekiyor parça pinçik ediyolar
Kursun dokturun nazar degmis guzel kizina
allah beterinden korusun
maalesef bildigim bir hoca yok
ama okumayi bilen br buyuge nazar duasi okutabilirsiniz
cok gecmis olsun
Ya hoca işin şakasıydı.derensima yazdı:
Kursun dokturun nazar degmis guzel kizina
allah beterinden korusun
maalesef bildigim bir hoca yok
ama okumayi bilen br buyuge nazar duasi okutabilirsiniz
cok gecmis olsun
Zaten büyüklerimize okutuyorum bende okuyorum.
Haa kurşunda döktürmüştüm ama fayda etmemiş demekki
Canımmm ,bi tanemm nazara geliyo sanırım meleklerin...sürekli oku ve üfleee ..bence nefesi kuvvetli tek kişi annesi ve babasıdırr ...boşver sen başka hocalarıı..Allah beterinden saklasın sıkma canını