409. Sayfa - Toplam 563 Sayfa var BirinciBirinci ... 309359399407408409410411419459509 ... SonuncuSonuncu
Toplam 5622 sonuçtan 4.081 ile 4.090 arasındakiler gösteriliyor.
  1. Re: P.S. I Love You..... Izlemis miydiniz?

Ayyyy!!!!

Sen mi isiracan kiz bacaksiz.Burda koskoca ka1rlayil deden duruken.. Eger annem sonsuzluga kavusacaksa , Charliyi de yol yakinken hazir daha fazla yaslanmadan cevirelim de3 ruh esi olarak yasasinlar.

Hayir anneme guvensem aninda cevirttirecem Karlayil babama ikisinide ama ///annemden korkuyorum insani mono olmayan duygulari vampiri duygularla catisip ortaya karisik birsey cikacak. Sonra diger vampirlere yazik olacak..Bizim mono diye un salmis namimiz kirlenecek.
    ladybug yazdı:

BA BA BA BA duygu somurusune BA!

Isiralim seni de anneannecigim.

harry_potter yazdı:

Birgün göçeceğim bu diyarlardan. O zaman özleyecek beni farkında değil hayırsız fırk fırk

Re: P.S. I Love You..... Izlemis miydiniz?

serpil-hale-hande yazdı:
    Valla genlerinin sana cekmedigi kesin annecim ..Benim kiz dogustan mono baksana.. Dogar dogmaz yakti abayi..Basarabilirsen kurtarirsin kil yumagindan.

Anneme dipnot: Yahu annecim Esme annem melek gibidir aczicik orta yolu bulmaya calissan nasil olur? Edward cigim cok uzuluyor bu duruma..Bilirsin hassastir biraz
    Tabiki sevgili kızım. Sen nasıl istersen.

3. Re: P.S. I Love You..... Izlemis miydiniz?

Mini mini dislerimle cok guzel isiririm ben. KarlayIl dedem ogretti.

Mono olmaz anneannemden CIK! :roll:

Ben Charlie dedemi de IsIrmak istiyom ayrica. Tutmayin beni.

Ben kactim ulu vampirellalar.

serpil-hale-hande yazdı:
    Ayyyy!!!!

Sen mi isiracan kiz bacaksiz.Burda koskoca ka1rlayil deden duruken.. Eger annem sonsuzluga kavusacaksa , Charliyi de yol yakinken hazir daha fazla yaslanmadan cevirelim de3 ruh esi olarak yasasinlar.

Hayir anneme guvensem aninda cevirttirecem Karlayil babama ikisinide ama ///annemden korkuyorum insani mono olmayan duygulari vampiri duygularla catisip ortaya karisik birsey cikacak. Sonra diger vampirlere yazik olacak..Bizim mono diye un salmis namimiz kirlenecek.
    ladybug yazdı:

harry_potter yazdı:

Birgün göçeceğim bu diyarlardan. O zaman özleyecek beni farkında değil hayırsız fırk fırk

4. Re: P.S. I Love You..... Izlemis miydiniz?

Ben de inanmiyorum mono olabilecegine..O simdi fili de ister yanina.

Carli isirilacaksa once annemi isirtalim karlayil babama. SOnra annneme vampirlige hosgeldin hediyesi olarak varliyi isirma gorevini bahsedelim..Eminim bundan buyuk zevk alacaktir.

Derslerine iyi calis nessiecim..Saga sola, kurda kusa bakma olur mu yavrum!!
    ladybug yazdı:
    Mini mini dislerimle cok guzel isiririm ben. KarlayIl dedem ogretti.

Mono olmaz anneannemden CIK! :roll:

Ben Charlie dedemi de IsIrmak istiyom ayrica. Tutmayin beni.

Ben kactim ulu vampirellalar.

serpil-hale-hande yazdı:
    Ayyyy!!!!

ladybug yazdı:

harry_potter yazdı:

5. Re: P.S. I Love You..... Izlemis miydiniz?

Tamam anneeeee! :roll:

Buyuklerin ellerinden kucuklerin gozlerinden operim diycem ama benden kucuk yok.

Bilmis oldugum kadar saygiliyim da.

This time I'm really out of here!

Byeeeee!...

serpil-hale-hande yazdı:
    Ben de inanmiyorum mono olabilecegine..O simdi fili de ister yanina.

Carli isirilacaksa once annemi isirtalim karlayil babama. SOnra annneme vampirlige hosgeldin hediyesi olarak varliyi isirma gorevini bahsedelim..Eminim bundan buyuk zevk alacaktir.

Derslerine iyi calis nessiecim..Saga sola, kurda kusa bakma olur mu yavrum!!

6. Re: Taze Haberler...

Serendipity yazdı:
    Ben Bella'nin bunalimlarini gormek istiyorum, salya sumuk aglayacagim.

Sonra Jacob'in garajina gitti ya akli fikri Edward'da, kafa dagitmaya calisirken. O ruh halini biliyorum, yuzune nasil yansitacak Kristen, onu gormek istiyorum.
    Yansitamayacak Kristen..Don don, sobu sobu (o larin ve u lerin ustu noktali) bakip duracak ekrana..Aglayamayacak bile..Soylemedi demeyin.. Hala gicigim var Kristene ..Bellayi adam gibi yansitamadi, sanki hortlak gormus gibi bakti durdu film boyunca Edwardin yuzune. :-x Halbuki ben Bellayi boylemi hayal etmistim? Tipki Galalardam set goruntulerinde Rob'in gozlerinin icne baktigi gibi bakan, hisseden bir Bella hayal etmistim..KINIm KInim KINandi tarafimdan Kristen.(HIH diyerek basini geriye atan icon)

Ben en cok neyi merak ediyorum?

Kitaptan cikartilan outtakes lerden okudugumuz Edwardin bir cati arasinda Rosalie den Bellanin oldugunu duydugu andaki halini, o sirada karanlik daracik cati katindaki kendi kendine cile cekisi. Telefonla aradiginda Jacob dan Charlie nin cenazeye gittigini ogrendigi andaki $ok halleri..

Kendini Volturiye vermek icin o saatin tepesine cikarken Bellayla kavusmalari..(Hos kristen in o kavusma aninda da kenidini kasmaktan, Edwardi saatin tepesinden ittireceginden korkarim ya :roll

Hic umudum olmasada ormanda Edwardin Bellayi birakip gittikten sonraki yasadigi $okla bayilmasii, gunlerce aglama ani..

Edwardin ayrilirken bile dusunceli davranip Bellanin esyalarini arabadan eve birakip sonrasinda Charlie ye not yazma inceligini dusunmesi

Alice le Charlie nin samimiyeti...

Victoria Newmoonda oluyordu degil mi..Jacob olduruyordu.. Iste o ani zaten mutlaka gorecegiz eminim.

Ya aslinda kitabi komle gormek isterim ben.Cunku bu seriyi gercekten hissederek okudum. ASslinda Sibel cok haklisin..Muhtesembir dizi olurdu bu seri..Soyle ozune vara vara izlerdik.. Boyle sinema olunca kesintilerden, sure darligindan sikayet edip duruyorlar.

7. Re: Taze Haberler...

Kizlar yabanci sitelrde tombalagin adini Arragano (her nasil yaziliyorsa iste) dan oregano ya cevirmisler. Oregano kekik turu bir bitki..

Tokyo resimlerine bakarken alttaki yorumlari okudum..Bunlarda Rob ve Kristenin cok mutlu gorunduklerinden bahsetmisler,.Bunun en buyuk sebebininde yanlarinda yapiskan oregano nun olmayisina baglamislar.

8. Re: Taze Haberler...

serpil-hale-hande yazdı:
    Kizlar yabanci sitelrde tombalagin adini Arragano (her nasil yaziliyorsa iste) dan oregano ya cevirmisler. Oregano kekik turu bir bitki..

Tokyo resimlerine bakarken alttaki yorumlari okudum..Bunlarda Rob ve Kristenin cok mutlu gorunduklerinden bahsetmisler,.Bunun en buyuk sebebininde yanlarinda yapiskan oregano nun olmayisina baglamislar.
    Ay ne kadar fesatlar

Re: Taze Haberler...

Ya kızlar topu topu bir gün yoktum buralarda, ne yapmışsınız, gözlerime inanamadım 10 sayfa forum görünce

Hemen çalışmalara başlıyorum, yeni ve taze haberlerle buradayım

Re: Taze Haberler...

Sibel'cim,

Aynen Mevhibe'nin dediği gibi şu an kitapların derinliklerine girip daha yeni yeni çıktığım bunalıma geri dönmek istemiyorum. Kendimi işin magazin yönüne verdim ben

Ama çooook fazla kitabı düşünmeden, hemen aklıma gelenlerden,

- Doğumgünü partisi sonrasında, Edward'ın düşündüklerini anlatabilmelerini isterdim. (Bunu yapmayacaklarını, yapamayacaklarını biliyorum, keşke Stephenie şu Midnight Sun'ı yazmaya karar verdiğinde, en azından New Moon'un bir kısmını da eklese, yok yok insanoğlu aç gözlü, kitabı yazmaya karar verdi, yazdı, üstüne bir de new moon'u ekledi, oldu!!! Neyse isteyenin bir yüzü kara demişler )

- Elbette Volturi karşısında olanları görmek istiyorum.

- Ama düşününce en çok görmek istediğim kısım, eve döndükten sonra Bella uyanıyor, ama rüya gördüğünü sanıyor, Edward bunu inandırmaya çalışıyor, o kısmı merak ediyorum, kitabı okurken çok beğenmiştim. Özellikle bizim Bella'nın oyunculuğu ile nasıl olur bilemiyorum

- Bir de Bella'nın vampir olması için yapılan oylamayı merak ediyorum. Cullenların yaklaşımı, Edward'ın çaresizliği, ve ardından olayı kendi çözüm yolu ile evliliğe bağlamasını...

Bakalım bu sefer nasıl bir senaryo yazacak senaristler, bekliyoruz. Umarım ilkinden daha iyi olur.

[quote]
    S!BEL yazdı:

en cok görmeyi istedigim sahneler :
    Bella nin Cullenlerin evindeki dogumgünü partisi... muhtesem etkileyici olmali, Bella cok güzel anlatmisti. bu defa beyaza ve ciceklere bürünmüs bir ortam bekliyorum. orada olacak tüm aksiyon sensasyonel olmali.!!
    * Bella nin Edward'a " kendine iyi bakacagina dair " verdigi söz... eminim islenecektir ama o gözleri iyi oyunculuklari görmek icin sabirsizlaniyorum. bu defada Kristini yetersiz bulursam silecegim kendisini haberi olsun
    * Charlie nin Edward'in lafi gecince yapacagi mimikler, ona sövmesi bilimum kötü hareket geldikten sonrada Bella ya verdigi cezanin islemedigini görmek.
    * Bella ve Jake in motor sürmeleri, Bella nin Edward'in sesini duydugu yerler benim icin cok önemli, uygulama-sahne-kurgu hatasini kaldiramam
    * Bella nin yasadigi mevsim gecisleri asla gözden kacmamali. hepimiz Edward'in yolunu filmde de gözlemeliyiz.
    * mümkünse Edward'in yokken yasadiklarindan kesitler hic fena olmaz. sadece 2-3 sahneli Edward sahneli film sekersiz pastaya benzer.
    sizin akliniza gelen sahneler varsa yazin bakalim neler cikacak )
    [\quote]