405. Sayfa - Toplam 563 Sayfa var BirinciBirinci ... 305355395403404405406407415455505 ... SonuncuSonuncu
Toplam 5622 sonuçtan 4.041 ile 4.050 arasındakiler gösteriliyor.
  1. Re: Taze Haberler...

Ben cok iyi hatirlamiyorum kitaplari, sadece 1'er kere okudum. Bir daha okuyup bunalimlara girmek istemiyorum su ara Sibel'cim. Hatirlayip gormek istediklerim:

Italya'da gecen herseyi gormek istiyorum.

Sen yazinca hatirladim, Bella ve Jacob'in her anini gormek istiyorum ben.

Edward'in sesini duydugu anlari gormek istiyorum, butun yaptigi cilginliklari gormek istiyorum.

Ama en cok da Solomon Trimble'i Sam Uley olarak gormek istiyorum, Bella'yi buldugu sahneyi gormek istiyorum.

S!BEL yazdı:

en cok görmeyi istedigim sahneler :
    Bella nin Cullenlerin evindeki dogumgünü partisi... muhtesem etkileyici olmali, Bella cok güzel anlatmisti. bu defa beyaza ve ciceklere bürünmüs bir ortam bekliyorum. orada olacak tüm aksiyon sensasyonel olmali.!!
    * Bella nin Edward'a " kendine iyi bakacagina dair " verdigi söz... eminim islenecektir ama o gözleri iyi oyunculuklari görmek icin sabirsizlaniyorum. bu defada Kristini yetersiz bulursam silecegim kendisini haberi olsun
    * Charlie nin Edward'in lafi gecince yapacagi mimikler, ona sövmesi bilimum kötü hareket geldikten sonrada Bella ya verdigi cezanin islemedigini görmek.
    * Bella ve Jake in motor sürmeleri, Bella nin Edward'in sesini duydugu yerler benim icin cok önemli, uygulama-sahne-kurgu hatasini kaldiramam
    * Bella nin yasadigi mevsim gecisleri asla gözden kacmamali. hepimiz Edward'in yolunu filmde de gözlemeliyiz.
    * mümkünse Edward'in yokken yasadiklarindan kesitler hic fena olmaz. sadece 2-3 sahneli Edward sahneli film sekersiz pastaya benzer.
    sizin akliniza gelen sahneler varsa yazin bakalim neler cikacak )

2. Re: Taze Haberler...

Olabilir cancazi.COstco Dvd lerin ozel surumunu de yapiyormus zaten..Bir ara gidip bakacagim nasil birseymis diye.. Ama en guzel Dvd seti sankim Targetin ki gibi..3lu setmis.

Ceviri bekliyoruz canimcim.
    Serendipity yazdı:
    Serpilco, sen bilirsin, Mev sen de...Burada Costco var ya, toptanci market...Ondan bugun bize gelen dergide Rob ile yaptiklari roportaj vardi.

Bizim kasap Rob ile konusmus yani ozel...

Aksama tercumesini yapmaya calisirim.

3. Re: Taze Haberler...

Okudum bunu, hic okumaz olur muyum annecim?

Gecen ben radyo roportaji linki koydum, 2 saat roportaji vardi. Bayram etti kulaklarim valla, Solomon'un guzel sesini ve siirlerini dinledim.

serpil-hale-hande yazdı:
    Sam Uley roportaji

Re: Taze Haberler...

Ben Jacop'un kendi zihninden Edvırd'a Bella'yı buldukları halini gösterdiğinde Edvırd'ın acı çeken bakışlarını görmek istiyorum.

Bir de bilmiyorum artık konuşuluyor mu ama şöyle anlaşılmayacak şekilde söyliyeyim.

Edvırd Bella'ya şırınga ediyor ya. Meyer'ın kafasını uçurmak istiyorum. Millet imzasına yazıyor nasıl olacağını, kuş beyinli Meyer nasıl yazmış. :-x

Yates'den daha fazla nefret edemem kendisinden Merlin için.

Ben Bella'nin bunalimlarini gormek istiyorum, salya sumuk aglayacagim.

Sonra Jacob'in garajina gitti ya akli fikri Edward'da, kafa dagitmaya calisirken. O ruh halini biliyorum, yuzune nasil yansitacak Kristen, onu gormek istiyorum.

ladybug yazdı:
    Ben cok iyi hatirlamiyorum kitaplari, sadece 1'er kere okudum. Bir daha okuyup bunalimlara girmek istemiyorum su ara Sibel'cim. Hatirlayip gormek istediklerim:

Italya'da gecen herseyi gormek istiyorum.

Sen yazinca hatirladim, Bella ve Jacob'in her anini gormek istiyorum ben.

Edward'in sesini duydugu anlari gormek istiyorum, butun yaptigi cilginliklari gormek istiyorum.

Ama en cok da Solomon Trimble'i Sam Uley olarak gormek istiyorum, Bella'yi buldugu sahneyi gormek istiyorum.

S!BEL yazdı:

en cok görmeyi istedigim sahneler :
    Bella nin Cullenlerin evindeki dogumgünü partisi... muhtesem etkileyici olmali, Bella cok güzel anlatmisti. bu defa beyaza ve ciceklere bürünmüs bir ortam bekliyorum. orada olacak tüm aksiyon sensasyonel olmali.!!
    * Bella nin Edward'a " kendine iyi bakacagina dair " verdigi söz... eminim islenecektir ama o gözleri iyi oyunculuklari görmek icin sabirsizlaniyorum. bu defada Kristini yetersiz bulursam silecegim kendisini haberi olsun
    * Charlie nin Edward'in lafi gecince yapacagi mimikler, ona sövmesi bilimum kötü hareket geldikten sonrada Bella ya verdigi cezanin islemedigini görmek.
    * Bella ve Jake in motor sürmeleri, Bella nin Edward'in sesini duydugu yerler benim icin cok önemli, uygulama-sahne-kurgu hatasini kaldiramam
    * Bella nin yasadigi mevsim gecisleri asla gözden kacmamali. hepimiz Edward'in yolunu filmde de gözlemeliyiz.
    * mümkünse Edward'in yokken yasadiklarindan kesitler hic fena olmaz. sadece 2-3 sahneli Edward sahneli film sekersiz pastaya benzer.
    sizin akliniza gelen sahneler varsa yazin bakalim neler cikacak )

6. Re: Taze Haberler...

S!BEL yazdı:
    vampirelalar hepinize tek tek yazmaya üsendigim icin buradan topluca soruyorum

@ Mevhibe " Angel" in 3. sezonuna basladim, sen hepsini izlemismiydin ? Darla vampirelasi ölüyor mu ?
    Seyrettim oluyor evet ama hangi sezondu hatirlamiyorum Sibelcim. Angel'imi da bir daha seyretme zamani gelmis.

7. Re: Taze Haberler...

Ben Kite Runner'i okudum, acayip guzeldi. Cok agladim, filmini de begendim.

Serendipity yazdı:
    Sibelcim, "Oku" dedim de "Mutlu neseli kitap" mi dedim sevdicegim?

Iki gun agladim kitabi okurken.

Bir de ilk kitabini (Kite Runner) okusan kendini daglamak isteyeceksin.

Ama, guzel kitaplar, o ayri.

S!BEL yazdı:

@ Nesli : " A Thousand Splendid Suns " okudum demistin, nasil dayandin kurban ?? okuma hizimi artirirsam Miriamin cektikleri bitecek mi ?

8. Re: Taze Haberler...

Deleted scenes olmaz olurmu yavrucagim nessie canim.5 tane deleted scenes var..Verdigim linkte DVD versiyornlarinda neelrin oldugu yazilmis. Ilk firsatta alacagim.
    ladybug yazdı:
    serpil-hale-hande yazdı:
    Twilight DVD leri piyasaya cikmis kizlar. Fakat bircok degisik versiyonu ciktigi icin asagidakilinkte hangi surumde ne gibi ozellikler oldugunu karsilastirmislar. Almadan once bakip okumakta yarar var.

http://community.livejournal.com/lion_lamb/3803156.html#cutid1
    22 Nisan'da cikacak burada, baktim nasil diye. Cikinca bakarim. "Deleted Scenes" yoksa almam zaten.

ladybug yazdı:
    S!BEL yazdı:

@ Mevhibe " Angel" in 3. sezonuna basladim, sen hepsini izlemismiydin ? Darla vampirelasi ölüyor mu ?
    Seyrettim oluyor evet ama hangi sezondu hatirlamiyorum Sibelcim. Angel'imi da bir daha seyretme zamani gelmis.
    Darla doğum yaparken ölüyor. Aaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!

Herneyse susayım

10. Re: Taze Haberler...

Aneeeeeeeee! hadi ya!

Koy lutfen, merak ettim. ha ha ha

Serendipity yazdı:
    Serpilco, sen bilirsin, Mev sen de...Burada Costco var ya, toptanci market...Ondan bugun bize gelen dergide Rob ile yaptiklari roportaj vardi.

Bizim kasap Rob ile konusmus yani ozel...

Aksama tercumesini yapmaya calisirim.