1. Sayfa - Toplam 4 Sayfa var 123 ... SonuncuSonuncu
Toplam 32 sonuçtan 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.

of ne yapmam lazım bilmiyorum artık,,

bi insan hiç acıkmazmı ya.kızım begüşüm hiç ama hiç yemek yemiyo,yediremiyorum üstüne gitmek istemiyorım ne zaman acıkırsa ozaman yediriyim diyorum,,ama acıkmıyoki,ALLAH başka hastalık vermesin zayıflık bişey degil ama biyere gittigimiz zaman ..ay bu ne kadar zayıf annen sana yemek vermiyomu kızım diyolar sinirim bozuluyo,,iştahını açamıyorum,3 yaşı bitti 12 kilo başka cocularlada kıyaslamak istemiorum ama..üzülüyorum ,,vitamin balık yayı pekmez ama yokya iştahını açamadım ben varmı bi çaresi olan..

Re: of ne yapmam lazım bilmiyorum artık,,

Biraz açık havada koşsun, oynasın. Evden dışarı mı hiç çıkmıyor acaba?

Bu konu benim yaram. Iyileştim saniyorum, kaşıyıp tekrar kanatiyorum.

7.5 yaşında. 19.5 kilo

Cuma gunu doktoruyla konustum. Kan tahlilleri saglam. Alerji testleri negatif. Saglik super.

Ama yemiyorrr yemiyorrrrrrrr!!!!

Doktor "salla gitsin" diyor. Obez olacagina zayıf olsun. Elbet şişmanlayacak diyor.

Dogru diyor diyorum. 2 saat sonra tabagi kizin kafasindan aşağı boşaltasim geliyor.

bu gün bütün gün dışardaydık gezdik eglendik..biz o arada tabi acıktık yemek yedik begüm iki lokma atıyo agzına doydum annecim diyo ,,gerçekten üzülüyorum doktorumuz zorlamayın sakın diyo zorlamıyorum tabi,,ama yesin de istiyorum ya,,bide millet ay zayıf falan dedikce için fena oluyo doktorumuz boşver saglık lı güçlü bi çocuk diyo ama işte anne yüregi,,

@huzur@ yazdı:
    bi insan hiç acıkmazmı ya.kızım begüşüm hiç ama hiç yemek yemiyo,yediremiyorum üstüne gitmek istemiyorım ne zaman acıkırsa ozaman yediriyim diyorum,,ama acıkmıyoki,ALLAH başka hastalık vermesin zayıflık bişey degil ama biyere gittigimiz zaman ..ay bu ne kadar zayıf annen sana yemek vermiyomu kızım diyolar sinirim bozuluyo,,iştahını açamıyorum,3 yaşı bitti 12 kilo başka cocularlada kıyaslamak istemiorum ama..üzülüyorum ,,vitamin balık yayı pekmez ama yokya iştahını açamadım ben varmı bi çaresi olan..
    aynen benim kucuklugum, hic yemezmisim. Ben ilkokula 15kg filan basladim cok kucuktum birde ufak tefektim, ama ne zmaan ergenlik donemine girdim bir istahim acildi inanilmaz. Simdi kilo almiyim diye spor yapiyorum. Bir annenin gercek anlamda en cok stres yaptigi bir konu seni anlayabiliyorum.

aynı bende..boşver diyorum allah başka dert vermesin tek sorunum zayıflık olsun diyorum diyorumm,,ama o yemek istemedikce ben üzülüyorum

kendimi avutuyorum allah saglık problemi vermesin tek derdim bu olsun diyorum,,sonra yanımdan tombiş tombiş bi çocuk geçiyo ah diyorum begüm sen niye yemiyosunn

Off aynı dert bizde de var .Bir dokundun bir ah işiteceksin benden ..Yemeyen çocuk insanın ömrünü yiyor sanki

3 Gün aç kalsın ,karnım acıktı demez..

Hep aynı şeyleri yer..5-6 çeşit yedigi var..Onların dışına cıkmaz ..( Ha bu 5-6 çeşitle alması gerekn tüm besin gruplarını alıyor gerçi ama çeşiti artıramıyoruz )

Bende hoşlanmıyorum baska annelerin patavatsızca yorumlarından :-x

Dün bir arkadas "sen bu çocugu bir doktora götür ,yasıtlarından geri gibi görünüyor gelişmesi " dedi ( yaşıtları dediği kendi kızı 6 yaşında ama 10 yaş kıyafetleri alıyor, onu kasdetiyor )

Sürekli onu sıkmadan ,neden yememiz gerektigin anlatırım onun anlayacagı dilden ..Her türlü balık yagı-vitamin-demir -çinko -pediasure vs kullandık/kullanıyoruz..Ama nafile ..yemiyor yemiyor..

Her türlü doktor kontrollerimiz yapılır..Doktorumuz geri bulmuyor gelişmesini .Dert etmeyin ,stres yapmayın,gayet sağlıklı Mert diyor bana ..
    Sınırın altında değil en azından ..Bu beni rahatlatıyor ..Birde günlük beslenme piramidinde almasıda gerekenleri az çeşitlede olsa alıyor ( sebze-meyve-et grubu -süt-tahıllar vs )

Birde sana tavsiyem moralinin bozulmaması icin ,çevrendeki hiç kimseye " çocugum yemiyor ,onu yemedi bunu yemedi ,hiç büyümüyor vs gibi laflar etme ..Biz bu kararı aldık artık ..

Özellikle çocugun yanında"yemiyor" kelimesini kullanma .(bizde yapıyoruz bu hatayıama artık yapmamaya dikkat ediyorum )

9. Re: of ne yapmam lazım bilmiyorum artık,,

Benim yaşlarda bir hanım anlattı bunu bir ziyafet sofrasında.
    Tüm kardeşler içerisinde bir tek ben yemek seçmem dedi.
    Küçükken bana çok fena bir ders vermişler çünkü diye devam etti.
    3 yaşlarındayken onu doktora götürmüşler psikoloğa yemek yemiyor ne yapalım diye.Doktor onunla konuşmuş.Görüşme sonrasında şu çıkmış ortaya:
    Ben yemek yemediğimde annem bana kızıyor ve ben de ağlıyorum.
    Sonra babam geliyor ve benim istediklerimi alıyor demiş
    Bunu duyan anne;babaya,anneanneye ve babaanneye 5 gün eve gelmeme cezası vermiş.
    Su dışında hiçbir şey vermemeye başlamış.(Büyükler evde olsa dayanamayıp verecekleri için onları uzaklaştırmış)
    3. gün artık kız kitapları üst üste koyup tezgah üstündeki ekmeği almaya çalışıyor hale gelmiş.Nefesi kokuyormuş.
    O gün olmuş,önüne konan herşeyi yiyormuş.

Uygulaması zor olsa da,dayanıp uygulamak lazım.Onların iyiliği için.Doktoruyla konuşup onay alınmalı elbet.

http://www.0-18klinik.com/istah.asp

Ada'nin okulu Ada'yi Atilla ve Benal Büyükgebiz'in bir klinigi varmis,oraya goturmemi tavsiye ettiler.

Daha Ada'yi klinik vaka olarak gormedigimden goturmuyorum. Ama ne kadar dayanacagim onu da bilmiyorum.